Το καλύτερο bar-στέκι είναι το blueprint στο μαρούσι! Όχι σοβαρά είναι cult μαγαζάκι, μαζεύει αρκετό κόσμο και βάζει καλές ροκίες, έχει και video wall!
Άλλο ένα ωραίο club είναι το lazy στα Βριλύσσια με live μπάντες, από αυτά που έχετε πει mo-beter (για κάποιες μουσικές επιλογές, όχι για κόσμο ή χώρο), underground, tithora…
Α ένα που πήγα πρόσφατα και μου άρεσε και σαν χώρος ( μεγάλο και ψηλοτάβανο) ειναι το 45 μοίρες στο γκάζι, πάλι παίζει ροκάκια αλλά κλασικά πραγματα από 90’ς κυρίως.
Πωωωω, Blueprint πηγαινα συχνα, πριν 6-7 χρονια! Οντως ωραιο μπαρακι, με ωραιες μουσικες και αφθονες μπυρες. :drunk:
Επισης Lazy εχω παει, μαζευει αρκετα μεγαλυτερο κοσμο. Βεβαια ειχε garage live εκεινη τη μερα, τους Διαφυγον Κερδος. ΟΚ ηταν…
Όπως τα είπατε!
Exω παει σε 2-3 απο αυτα που λετε…(διαβασα μεχρι τη σελιδα 15 δν μπορουσα παρα περα:p )…Μηπως ξερετε προς τα νοτια προαστια αν υπαρχει τιποτα?Και δεν ννοω μονο γλυφαδα φυσικα(που δεν υπαρχει τιποτα8) ) αλλα και πιο πριν…Ηλιουπολη Π.φαληρο κλπ…
Για το excalibur δν ακουσα καμια γνωμη!
Τζιφος φιλε…
ΕΛΕΟΣ οι βορειοι γιατι να εχουν τοσα στο Μαρουσι κλπ[-X :-k …Συνομοσια για να μας αναγκαζουν να πηγαινουμε στις τρεντοκαφετεριες:p
@ kiratzos: υπάρχει το “όνομα του ρόδου” στην Καλλιθέα, για χειμώνα φάση κ έτσι. Παίζουν live κ έτσι διάφορα γκρουπς κατά καιρούς. Από ροκ μέχρι μέταλ συναυλίες.
Υπαρχει και το thesis απεναντι απο τον Αγιο Γεωργιο,επι της Αλιμου…:flash back emoticon :
Για μενα το excaliber ειναι μια απαισιοτητα!βεβαια τοτε που πηγα ισως ‘‘επεσα’’ στη περιπτωση…αλλα δεν νομιζω…
τι ακριβώς δε σου άρεσε?:-k
Ναι ρε!!!Blueprint for ever!!! :respect:
Έχει δυναμώσει και τη μουσική και έχει φτιάξει!!
Ναι τετοια φαση υπαρχουν μερικα…Και το ορυχειο στη Σμυρνη και το jesters στη Γλυφαδα…Αλλα αυτα ειναι λαιβ…Εγω λεω μαγαζακι σαν τα υπολοιπα που αναφερετε…η εστω ροκοκαφετερια(που ειναι ισως κ καλυτερα ωστε κ να ακους κ να μιλας οχι σαν το τεξας)
ροκοκαφετέρια… χμμμ το πρώτο πράγμα που μου ήρθε είναι το Wild Thing στο μικρολίμανο. Εκτός αν σου πέφτει πολύ νότια!!
Ναι κι εγώ αυτό θα λεγα αλλά είναι δίπλα στη flo και τις λοιπές τρεντοκαφετέριες οπότε το αποφεύγουμε :lol: :lol:
Τσρού μέτσαλ :lightsabre:
χαχα ουπς προδώθηκα ρε γμτ χαχααχα! εντάξει αρκεί να μην πας σαββατοκυριακο μεσημέρι με αυτοκίνητο γιατί γίνεται ο χαμός εκεί τριγύρω.
Οι λεγόμενοι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ :lol: :lol:
Εγώ πηγαίνω στον ιστιοπλοϊκό στην άλλη άκρη του μικρολίμανου, αλλά είναι και αυτή τρεντοκαφετέρια οπότε δεν πιάνει :lol:
Kαι ενα καμμενο στη γλυφαδα ειναι το sussex…Βεβαια ειναι ωραιο αν ειστε 15-16 και ψαχνετε ιμο γκομενα ή θελετε να ακουσετε gnr και scorpions(holiday,rock you like a hurricane)…
Έχω πάει στα εξής: Texas, Revenge, Jasmin, Outlaw, Excalibur και Underground. Απλά για το τελευταίο θα ήθελα μια διευκρίνιση για το άν εννοούμε το cafe-bar ή το club ακριβώς δίπλα.
(excalibur)Η υποτονικη-χαλαρη ατμοσφαιρα και η μουσικη που επαιζε επισης εξισου βαρετη κ κοιμισικη!(παει καιρος,δεν θυμαμαι τι επαιζε…ειχα ξενερωσει απιστευτα που σχεδον διεγραψα εκεινη τη νυχτα απο τη μνημη μου:)
Ομορφο ειναι. Φτηνη μπυρα.