O,τι λεει ο τιτλος,ιν σερτς φορ δε γκολντεν μπαγκετα :!: Και εννοειται ποσταρουμε και παραπανω απο μια επιλογες γιατι ποιος μπορει να αρκεστει μονο σε μια :roll:
Για μενα λοιπον ξεχωριζουν
Xαμος
Πονος
Μαγεια,θαυμα,ολεθρος,ολοκαυτωμα πες το οπως θες,10/10
Αυτα τα κειμηλια μου ερχονται με μια πρωτη σκεψη,θα επιστρεψω μαλλον και με πιο εκτενεις αναλυσεις σχετικα με το γιατι θεωρω το καθενα κορυφη,αλλα στο μεταξυ για πειτε!
παραγωγη/ηχος τυμπανων (και οχι μονο) bigger than life, οκ φορτωμενο με εφε, αλλα γκρεμιζει πολυκατοικιες…
τα δυο επομενο ειναι μεν του 1990 το οποιο ειναι On the edge, αλλα νομιζω ειναι πιο πολυ συνυφασμενα με τη δεκαετια του 90.
τρομερα τυμπανα σε ΟΛΟ το δισκο, αλλα το ομοτιτλο απλα δινει ρεστα…
οτι ισχυει και για το αποπανω, το βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, εχει πολυ μουντο ηχο αλλα ειμαι σιγουρος οτι το εχετε ακουσει οι περισοτεροι… για μενα ο καλυτερος ηχος τυμπανων σε kreator αλμπουμ ειναι εδω!
εδιτ : σωστος ο deckard, ΛΑΤΡΕΥΩ τυμπανα εδω (παιξιμο και ηχο) :
Νταξ, ειμαι γραφικος, αλλα εναν random δισκο 90ς των Rush να πιασουμε, ο προφεσσορας, απλα, θα κανει τους υπολοιπους να φαινονται παιδακια. 8)
Θα 'θελα να μιλησω για τον κ. Shelley και το ποσο εξυπνος (γιατι τεχνικα δεν ειναι κατι απιαστο) φανταζει μεσα απο τα Daydream Nation και Dirty, αλλα θα με πειτε φλωρο, οποτε κανω τουμπεκι.
Σε ντεθμεταλ θα έλεγα το Clandestine,νομιζω δεν εχει ουτε ενα μπλαστ σε ολοκληρο το δισκο αλλα μιλαμε για τερμα μανιασμενο/πορωτικο αλλα και ευφανταστο παιξιμο και απο τα καλυτερα γεμισματα.[U]παραδειγμα[/U]
Επισης στον επομενο δισκο ο Νικε δινει τεραστιο γκρουβ και χρωματιζει τελεια το κομματια εκει που χρειαζεται [U]παραδειγμα[/U]
Μετα kyuss και welcome to sky valley,απ’τα πιο "μαγκιορικα’ τυμπανα σε δισκο τετοιου ειδους
Και προσωπικο κολλημα στο Forest Οf Εquilibrium.Κυριως λογω ηχου αλλα ρολαρισματων
Συμφωνω οσο δεν παει για Aenima,Calculating Infinity και Non So Vile.Και με τα περισσοτερα που ποσταριστηκαν βασικα
α, και το Facelift. ούτε δύσκολο, ούτε τεχνικό, ούτε τίποτα. παρ’όλα φτά είναι το πιο “ουσιαστικό”, ζεστό και με την παραγωγή όπως πρέπει, ντράμινγκ που έχω ακούσει ποτέ.