να ρωτησω…αυτο που ειναι διπλα στο αν,το ρουα ματ τι φαση ειναι?αξιζει να παει κανεις?
fox > για τον πουτσο…τι μεταλαδικο ρε, ελεος, ροκακια παιζει, με πορτα και 7 ευρω η μπυρα…ετσι! Πολυ ροκ ν ρολ μιλαμε
ρουα ματ > χαλια ηχος, ακομα πιο χαλιας dj…και κριμα κιολας γιατι ειναι και σε καλο μερος και ειναι και φτηνο
Να συμβάλλω στο τόπικ, αφού ρεντ ραμ και μπάρ είναι ψιλοσύμφυτες έννοιες.
Λοιπόν, χτες μετά από προτροπή φίλου, και μετά από κανά μήνα, πέρασα από το ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. Αυτό για όσους δε γνωρίζουν είναι το ιστορικό μπαρ/καλά κρυμμένο μυστικό ακριβώς δίπλα στη Θύρα 13 της Λεωφόρου (Οδός Παναθηναϊκού, νο. δε θυμάμαι) Τεσπά, το μπάρ έιναι τρυπούλα, με 2 ορόφους, με πολύ λιτή διακόσμηση (φωτογραφίες Χέντριξ σε καδράκια, ένα πανώ με το κέλτικο σταυρό των ΘΕΩΝ στο πάνω μέρος). Μιλάμε αποπνέει μια 60s-70s-80s ατμόσφαιρα που δεν τη συναντάς εύκολα. Τελείως ανεπιτήδευτο, με καλές τιμές και φιλική ατμόσφαιρα (οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι μια παρέα). Στη μπάρα ο άνθρωπος για τον οποίο βγήκε το σύνθημα “φέρτε μας τον ψυχίατρο να δούμε τι θα γίνει” (ο οποίος δεν είναι παναθηναϊκός), κουλ τύπος. Το μέρος έχει συχνά πάρα πολύ καλά Blues-Soul κλπ. live (Μule ακούς?). Eγώ χτες που πήγα έπαιζε μία απίστευτη soul funk μπάντα, νομίζω Τube-A-Bassa ή κάπως έτσι λεγόταν. Δεν έχω πάει σε μια μη-live μέρα, αλλά όπως ενημερώθηκα έχει μερικά από τα υπόλοιπα Σάβατα μέταλ(από ΝWOBHM μέχρι Sekoultoura) πρόγραμμα. Δεν άκουσα και τα καλύτερα επ’ αυτού, αλλά θα διαπιστώσω μελλοντικά με τα ίδια μου τ’ αυτιά. Oι λάτρεις των μπαροεξερευνήσεων δοκιμάστε και δε θα χάσετε.
εγω οσες φορες εχω παει φoξ,τα τελευταια 4 σαββατα εκτος απο χθες, παιζει motorhead,metallica,maiden,slipknot καμια φορα,και γενικα πιο βαρια.μου αρεσει σα μαγαζι απλα εχει χαμηλα τον ηχο…δεν ξερω γιατι!!!
“για γεύση ανατολικού Λονδίνου” όπως είχα διαβάσει, το Hoxton στο Γκάζι… Αν και συνήθως πάω νωρίς για καφέ και όχι αργά για ποτό (πιο αργά τη βγάζω σε Gazarte & 45 μοίρες), γενικά μ’αρέσει αρκετά το Γκάζι…
Πήγα κι εγώ στο Interpid Fox μερικές φορές από τότε που άνοιξε.
Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.
Καταρχήν προσπαθεί να πιάσει όλα τα γούστα.
Από Motley Crue μέχρι Slipknot και μετά ρέγκε. Δε γίνεται αυτό όμως…
Κι ενώ πήγε να με κερδίσει βάζοντας Ministry και Dead Kennedys την πρώτη φορά που πήγα, την προηγούμενη Παρασκευή κατάφερε να μου σπάσει τα νεύρα.
Οσα χρόνια πηγαίνω σε μπαρ-κλαμπ, δε θυμάμαι ποτέ παύση ενός λεπτού ανάμεσα στα τραγούδια. Κάτι που συνέβη συχνά.
Επίσης, στα δυνατά κομμάτια χαμήλωμα της έντασης, μην πάει και ξεδώσει ο κόσμος, και μας κουνήσουνε καμιά καρέκλα…
Άλλη μόδα, επίσης, να παίζει τα καλύτερα κομμάτια σε διασκευές bossa nova. Μιλάμε για Enter Sandman, Killing In The Name κτλ. Και δε μιλάω για μια φορά που το κάνεις για πλάκα. Συνέχεια λέμε.
Επίσης, ο τύπος είναι τρελός χασάπης! Χρόνια είχα να δω τέτοιο κόψιμο στα κομμάτια. Πάνω που τη βρίσκεις… στο κόβει (το κομμάτι).
Ακόμη, μαζεύει πάρα πολύ κόσμο. Και δήθεν κόσμο.
And last, but not least: Πού πα ρε με τη μπύρα 7 ευρώ και το ποτό 9; Ροκ μπαρ σου λέει μετά.
Η ταπετσαρία πάντως πολύ ωραία.
Να τη χαίρονται.
Υ.Γ. Το ξύλο δεν το πρόλαβα. Πήγα μετά. Μόνο για δακρυγόνο άκουσα. Αλλά δεν πρέπει να ήταν ισχυρό.
Τουλάχιστον άδειασε λίγο ο χώρος. Αν ισχύουν αυτά που λένε τα παιδιά (και δεν αμμφιβάλω) είναι απαράδεκτη η κατάσταση. Και για την πόρτα. Και για αυτούς που μπούκαραν.
Αυτά από μένα. Είπα τον πόνο μου και ησύχασα.
Underground. Αν κι έχω πάει μόνο σ’ αυτό και στο Dr. Feelgood, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να ψηφίσω…
το Hoxton είναι πολύ καλό, αν και εντάξει δεν είναι αποκλειστικά ροκ (δεν μας χαλαει αυτό, απλώς ενημερωτικά το λεω). Όταν παίζει βέβαια, παίζει ωραία πράγματα οπως Joy Division, Wipers, Τhe Gun Club κλπ. Βασικά είναι παρακμή ο χώρος μέσα, αλλά ακριβώς για αυτό το γουστάρω πολύ γιατί προσδίδει στο όλο attitide.
Για πιο ροκαδικες καταστασεις ειναι πολυ καλο και το lazy στα βριλησια…
Μπορεί να ΦΑΙΝΕΤΑΙ παρακμιακό αλλά δεν είναι παρακμιακό το hoxton… Τίγκα στους δερμάτινους chesterfields
what is σιστες? φασιστες?
επαιζε fear of the dark οταν επεσε το ξυλο θυμαστε?πωω και δακρυγονα χαχαχα
εγω εμεινα μεσα βεβαια και επινα μπυρα με μια φιλη βεβαια.η αληθεια ειναι οτι δεν παω πια τοσο συχνα…
Πρωτοχρονια εκει εκανα και γενικα ΠΣΚ εκει ειμαι αλλα τωρα πια δεν ξερω…ξαναγυρισα σε εξαρχεια πλευρα…8)
αυτη η διασκευη με System of a down και welcome to the jungle με εχει ξενερωσει πολυ…εντωμεταξυ ειχα ρωτησει για dj και λενε πως ειναι full…αφου ο ιδιος παιζει συνεχεια και τα ιδια τραγουδια…τεσπα
οι αφισες γα**νε αλλα μια φτερου που κανει βολτες εκει με αηδιαζει πραγματικα.
το μαγαζι τοχει ο ιδιος που’χει το Hoxton.τι αλλο?χμμμμ…:-k
Ska βλακειες να μη βαζει για μουσικη:lol:, στα Β52 σφηνακια να μειωσει την τιμη και να φερει Αmstel γιατι 5? για Stella μου καθεται πολυ…:roll:
α και οι maiden εχουν και αλλα τραγουδια εκτος απο trooper, wasted years και fear of the dark.
oπως και μεταλλικα εντερ σαντμαν και wherever i may roam.[-X
PS. Να πω βεβαια οτι εβαλε τραγουδι που πραγματικα επαθα την πλακα μου!
