Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

γιατι ρε μαγκιτη τι εχει το paranoid και το smoke on the water?μηπως εισαι τοσο μεγαλος και τα βαρεθηκες?ενα σου λεω, ψαξου μουσικα οσο γουσταρεις μετα απο πολλα χρονια παλι εκει θα καταληξεις,σου το λεω εκ πειρας.κατι ακομα.γυρισα ελλαδα μετα απο 14 χρονια με μεγαλη μου χαρα ανακαλυψα οτι υπαρχει ακομα το limbo απεναντι απο το "χωρις ανασα"πηγενετε και δεν θα χασετε ακομα κι αν δεν εχει πολυ κοσμο θα παρετε μια γευση απο rock bar δεκαετιας 80(οι πρωτοι θαμωνες του χωρις ανασα ηταν παιδια απο το limbo).

επιτελους καποιος που ξερει τι σημαινει rock bar ενταξει για την ακριβεια rock ντισκοτεκ ηταν,για να μαζευομαστε εμεις του viktoria.θυμαστε τον ψυκτη που πιναμε νερο σαν τα κοκορια?η που για να κατεβεις τα σκαλια επρεπε να κανεις ενα κατοσταρικο σε δεκαρικα για τις τρακες απο τα πρεζονια που ηταν ξαπλωμενα.εχω εναν ανηψιο 20 χρονων ροκα,του λεω οτι αν εμπαινες σε ροκ μαγαζι την δεκαετια του 80 θα σε επιαναν τα κλαματα και δεν με πιστευει.

Mo Βetter, το καλύτερο των καλύτερων, ο ναός μας…

Ωραίο μαγαζάκι το Limbo…Πηγαινα παλιά…(αν και εβαζε πιο πολύ κλασικά κομμάτια…)

Πάντα πίστευα ότι όταν βγαίνεις δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε μαγαζιά που παίζουν αποκλειστικά την ίδια μουσική που ακούς και σπίτι, και ΕΙΔΙΚΑ όταν αυτή είναι η ρόκ.
Εγώ πάντως, προτιμώ να ακούω ηλεκτρονική μουσική σε όλες τις υγιής μορφές της.

απορία:

Τώρα που καλοκαίριασε και σκάει και ο τζίτζικας, δεν υπάρχει κανένα ροκ μπαρ πουθενά στην παραλιακή να πηγαίνουμε και εμείς να χαρούμε?

Σωστό! To Lazy έχει σαφή blues rock/classic rock προσνατολισμό και αντίθετα με τα περισσότερα μέρη που έχουν αναφερθεί στο θρεντ έχει και ζωντανή μουσική που για μένα είναι πάντα προτιμότερη. Παίζουν και ορισμένες μπάντες φίλων μου εκεί κατά καιρούς.

Yπάρχει,το BO…:lol:

Καλύτερα το Balux για μέταλ ξεφαντώματα :slight_smile:

Βalux? Αυτό όταν πήγαινα πριν από 3 χρόνια έπαιζε μόνο house και dance! Τι έχασα? Μπας και λέτε κανένα Balux cafe?

Τι καλοκαίριασε. Καλό χειμώνα ρεεεε.

Το Balux cafe τα σπάει, το χειμερινό όμως. Καλό και το καλοκαιρινό αλλά όχι και τόσο. Αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι βλέπεις τις μπητςβολλευμπολίστριες Να πάτε, βάζει Slayer

Εxcalibur = για πολλά γέλια ! ειδικά με την σπάθα του προπάππου μέσα στη μέση…
mo better απόλα αυτά που δεν αναφέρονται
για τους λάτρεις του καλού κιτς και cult συνοδεία σπαθιού δερμάτινου και αντρίλας αντι-προτείνω αυτό το μέρος στην Ιερά οδό ψηλά προς ΧαΪδάρι που εδρεύει πάνω από ένα κρεοπωλείο και έχει κάτι πανοπλίες και σπάθες για decor , διαθέτει πίστα για χωρό και παρκάρουν τσοπεριές απέξω αλλά ξεχνάω το όνομα…
αν και είχα ορκιστεί τέτοιο θέαμα να μην το ξεχάσω ποτέ… χμμμ
κάπως το λέγανε τώρα… .

ΕΝ ΠΛΩ!!!

VILLA MERCEDES

…On Stage :smiley:

:D:D:D

ναι γειά σου!! on stage!! να πάτε οπωσδήποτε όσοι έχετε αίσθηση του χιούμορ! αν πιείτε και καμιά κατοστή μπίρες μπορεί να χορέψετε κιόλας!
καλά τι λιωμένο μέρος. συγκινήθηκα που μου το θύμησες. είναι ΑΙΣΧΡΟ αλλά και υπέρτατο!
θυμάται κανείς ένα άλλο καμμένο που το λέγανε Σκορπιό στην Πατησίων;

Μια άλλη απορία έχω εγώ. Την καλύτερη και φθηνότερη μπύρα που την πίνετε? =P~

Μενανε μ’αρεσει το Πωλειται πολυ. Εχει καλες τιμες και βαζει ωραια μουσικη.

Dr.feelgood.Ειδικα τις παρασκευες που παιζει garage,punk,rock n’ roll.