ωραιο ειναι και το Artch, στο Περιστερι στον πεζοδρομο, λιγο πιο κατω απ’το βιβλιοπωλειο του Λιακοπουλου:p
+1
Και μετα τις μπυρες εχει και βρωμικο 3 λεπτα πιο κατω:D
Χμ… λόγω προχώ ηλικίας μάλλον έχω αρχίσει & γίνομαι μυστήρια… Τώρα τελευταία μου αρέσει το alleycat στο Γκάζι… Ενίοτε ο Αριστοφάνης (Ψυρρή). Απορρίπτω ασυζητιτί το Excalibur… Τα υπόλοιπα ψιλοτρώγονται… Για μια στο τόσο…
Το Αγκάθι υπάρχει ακόμα ή σαν ανάμνηση του παρελθόντος αναφέρεται?
Το Αγκαθι πρεπει να χει κλεισει εδω και κανα διχρονο…
Edit: Το καλυτερο μαγαζι παντως τυπου κλαμπ ειναι το Wizard το Σαββατο. Αν πας κατα τις μιαμιση (επειδη πανω απο 2 ωρες ποζερ ειναι too much for me). Επισης το Τεξας εχει ανεβει πολυ. Τις τελευταιες φορες που πηγα βαραγε αρκετα καλα.
Edit2: Επισης να αγιασει το χερι του μπαρμαν του Underground (καφε). Απ οταν χωθηκε απο πισω το πραμα εφτιαξε… απιστευτα. Μεχρι και Cirith Ungol εχουμε ακουσει. Και το βασικοτερο, παιζει λιγο απ ολα.
Στο texas έχω πάει μονάχα με [SIZE=“2”][FONT=“Arial Black”]βουτυριάδου[/FONT][/SIZE] στα decks:bow2: :respect: =D> οπότε δεν έχω σφαιρικότερη άποψη!!!
- οτι εχει χαμηλωσει καπως και η ενταση και μπορεις να ακους τι σου λεει ο διπλανος σου.
Πολύ ευχάριστο το νέο αυτό. Ίσως το επισκεφτώ ξανά το μαγαζί. Είχα βαρεθεί την ίδια playlist με τα ίδια και τα ίδια κομμάτια…
Βεβαια, μιλαμε για βραδακι… δηλ απ τις 8 και μετα…
To Underground επρεπε να λεγεται κανονικα hearing destroyer…:lol:
Εχει χαμηλωσει αρκετα ρε απο φετος.
Το grotta το θυμαται κανεις αλήθεια?
Το Mo better μπηκε δυνατά στο κολπο πάντως…(ειχα να παω και καμποσα χρόνια βλεπετε…)
πολυ ωραιο μαγαζι!
καλο ειναι το μο μπετα, αν και η εσχατη κασετοποιηση του προγραμματος (φανταζομαι μιλαμε για την πεμπτη ε) με κουραζει. Οπως επισης και η σαρδελοποιηση, αν και αυτο υπηρχε παντα θα μου πεις.
κατα τ αλλα, ειναι ο,τι καλυτερο απο ροκομπαρα αυτην την στιγμη. Αν εξαιρεσεις τσι μπομπες.
Oποιος/α πάει στο νέο stage στο Αιγαλεω να μεταφερει εντυπωσεις…Ευχαριστώ…
επειδη εγω δεν ειμαι απο αθηνα και σκεφτομαι να την επισκευτω ξανα το καλοκαιρι, πιο rock-bar μου προτεινετε?
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΤΗΣΙΑ-CITY
(ωραιο στεκακι η τιθωρα πραγματι)
Το Le Roi δεν είναι rock bar ; :roll: Ωραία διακόσμηση και καλή μουσική…
Δεν θα έλεγα ότι θεωρείται ροκ μπαρ. Παίζει βασικά πολύ χαλαρά ροκ/ποπ κομματάκια αρκετά ευχάριστα βέβαια… Ήταν στο Γαλάτσι και πήγαινα συχνά αλλά έκλεισε και πήγε Χαλάνδρι (νομίζω) ρε γαμώτο, οπότε έκοψα.
Ε καλά τώρα, και τα άλλα στη λίστα είναι περισσότερο μέταλ μπαρ 8)
Ναι ήταν Γαλάτσι και όλο έλεγα να πάω μιας και ήταν δίπλα μου… όταν το πήρα απόφαση και πήγα, είχε μετακομίσει :lol: Το βρήκα τελικά στο Χαλάνδρι. Το προτείνω