Kαλύτερος Blue Oyster Cult δίσκος

Mιας και καίγομαι και περιμένω να ξημερώσει να πάω σχολή είπα να κάνω και γω ένα δημοψήφισμα.
Προτίμω μάλλον τον 1ο και ομώνυμο δίσκο τους αν και προβληματίστηκα μεταξύ αυτού και Secret Treaties που έχει και το αγαπημένο μου κομμάτι τους,το Astronomy.

Άνετα Secret Treaties

proswpika gnwrisa tous BOC me to “Revolution by night” an kai itan stin periodo tis parakmis tous. Pantws paramenei to agapimeno mou album, afou polles proswpikws-efivikes katastaseis me exoun sindesei me auto. Fantasteite oti tote pigena 1 likeiou!!!

“Shooting shark” einai to agapimeno mou tragoudi…

Για μένα το Tyranny And Mutation είναι ελάχιστα ποιο πάνω απ’τα Secret Treaties και Agents Of Fortune, παρ’όλο που σχεδόν σε όλα τα άλμπουμ τους διδάσκουν μουσική.

Ok αν έπρεπε να επιλέξουμε ντε και καλά Tyranny And Mutation αλλά όχι ότι τα υπόλοιπα πάνε πίσω…Μέχρι και το τελευταίο σκίζει!

Aυτόν το δίσκο δεν τον έχω ακούσει,όπως και το Club Ninja και δε νομίζω να τα έχω πετύχει και σε κανα δισκοπωλείο.Μάλλον θα πέσει κατέβασμα απτο διαδίκτυο.Πάντως απ’ότι ξέρω το Revolution by night είναι αρκετά πιο μαλακό και διαφορετικό απ’τα προηγούμενα έτσι δεν είναι?

μιλαμε για groupαρα , μελλωδιες , ριφ , απο ολα τα καλα , και ισως ενα απο τα group που
ναι μεν εμειναν κλασσικα , αλλα ισως κατι παραπανω θα μπορουσαν να εχουν στην πιτα
του rock ,αλλα για αγνωστο λογο δεν καταφεραν .(οχι οτι αυτα που πετυχαν ειναι λιγα
,αν ειναι δυνατον , ισως ομως αξιζαν κατι παρα πανω συγκριτικα με αλλους) .
το σημα τους ,ηταν και για μενα τις εποχες του ‘σχολειου’ το ‘φετιχ’ ολων των ‘ροκαδων’
και ενα απο τα πιο αναγνωρισιμα .
joan Crawford,Burning for you,Dont fear ειναι απο τα πληρεστερα 'εμπορικα’κομματια
του rock ολων των εποχων
ελπιζω να μας ξαναρθουν,
aor

Fire Of Unknown Origin γιά μένα το κορυφαίο,με εκπληκτικό εξώφυλλο,τραγούδι από την Pati SMith όταν τα είχε με το τραγουδιστή…στοίχοι συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Moourckock,αποκρυφιστικοί στίχοι και ΠΑΡΑΓΩΓΗ του ΘΕΟΥ MARTIN BITCH…
To διπλό live ήταν το Revolution by Night με διασκευή Doors kai MC 5…
Kick out the jams…motherfuckers…
Ολα τα άλμπουμ συνδεδεμένα,με αξέχαστα ξενύχτια ,με αγιόκλιμα και γιασεμιά,υπόγεια καπηλιά και σουμιέδες να τρίζουν,χωρίς μια΄στη τσέπη ,άλλα ΠΛΟΥΣΙΟΣ σε αισθήματα …και στα μυαλά…όλα καλα΄…χα…χα

τι να πω για αυτο το group!!! απλα απιστευτοι!
hard rock alla k me polla stoixeia garage k protopunk!
Secret Treaties ψηφιζω!
αλλα εκει πους τους γουσταρω τρελα ειναι στα live On Your Feets or On Your Knees
k Extraterrestrial Live!!!

DONALD(BUCK DHARMA) ROESER!!!
ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ!!!

Then Came The Last Days Of May BLuezlick!

Για αυτό το τραγούδι και μόνο ψηφίζω το υπέρτατο ντεμπούτο τους!

Από Live δεν ξεπερνιέται το On Your Feet Or On Yopur Knees και οι Live εκτελέσεις του Born To Be Wild και του προαναφερομένου

Το απίστευτο με αυτή τη μπάντα πάντως είναι η ποικιλία στην θεματολογία των στίχων τους.

Συνθετικά προτιμώ τα τραγούδια που έγραψε ο Buck Dharma που ήταν και τα πιο λυρικά

ειναι πολυ πονος κοματι φιλε!!! κ ιδικα η live εκτελεση!
πλακα πλακα οι BOC εχουνε κανει κ γ@μω τις διασκευες!!!
Born to Be Wild(Studio version) We Get to Get Out Of This Place
Joan Crawford Road House Blues!

Ποιά ξέχασες; … Kick…

Secret Treaties…Απ΄τα πιο πολύμορφα κ’ εμπνευσμένα σχήματα συνθετικά κ΄στιχουργικά.

Ποιά ξέχασες; … Kick…[/quote]

ειμαι για ξυλο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Συγχωρείσαι λόγω προτέρου ατίμου (!) βίου!

Kick Out The Jams Brothers And Sisters!!!

Αν πάρεις 1 best τους πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα το λιώσεις περισότερο από όλα τους τα album!!!

(Secret treaties ψήφισα)

εχουν ενα διπλο best το οποιο ειναι Γ@ΜΑΤΟ!!!
εχει κ κατι αλλες εκτελεσεις κοματιων οπως το workshop of the telescopes που ειναι απιστευτες!

Agents Of Fortune, Fire Of Unknown Origin, Heaven Forbid

ki egw afto psifizw…

Ασχετο με ολα αυτα που λεμε αλλα εχω ακουσει ατελιωτες ιστοριες για το οτι ασχολιοντουσαν με μαυρη μαγια κ ολα τα σχετικα… :stuck_out_tongue:
κ ολα τα στιριζαν γιατι οταν παιζανε Live to astronomy κρατουσε ο bloom εκεινο το τεραστιο laser…

εσεις ξερετε τπτ περι αυτου?