K. Lloyd - Solow

δε χωράει πουθενά στο rockipedia.και αντιμετωπίζω συχνά αυτό το πρόβλημα για country/southern/americana δίσκους, που μετά βίας μπαίνουν σε κάποιο thread, χωρίς όμως να τους δίνει κανείς σημασία.και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβεί και εδώ.δικό του thread λοιπόν.
τι εστί k.lloyd?
mainman της μπάντας είναι ο kirk fischer των buzzov*en, και οι μουσικοί που είναι μαζί του είναι οι earl roche, brian patton και jimmy bower.γνωστοί και μη εξαιρετέοι όλοι τους.
οι k.lloyd παίζουν americana/blues/southern rock με έναν ανατριχιαστικό και μαγκιόρικο τρόπο, που σε μεταφέρει στις βαλτώδεις περιοχές της louisiana, του mississippi και των υπόλοιπων νότιων πολιτειών.να το ακούσουν οπωσδήποτε όσοι βρήκαν ενδιαφέροντες τους φετινούς δίσκους του dax riggs και των man’s gin (με τους οποίους δίνουν live στις 12 του μήνα).
που αλλού?στο βάλτο…8)

http://www.myspace.com/klloyd13

που είστε κρυμμένοι βρε όλοι οι οπαδοί του αμερικάνικου νότου?

εγω για να πω την αλήθεια πριν που τους ακουσα(myspace) δεν μου έκαναν καμια ιδιαίτερη εντύπωση…

μάλλον ειμαι βορινός τύπος…

νομίζω πως ο δίσκος απευθύνεται στους σκληροπυρηνικούς ‘νότιους’, που γουστάρουν να πίνουν burbon και southern (dis)comfort και να φαντασιώνονται πως βρίσκονται σε κάποιο ράντσο κοντά στους βάλτους με τους αλιγάτορες στις όχθες του mississippi. :country:

Εσύ είσαι ένας τέτοιος δηλαδή;

δε θα το έλεγα, αν και μου αρέσει ο lucky luke, τα spaghetti western, και που και που μπορεί να πιω και κανένα ποτηράκι southern comfort…:roll: