Χθες περιμενοντας να αρχισει η συναυλια των Sanctuary στο Principal ειχα αυτη τη συζητηση με ενα φιλο κ μ φανηκε πως θα ηταν αρκετα ενδιαφερον να ακουσω κ τις δικες σας αποψεις πανω στο θεμα!!
Ειναι γεγονος οτι η μεγαλη τετραδα του thrash εκτος απο τις στιγμες μεγαλειου που μας εχει προσφερει κ τις οποιες θα θυμομαστε για παντα, μας εχει δωσει κ μερικες ασ το πω επιεικως “πατατουλες”(τις οποιες ομως επισης θα θυμομαστε για παντα!!:p:p)…Παραθετω στο πολλ 2 αλμπουμ απο το καθε συγκροτημα (ευτυχως που καθενα απο αυτα φροντισε να υπαρχουν παραπανω απο 1 τετοια αλμπουμ)…τα κατα γενικη ομολογια χειροτερα τους!! Ποιο θεωρειται το καλυτερο χειροτερο??
To world painted blood τι δουλειά έχει εδώ;;
οντως. το wpb γαμαει!
Πιστευα πως επρεπε να ειναι τουλαχιστον 2 αλμπουμ απο καθε συγκροτημα,ετσι για να υπαρχει ποικιλια, κ δε μπορουσα να βρω 2ο για τους Slayer:p:p
και τα δυο των Slayer μαρεσουν
αν δεν υπηρχε το Risk να ψηφισω θα εβαζα καποιο απο Metallica
Εγω παντως οσο σαβουρα κ να το χαρακτηριζουν οσοι (κυριως μεγαλυτερης ηλικιας metalheads) το εχουν ακουσει, ψηφιζω ως καλυτερο-χειροτερο το Vol.8 των Αnthrax…To προσωπικο μ αγαπημενο ειναι εκει (Inside Out)…2o το The World needs a hero
#-o
τωρα καταλαβα τι ζητας
να παει η ψηφος μου στο slayer -diabolus in musica
αν γινεται
St. Anger ρε άπιστοι!
Και το World Needs A Hero γαμεί. Το τελευταίο άλμπουμ μέγαντεθ που φχαριστήθηκα.
Επειδή δεν λογαριάζω το world painted blood σαν κακό άλμπουμ θα ψηφίσω το risk
Κακώς υπάρχει το τρομερό wpb στο poll… απ’ ό,τι φαίνεται στις ψήφους, ο λαός το ρίχνει στο χειρότερο και όχι στο καλύτερο χειρότερο.
…αυτή η απορία:? θα φάει και εμένα:):!: