συγνωμη για τους λατινικους χαρακτηρες στο αλλο post και ευχαριστο για το λινκ θα κανω ξανα τιν ερωτηση εδω ξερετε κανα καλο ροκαδικο στιν αθηνα που να μην πεζει μεταλ γιατι θα ερθουν ατομα που δεν ακουνε μεταλ? ενα μαγαζι που να πεζει ροκ (ελληνικο και ξενο) και τα μυαλα στα καγκελα?club γενικα να λιωσουμε στο headbanging
Τσέκαρε Le Roi στο χαλάνδρι για κλασικό rock/hard rock…
Είδα κάνα δύο “παπούδες” σαν εμένα που θυμούνται Ombre, Victoria, το πρωτο Rainbow ίσως… πέστε ρε παιδιά τα ονόματα σας τα κανονικά, τους έχω χάσει όλους από τότε. Drifter από που είσαι αλήθεια… από πια περιοχή. Είμαστε μία ηλικία, το πιο πιθανό είναι ότι κάπου θα έχουμε βρεθεί… τότε είμασταν όλοι γνωστοί πάνω κάτω.
Το Texas είναι ότι καλύτερο υπάρχει για μένα, έχει και φοβερό ήχο. Πολύ συχνά πάω και Τιθόρα γιατί μένω σχετικά κοντά.
Ωραιος ο γειτονας, για Τιθορα
texas8) απ οτι εχω μαθει συχναζουν οι pain of salvation εκει:p
Τσεκαρετε και Alley cat στο Γκαζι…πολυ καλό…Κατα τα αλλα ξηρασία…
εεεμ αυτο το καινουριο στο γκαζι ειναι καλη φαση, νομιζω το λενε ingrid fox κατι τετοιο
τωρα δεν ξερω για τα αλλα ,αλλα πεμπτη mo better εεεεεε τα σπαειιιιιι
Intrepid Fox.
Από διακόσμηση είναι πολύ καλό. Έχει άπειρες αφίσες ταπετσαρία (από Beatles μέχρι black metal-Dark Funeral αν θυμάμαι καλά? #-o). Έχει και μπιλιάρδο.
Πήγα μια φορά (Σάββατο), αλλά ο DJ δε με κέρδισε καθόλου. Χιτάκια, χιτάκια και μετά χιτάκια. Εντάξει sorry, αλλά έχω βαρεθεί το Paradise City και καπάκι Εnter sadman:?
Ο πορτιέρης πάντως (γνωστός νάνος από tv) μέγας θέουλας πάντως!!!
Ο πορτιέρης πάντως (γνωστός νάνος από tv) μέγας θέουλας πάντως!!!:D[/QUOTE]
τον αγαπω ειναι γαματος!
Xαχ! Interpid Fox λεγεται μια παμπαλαια metal pub στο κεντρο του Λονδινου!
Το Wizard λουκέτο εδώ και καιρό,ξέρουμε τίποτα επ’αυτού?:-k
Αυτο το fox στο γκαζι ωραιο ειναι εγω τουλαχιστον δεν νομιζω να ξαναπαω.Επειδη επεσε λιγο ξυλο πριν 2-3 βδομαδες, μου βαλαν πορτα τωρα στο μεταλαδικο και αν ειναι μια παρεα 3 αγοριων χωρις να συνοδευονται απο κοπελες δεν τους επιτρεπουν να μπουν μεσα…[-X[-X[-X
Επειδη τις φαγανε οι σιστες εγινε ολη αυτη η μανουρα???
Noμίζω απο εκεί το χουν πάρει. Το μαγαζί πάντως μυρίζει εξωτερικό.
Το Wizard, πάλαι ποτέ living room, ανήκε σε 3, εκ των οποίων ο ένας θα το έκανε πάλι ελληνάδικο. Δεν έχω περάσει πάντως.
Προφανώς. Nα παν να χεστούν πάντως αν έβαλαν πόρτα.
Πάντως, πριν λίγο καιρό, είχα ακούσει φήμη ότι και το Τέξας Νεκρόπολις (πρώην Next) θα έκλεινε, γιατί θα άλλαζε χέρια, και δε μπορούσαν να κρατήσουν την άδεια (δε δίνουν πια άδειες σε υπόγεια, το μέρος κανονικά θα έπρεπε να ναι καταφύγιο). Το πρόγραμμα συναυλιών του πάντως δίχνει το αντίθετο. Καλώς, μήπως βλέπουμε και καμιά συναύλια…
Τις Τρίτες το Revenge τι παίζει ??? Και γενικά Τρίτη βράδυ για hard-rock φάση κανένα μπαράκι στην Αθήνα υπάρχει ??
Αν εννοείς ποζεριές κλπ., έπαιζε ένα παλικάρι τέτοια στο Εξκάλιμπερ τις Τρίτες, σχετικά όμορφα. Έχω να πάω από πέρυσι όμως. Αν εννοείς πιο σύχρονα (90s) εξ’ αμερικής δε γνωρίζω για τρίτες. Πάρε ένα τηλ. στα μαγαζιά αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο.
Κοιτα, επειδη ετυχε να μαι εκει εκεινο το βραδυ τι ακριβως εγινε δεν ξερω γιατι ημουν στο βαθος, αν και νομιζω οτι οι σιστες εκαναν το ντου κι αυτοι εριξαν το ξυλο σ εναν.Παντως ειμαι σιγουρος οτι εξαιτιας αυτου του περιστατικου εβαλαν πορτα οι ηλιθιοι…
Τωρα αν εκαναν ντου, παιζει, παντως οτι αρπαξαν παρα πολλες ειναι το μονο σιγουρο…
Τι να σου πω…Εγω μετα την εκανα για να προλαβω το μετρο.Θα ξερεις καλυτερα.