Kαλύτερες κυκλοφορίες 2010 / ανασκόπηση της χρονιάς

αν εβγαινε το the union χωρις τον Elton john θα ηταν ο δισκος της χρονιας! μα πραγματικα δηλαδη οπου ανοιγει το στομα του… [-X τελοσπαντων και ετσι ωραιο ειναι :stuck_out_tongue:

Υπερβολικός και προκατειλλημμένος; :stuck_out_tongue:

μμμμ… υπερβολικος μπορει, προκατειλημμενος σιγουρα οχι.:slight_smile:

[SPOILER][SIZE=“1”]εγω φταιω δηλαδη που το αταλαντο πουστρακι ειναι κακοφωνιξ:p:lol::lol:[/SIZE][/SPOILER]

[ol]
[li]Ufomammut - Eve[/li][li]Negura Bunget - Virstele Pamintului[/li][li]The Black Keys - Brothers[/li][li]Midlake - The courage of others[/li][li]High on fire - Snakes for the divine[/li][li]MSK - Tri[/li][li]Brant Bjork - Gods and Goddesses[/li][li]Monster Magnet - Mastermind[/li][li]Cathedral - The Guessing Game[/li][li]Triptykon - Eparistera Daimones[/li][li]Watain - Lawless Darkness[/li][li]Electric Wizard - Black Masses[/li][li]Yakuza - Of Seismic Consequence[/li][/ol]

η λιστα μαλλον θα εχει καποια αλλαγη θεσεων (πανω-κατω)…αλλα δεν πιστευω τπτ δραματικο.
γενικα,περιεργη χρονια…ολα ξεκινουν σουπερ και σιγα σιγα πεφτουν (εξαιρεση τα 3 πρωτα ισως)

edit: σιγουρα καπου κοντα στη τριαδα θα μπει το νεο Motorhead…ενω ηδη το νεο Sodom πασχιζει…

U.S. Christmas - Run Thick In The Night

Άνετα στα καλύτερα και αυτό.

Πραγματικα παρα πολυ ομορφο το Run Thick In The Night

Πολύ δυνατό δισκίο … Μου γέμισε τη νύχτα … θενξξ :wink:

Υπάρχουν φορές που επί βδομάδες/μήνες , ακούς “τόνους” μουσικής , αναγνωρίζεις οκ , ότι ακούς κάτι δυνατό , αλλά σ ένα γενικότερο κλίμα πίεσης / αναισθησίας , δεν νιώθεις ιδιαίτερα…
…αλλά ελπίζεις ότι θα έρθει πάλι κάποια στιγμή , που κάποιος δίσκος θα σου κάνει τη ζημιά , θα σε “γεμίσει” , θα σε αλλάξει …

Κάτι τέτοιο συνέβη με δαύτον … όπως και πρίν κάτι μήνες με το νέο Υakuza … ή πριν κάτι χρόνια με το Gloria από Disillusion κλπ …

Είναι θέμα στιγμών βασικά … άλλοι μπορεί να το θεωρήσουν και παπαρίτσα… αλλά anyway …

Aυτά . :slight_smile:

Ρε Ζαρκα τι θα γινει,ακομα να κανεις λιστα?Περιμενουν καποιοι να πουμε.

Πέησενς μάη ντήαρ, πέησενς…:stuck_out_tongue:

Αντε καλα,προς το παρον καλυπτομαι με Witch,Leather Nun και Wheel.
Αλλα περιμενω.

Βάλε και το Arc of Acsent βρε καρντάσι μου με Agnes Vein και τα υπόλοιπα θα ρθουν από μόνα τους…

[B]Garden of Worm[/B] > [B]Wheel [/B]όμως.
Θυμηθείτε το.

Πιθανώς, αλλά:

[B]Orchid[/B] > [B]Garden of Worm[/B], το νου σου…

Μέχρι τώρα…μπορεί να γίνουν αλλαγές…
-Therion - Sitra Ahra
-Blind Guardian - At The Edge Of Time
-Soulfly - Omen
-Overkill - Ironbound
-Darkthrone - Circle The Vagons
-Enforcer - Diamonds
-Kamelot - Poetry Fo The Poisoned
-Innerwish - No Turning Back
-Exodus - Exhibit B: The Human Condition
-Rotting Christ - Aealo
…η σειρά είναι τυχαία, και αποτελείτε από άλμπουμς που έχω αγοράσει και όχι ακούσει κατεβασμένα ή απ’το youtube…άρα ανάλογα με αυτά που θα αγοράσω τον τελευταίο μήνα, μπορεί να γίνουν αλλαγές

μμμμμμμ

Alcest - Écailles de Lune
Darkthrone - Circle The Wagons
Burzum - Belus
Triptykon - Eparistera Daimones
Cough - Ritual Abuse
Deathspell Omega - Paracletus
Blood Revolt - Indoctrine
Rotting Christ - Aealo
Furze - Reaper Subconscious Guide
Enslaved - Axioma Ethica Odini
Negura Bunget - Vîrstele Pămîntului
Agnes Vein - Duality
Bohemian Grove - EP
God Is An Astronaut - Age Of The Fifth Sun
Cathedral - The Guessing Game
Imperium Dekadenz - Procella Vadens
Suma - Ashes
Unearthly Trance - V

ελαφρώς τυπική λίστα, μιας και όλοι απ’όσο βλέπω έχετε postάρει σχεδόν τα πάντα απ’αυτά που περικλείονται σε τούτο δω το post ;p

απ’αυτά που περίμενα να βάλω εδώ και τελικά δε μπήκαν ήταν τα κατ’εμέ απογοητευτικά Kylesa, Nachtmystium, Electric Wizard, Watain, ενώ και το Kvelertak μετά από ακροάσεις δεν ήθελα για κάποιο λόγο ούτε να το ξανακούσω ;p

αν έμπαιναν και dvd από lives, σίγουρα θα’ταν μέσα το Evangelia Heretika από Behemoth, αλλά και το The Seventh Date Of Blashyrkh από Immortal.

αυτά μάλλον, θα κάνω edit αν μου’ρθει τίποτ’άλλο ;p

edit : α, ναι. Θα φρίξει το σκυλί - Μικρός Νικόλας, προφανώς.

^όλα ωραία και καλά, και πολύ ωραία λίστα. :thumbup:
δεν καταλαβαίνω όμως πως βρήκες απογοητευτικό το electric wizard.εννοώ πως αν σου αρέσουν, δε γίνεται να μη λατρέψεις αυτόν το δίσκο και να μην τον βάλεις μέσα στην 5άδα.εγώ το σκέφτομαι ακόμα και για πρωτιά ξέρωγω…

χωρις να εχω ακουσει ιδιαιτερα νεες κυκλοφοριες του 2010, θα ελεγα το Black Country των Black Country Communion! ειχα καιρο να ακουσω τοσο καλο αλμπουμ και να το βαλω τοσο γρηγορα στην playlist μου!

Και για μένα το συγκεκριμένο είναι σίγουρα από τους καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει φέτος!
Πλάκα-πλάκα o Bonamassa παίζει φέτος να έχει βγάλει δύο από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς, γιατί και το Black Rock είναι εξαιρετικό!

+1 από μένα

για κάποιο λόγο όλα μου φάνηκαν στραβά σ’αυτό τον δίσκο, κυρίως κάτι στα φωνητικά…ενώ δεν ήταν τόσο κακό album, έχουν βγάλει και ΠΟΛΥ καλύτερα θαρρώ, αλλά τον απρίλη θα’μαστε εκεί 8)