Kαλύτερες κυκλοφορίες 2009

Έχεις απόλυτο δίκιο. Νομίζω ότι αν είχε βγει πιο νωρίς μέσα στη χρονιά και περισσότεροι θα το είχαν ακούσει και περισσότερο θα το είχαμε λιώσει όσοι το ακούσαμε.

Λοιπόν,έχουμε και λέμε:
1)Levon Helm - Electric Dirt
2)Gov’t Mule - By a Thread
3)Stone Axe - Stone Axe
4)John Frusciante - The Empyrean

Αυτά μάλλον είναι το top-3 μου.Από εκεί και πέρα έσκισαν αυτά:

Spice and the RJ Band-Shave Your Fear
Joe Bonamassa - The Ballad Of John Henry
Abramis Brama - Smakar Söndag
The Derek Trucks Band - Already Free
Left Lane Cruiser - All You Can Eat
Black Crowes - Before The Frost/Until The Freeze
Nightstalker - Superfreak
The Answer - Everyday Demons
Kamchatka - Volume III
Radio Moscow-Brain Cycles
Megadeth - Endgame
Siena root-Different Realities

Αυτά θέλω να τα ακούσω περισσότερο για να τα αξιολογήσω καλύτερα αλλά πολύ καλά:
Black Pyramid - Black Pyramid
Spiritus Mortis - The God Behind The God
White Buzz - Book Of Whyte
Shrinebuilder - Shrinebuilder
UFO -The Visitor
The Devil’s Blood -The Time of No Time Evermore
Portugal. The Man-The Satanic Satanist

Κάτι θα έχω ξεχάσει γαμώτο…
Ναι!Το Crippled Black Phoenix που αν το είχα ακούσει περισσότερο θα πήγαινε πολύ ψηλά νομίζω.
Και δεν άκουσα και το Transatlantic ακόμα.
Έχω κάνει 5-6 φορές edit ήδη.

Ωραίο αλμπουμάκι και αυτό. Το ακούω τις τελευταίες βδομάδες μετά από έντονη αποθέωση από γνωστό μουσικό περιοδικό (Sonic). Δεν έχω εντρυφίσει ακόμα πάντως. Θα επανέλθω όταν θα έχω μια κάπως πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

Παναγιωτη indico το ντεμο ποτε βγηκε???

Με μια μικρή καθυστέρηση, δεν ξερω αν εχει ερθει στο ελλάντα, αλλά μπορείς να το παραγγείλεις από Plastichead και από play λογικα

2009 νομίζω. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως, είναι ότι το έχω παραγγείλει από την μπάντα εδώ και κάτι μήνες, αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα! :lol:

1. Converge - Axe to Fall
  2. Manimal - The Darkest Room
  3. Spiritus Mortis - The God Behind God
  4. Count Raven - Mammon’s War
  5. Griftegard - Solemn, Sacred, Severe
  6. Argus - Argus
  7. Madder Mortem - Eight Ways
  8. Keelhaul’s Triumphant Return to Obscurity
  9. Poem - The Great Secret Show
  10. Kreator - Chordes of Chaos

Update της λίστας, χωρίς μαλακίες αυτή τη φορά!

Εύφημος μνεία σε Candlemass, Slough Feg, Jack Starr’s Burning Starr, Big Business, Crescent Shield, Slayer, Kickback

Εχει κανεις λιστα απο Rockhard?

Δεν έχουν βγάλει, ακόμα:!:

2 άλμπουμ απο διαφορετικους μουσικους χωρους, που τα άκουσα λίγο αργά και θα μπορούσαν ΧΑΛΑΡΑ να ειναι στην λίστα μου με τα 10 καλύτερα της χρονιας. (βαριεμαι να κανω edit συνεχεια την λιστα). Συγχρόνως και εκπληξεις αφού τις μπαντες δεν τις είχα ξανακούσεις ως τώρα. Τελικα το 2009 ήταν μια πολύ καλή χρονια για τον χωρό της ροκ και μεταλ.

+Uriah Heep - Celebration:):!:

Dead θες να μας πεις ποιο είναι το πρώτο από τα δυο που πόσταρες?

To Riverside είναι.

Θένκιου.

Αυτό με τα εξώφυλλα που λέγαμε.

Riverside - Anno Domini High Definition

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=11530

Ε, μα.

Σε πολλα τοπικ βλεπω να ποσταρονται δισκοι (συνηθως postrock και black), οι οποιοι ειναι σαν το riverside, δηλαδη μονο εικονα, χωρις να εχουν τιτλους πανω. Και ρωταω εγω ο αφελης, ετσι κυκλοφορουν στην αγορα ??:-s
Πως την ειδαν ολοι, Led Zeppelin ?.. #-o

Καλά γι’ αυτή τη μαλακισμένη τακτική εγώ χτυπιέμαι εδώ και μήνες αλλά ποιός μ’ ακούει.

[SPOILER]Ντάξει η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ποστάρει εξώφυλλα χωρίς άλλη πληροφορία αλλά μόνο στο “τί ακούτε τώρα” ας πούμε, στα ξεθάμματα και τα λιωσίματα, και επίσης μόνο όταν το όνομα του συγκροτήματος και ο τίτλος του δίσκου φαίνεται από το εξώφυλλο, ή το ίδιο το εξώφυλλο, και να μη γράφει τίποτα, είναι τόσο γνωστό που το ξέρουν όλοι.

Αλλά γενικά αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.[/SPOILER]

Ο Night*Sky ρωτά για τους δίσκους καθαυτούς, γιατί δεν έχουν logo κ τίτλο στο εξώφυλλο. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, άλλωστε ένα άσχημα σχεδιασμένο logo ή ένας τίτλος μπορεί να καταστρέψουν ένα υπέροχο εξώφυλλο αλλά έτσι κι αλλιώς στο 99% των περιπτώσεων μπορεί κανείς να δει τις πληροφορίες αυτές στο πλάι. :wink:

Ουπς σορρυ guys δίκιο έχετε πολύ ξερα τα έδωσα τα δισκακια (τα εξωφυλλα δηλαδή). Ναι όπως ειπαν και κάποιοι άλλοι προκειται για τους Riverside τους ειχα δει που τους είχαν δισκο τους μηνα στα hammer πριν λίγο καιρό αλλα δεν έδωσα και τόσο σημασια. Κακώς όμως μιας και προκειται για εξαισια κυκλοφορία στο χωρο τou progressive rock/metal. Πολυπλοκες συνθεσεις αλλα χωρίς μουσικους ανανισμους (κάτι που πολλές φορές με απομακρυνει κάπως απο τον χωρο), Οι τύποι ξέρουν να γραφουν καλή μουσική και παιζουν παπάδες. Απο τα σχετικά λιγα άλμπουμ στον χωρο που γίνονται έυκολα εθιστικά.

Για το funeral mist δεν νομιζω να χρειαζεται και πολλά έχουν άλλωστε ειπωθει αρκετά απο τους πιο ειδημονες στον χωρο απο εμενα.

Αυτα τα ολίγα 8)