Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

ξερει κανεις τη μουσικη παιζει περιπου το Jasmin? γιατι εχω παει μονο για ενα live και ηταν αρκετα ωραιο μαγαζι…

-10 για Dr.Feelgood.Μια φορά μου έριξε η σερβιτόρα ολη τη καυτή σοκόλατα του φιλου μ πανω στο jean μου…:x :x :x .Ούτε καν μας κέρασε τα ποτά…Και η μουσική του μπαρ είναι τα ίδια τραγούδια τις περισσότερες φορές.

Kαθότι πήγα πριν κάτι μέρες πρώτη φορά στο κλαμπ της Τιθόρας, αν και συχνός φαν της καφετέριας, να πω ότι έχει πάρα πολύ όμορφο χώρο. Πραγματικά μου έκανε πολύ θετική εντύπωση :thumbup:

Και το rezin όμορφο είναι, βάζει ωραία μουσικούλα

Respect στο καλυτερο μαγαζί ever…

Δυστυχώς όμως έκλεισε και το καλύτερο στέκι αυτή τη στιγμή είναι το αυτοκίνητό μου. Παίζει σωστή μουσική όπως πρέπει με πολύ blast! :smiley: Χρέωνα και είσοδο παλιότερα!

Έχει πάει κανείς στο “45 μοίρες”; Θα πάω σήμερα και δεν ξέρω τι παίζει…:-k

Ωραίο είναι το rezin αλλά με πιάνει κλειστοφοβία στον πάνω όροφο!:frowning:

το wizard ειναι :dizzy: :sleep: :thumbdown:

Το Blueprint (Μαρούσι) μ’άρεσε πολύ - πήγα πριν 5-6 μέρες. Σχετικά ήσυχο, με καλό κόσμο…Έβαλε και spiritual beggars όσο ήμουν εκεί και ανέβηκε κατακόρυφα στην εκτίμησή μου :stuck_out_tongue:

Έλα να μαζευόμαστε!!!:smiley: :smiley:

Με ψήσατε για Blueprint, λέω να πάω μετά ξανά.
Τελευταία φορά ήταν πριν από 7 χρόνια και βάλε…

Να πας!!εγώ πριν 7 χρόνια ήμουν 2 χρονών οπότε δεν ξέρω πως ήταν…:oops:
αλλά τώρα είναι ωραία!:smiley:

:-k :-k :-k

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
τι βλακεία είπα???φέρτε μου μια σακούλα να κρύψω το κεφάλι μου!:frowning: :oops:

[SIZE=“4”]7 + 2 = 9[/SIZE] E ρε πως εχει περασει η τεχνολογια στα μικρα παιδια…!:smiley: :stuck_out_tongue: :lol:

ριχτε και σε μας κανενα μαγαζακι ρε παιδια γιατι λογω γαμου εχουμε μεινει στο βικτωρια και στο ομπρε.τωρα που μεγαλωσανε τα πιτσιρικια λεμε να ξεμυτησουμε.αλλα οταν λεμε να παιζει ροκ ενοουμε να παιζει ροκ μη παω και ακουσω τιποτα james και τιποτα placebo.

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Le Roi[/SIZE][/FONT]

http://www.leroi.gr/photos.html :smiley:

ευχαριστω θα το επισκευτουμε συντομα,μια χαρα φαινεται.

εχετε ξεχασει το Lazy μηπως? που ειναι στην πεντελης

Το συμπέρασμα είναι ένα. Δεν υπάρχει ούτε ένα μαγαζί της προκοπής σε ολόκληρη τη γαμωαθήνα. Μόνο την καφετέρια Underground συμπαθώ.