σπιτι μας:lol::lol::lol::lol:
Οχι ε. Χαλια μαγαζι. Ειδικα τις Παρασκευες.
To Underworld πήγε στη θέση του Texas και το Texas(-Necropolis!8O#-o) στου Underworld :?
Δείτε τις διευθύνσεις…
Το Dr.feelgood όντως είναι πολύ καλό μαγαζί και δυστηχώς δεν είχα πάει μέχρι πολύ πρόσφατα. Πλέον θα το τιμώ συχνά. Το Wild Thing στο Μικρολίμανο είναι επίσης πολύ καλό μαγαζί.
To Wild thing είναι όντως ωραιο αλλα αν θυμαμαι καλα είναι ακριβο για ροκάδικο…
Το Dr feel good ειναι στην πλατεία Εξαρχείων…???
To wild thing είναι μαγαζάρα…
Γιεπ,αλλά ούτε εμένα μου αρέσει…πολύ μικρό και χαμηλοτάβανο-για τον πάνω όροφο λέω!
Αngmar ακόμα θυμάμαι αυτό που είχες πει!
Την Παρασκευη που περασα επαιζε Μωρα στη φωτια παντως8)…Excalibur το βλεπω υπερβολικα ριγμενο…Δεν ηταν τοσο χαλια…Μια χαρα περασα αν και αρχικα εβαλε οτι σαπιο κομματι υπηρχε και γενικα οι αλλαγες του dj ηταν κλαφτα χαραλαμπε αλλα εβαλε αρκετη ποικιλια απο κομματια…
Τουλαχιστον εχει air condition και 5 ευρω την βαρελισια και οχι το μικρο μπουκαλι οπως το ρηβεντζ:?..
Outlaw και Jasmin σε ποιες περιοχες βρισκονται?
Εγω παω συχνα στο Rezin με παρεα, μιας και ειναι χαλαρη φαση και εχει παντα ευχαριστη μουσικη (για μενα, τουλαχιστον). Απο τα του πολλ εχω δοκιμασει drFeelgood, που δεν με ξετρελανε και Underground, στο οποιο για καποιο λογο μου εχει δοθει η εντυπωση πως μονο με μαυρο T-shirt τρου συγκροτηματος επιτρεπεται η εισοδος…:-k:p
Απο πιο δυναμικα μονο Mo Better εχω παει δυο τρεις φορες… ωραιο ηταν, αλλα οχι αυτο που με ικανοποιει. Μπορει να μαι πολυ φλωρακι για κλαμπ :-s
Θυμαται κανεις που ο Μαστορακης ειχε ανοιξει κατι Gold cafe και τα διαφημιζε στο σταθμο του? Εχετε παει ποτε?
Το Jasmin είναι πίσω απ’τον Πύργο Αθηνών στους Αμπελόκηπους, στη Μιχαλακοπούλου & Αλεξανδρουπόλεως 52.
Για το Outlaw ας πει κάποιος νότιος…
Το Outlaw ειναι 5 λεφτα περπατημα απο το μετρο του Αγ. Ιωαννη. Ωραιο μαγαζι.
To rezin είναι όντως ωραίο, όταν δεν κολλάει και παίζει 2 φορές τα ίδια και τα ίδια…
Έχει και γαμάτη σοκολάτα!
Επίσης το ποδήλατο μου αρέσει πολύ που είναι στα Εξάρχεια, αν και είναι κυρίως για το χειμώνα!
wizard…
αυτα τα απιστευτα πατατακια(ειχα να τα δω απο τα μεσα του '90) τα εσπαγαν…
πωπω…αφου σκευτομουν να παρω και του διπλανου…:lol::lol:#-o
Ωπ το ψησα!Αντε και κατι για μας προς τα δω:D
Ρεζιν μαμαει σαν καφετερια αλλα ειναι λιγο ακριβο:-k…Παντως ωραιο για χειμωνα ειδικα με την λιωμενη σοκολαταααααα…ααααχ…ζαχαρο!
Το ποδηλατο δεν μ αρεσει τοσο…αλλα δεν ειναι κακο…
Η σοκολάτα στο ρεζιν είναι όντως ακριβή, αλλά στη φέρνουν και σε ποτήρι μπύρας οπότε δικαιολογημένο!:lol:
Είναι πολύ γλυκούλι το ποδήλατο (και έχει κι εκεί ωραίες σοκολάτες!:lol:), αν και λίγο μικρό…
Στάθη, τόσο ωραία πατατάκια πια?:-k
Μπα απο καφετερικοτασταση Ιντριγκα:D
Δεν έχω πάει ποτέ!Και κάθε φορά που πάω Εξάρχεια πάω στα ίδια και στα ίδια!:?
Η Ίντριγκα είναι εκείνο το γωνιακό απέναντι απο το Όστρια?
Όντως, γαμώ τα μαγαζάκια…
'Εντιτ:
@Εllanor: Ναι, αυτό είναι…
Ε,Χασάν και Πωλείται στα Εξάρχεια για ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ τιμές και όχι την τακτική “βρε,σε κλέβω με τις τιμές μου,αλήθεια,δες το” που υπάρχει σχεδόν παντού