φυσικά και δεν ήταν αυτό το νόημα και εννοείται ότι τώρα είναι καλύτερα από όλες τις απόψεις και μεις που είμαστε κάποιας ηλικίας όλοι εμείς που ζήσαμε την και καλά <<χρυσή>>:-k δεκαετία του '80 το ξέρουμε και το νιώθουμε ακόμη και σήμερα τι σημαίνει να άνηκες τότε στο περιθώριο πεντέξι εδώ μέσα -έλα να μαζεύομαστε σιγά σιγά όλα τα κουρασμένα παλικάρια- το να άκουγες τότε ροκ ισοδύναμουσε αύτοματα με το να ήσουν αναρχικός χρήστης ηρωίνης, τεμπέλης, βρωμιάρης, αν δε είχες την ατυχία να ανήκεις στο γυναικείο φύλο ήσουν το λιγότερο ελευθέρων ηθών…
Σας το χω πει κι άλλες φορές εμείς τότε έτσι μαθαίναμε από μασημένες κασέτες γρατζουνισμένα δισκάκια, πειρατικούς σταθμούς, και υπόγεια μπαράκια…
και μα την παναγία ρε παιδιά τόχω νοσταλγήσει αυτό ρε παιδιά να πάω σε ένα τέτοιο μαγαζί υπόγειο με ανύπαρκτο εξαερισμό ζεστά ποτά κακό ξενύχτι -να σκάσουν μύτη και τίποτε μπατσόνια να με σύρουν πάλι για εξακρίβωση να πλακωθούμε με τίποτε φλώρια να γίνει τζερτζελές- αλλά γεμάτα από καλή μουσική και ελπιδοφόρα νιάτα…
drifter με το συμπάθειο αλλά κοίταξα το προφίλ σου ήμουν περίεργη να δω πόσο χρονών είσαι#-o
Απο bar το poqito grande ειναι ωραιο στο Παγκρατι.Απο clubs mo better και revenge.To jasmin εχει χαλασει κατα τη γνωμη μου.Το παλιο αν και ειχε συνωστισμο ηταν πιο παρειστικο και επαιζε καλυτερη μουσικη.Απο bar επισης ωρες ωρες μ΄αρεσει το dada.
Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί Αθήνα αλλά για μένα είναι το Sante στην πλατεία Ραφήνας και τίποτε άλλο. Ποτάκια 5 ευρώ και μουσική από Μetallica και Motorhead μέχρι Madonna και Depeche Mode. Βασικά δεν πάω σε κανένα από αυτά του poll…
αυτο ειναι επι της Λεωφορου Αλεξανδρας, πως ειναι το Revenge, λιγο πιο πανω διπλα απο ενα πελωριο net cafe. εχει κατι ζελατινες απ’εξω και κατι harley. παιζει classic/hard rock. τελευταια φορα που πηγα ειχε κομματαρες απο μπαντες οπως: zeppelin, purple, steppenwolf, ac/dc, ted nugent, bad company, rolling stones, gallagher και πολλα αλλα…
Μου το έχουν πει τα παιδιά από την δουλειά και το έχω δει είναι δίπλα από το e-glopal αλλά εγώ δεν έχω πάει μου το έχουν συστήσει για πολυ καλό από τιμές τι παίζει ρε καλόπαιδα???
Τελικα κατεληξα πως το καλυτερο rock bar ειναι τα σπιτια φιλων. Φτηνες μπυρες, καλη μουσικη, μπολικο κεφι. Αν κατσει παμε μετα και μια βολτα απο κανα κανονικο.
Περισσοτερο ον τοπικ, μαγαζι που να μ εκφραζει δεν υπαρχει (και ουτε προκειται να βρω) αρα παω οπου να ναι για το χαβα. Αρκει να μην ειναι το αλλο ακρο (δηλαδη παράκμα).