The Ghost Of Cain απο Dickinson:!:…Πρωτη φορα σε ροκαδικο RESPECT!
αυτα τα μαγαζακια ειναι κλασσικα τυπου…“διχνουμε πως και καλα ειμαστε στα @@ μας μαγαζι αλλα κανουμε μεγαλη προσπαθεια να το καταφερουμε να δειχνουμε”
οπως και decadence, bios κτλ… βρε οοοουστ!:lol:
Μακράν το χειρότερο πάντως είναι το revenge που παίζει τα ίδια και τα ίδια.10 Maiden, 10 Motorhead και όλα τα άλλα ίδιες επιλογές ακριβώς!Ήμαρτον!!Δεν αντέχεται πλέον!
Το καλύτερο είναι το outlaw γιατί παίζει πολλά κομμάτια που δεν τα ακούς συχνα σε μέταλ μπαρ, και κάθε φορά θα έχει και διαφορετικό playlist.
To πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπάς…Ακομα να βρεθει μαγαζι στυλ Χωρις Ανάσα…τελικα μερικα πραγματα ειναι αναντικαταστατα…
Ανοιξε κι ενα καινουργιο… το On Stage. Ξερει κανεις τι ρολο βαραει;
Edit: Δεν αναφερομαι στο μαγαζι που ειχε ανοιξει στην Ιερα Οδο.
twisted_sister8 θα συμφωνήσω περι Outlaw. Πηγαίνω αρκετό καιρό κι έχω μείνει ευχαριστημένος. Να σημειώσω οτι ξεκίνησα να παίζω εκεί τις Τετάρτες οπότε fans του ακραίου ήχου σπεύσατε!
Texas ήταν καλό αλλά έτσι όπως έγινε να το χαίρονται…
Excalibur απλά no comments. Μία φορά πήγα όλη κι όλη και ξενέρωσα τη ζωή μου…
Wizard ήμουν κάθε Σάββατο και πραγματικά κρίμα που έκλεισε. Μπορεί να είχε πολύ συγκεκριμένο ήχο αλλα ήταν top στο είδος του.
Underground έχω πάει μόνο στην καφετέρια και παίζει άθλια μουσική και είναι και τέρμα και δεν μπορείς να μιλήσεις.
Το Thesis είναι αρκετά καλό σα μαγαζί, απλά για αυτούς που δεν έχουν πάει, υπάρχουν μέρες που παίζει blues η΄AOR/μελωδικό Hard Rock κλπ. Γενικα αρκετά καλο…
Αν και άσχετο με Metal, προτείνω ανεπιφύλακτα το Blues στην Πανόρμου. Αν γουστάρετε να πιείτε ενα Jack υπό τους ήχουσ των Muddy Waters, Stevie Ray Vaughan, Alvin Lee, BB King κλπ είναι οτι πρέπει!
Wild Thing στο μικρολίμανο, δε ξέρω άμα έχει αναφερθεί. Πήγα χθες πρώτη φορά, και βάραγε πολύ ωραία.
Παίζει να πηγαίνω πλέον μια φορά τον χρόνο στο Revenge και νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά. Τα ίδια και τα ίδια πραγματικά.
Ρε 'σεις από Blue Fox έχει κανείς σας γνώμη;
Ντροπή! [-X
Πάω χρόνια εκεί - συνήθως Σάββατο ή Κυριακή μεσημέρι… μέχρι και πρόπερσι πίσω απ’το μπαρ είχε αντί για ταπετσαρία μια τεράστια φωτογραφία από συναυλία των Maiden στην οποία όμως δεν φαίνονταν οι φάτσες τους, γιατί είχαν όλοι τα χέρια σηκωμένα σε \m/ . . . τώρα την έχουν βγάλει και έχει κάτι κιθάρες! Δεν με χαλάνε αλλά προτιμούσα τους Maiden (έστω και συγκαλυμμένους)