Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Ok ρε ευχαριστω

Thrash δεν παίζει σχεδόν καθόλου, κάτι που είναι καλό :yahoo: :thumbup:

Τι λες τωρα ρε φιλε επιβαλλεται να παιζει thrash

Nαι συμφωνω!!Θα τους παιρνω τηλ οταν πηγαινω να μου φτιαχνουν playlist στα γουστα μου

Eπίσης λέει πολύ τα πρωινά, που έχει να παίζεις και pro :lol: :lol:

Κάνει και υπέρτατες βάφλες :smiley:

Mε τον Γρηγορη dj ποτέ μην λες ποτέ…:lol:

revenge , texas, wizard απο τα πολυ καλα μπαρακια.

απο τα πιο μουφα μακραν jasmine και underworld.

Το underworld δεν το λες ροκ club, μάλλον dance, για gothic μόνο Dada.

Α! και Dark Sun αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Ο Γρηγόρης άντε να βάλει κλασικό metal μετά τις 3.30 - 4.00, thrash δεν μου έχει τύχει :-s

οσοι μενετε Ν.Σμυρνη κ κει τριγυρω δοκιμαστε κ το mosquito. Συνοικιακο ροκ μπαρακι με τελεια ατμοσφαιρα (κατα τη γνωμη μου παντα! :lol: ). Ειναι κοντα στην πλατεια της Ν.Σμυρνης, διπλα στο ταχυδρομειο.

αυτό:)

ε νταξ νωρίς είναι ακόμα :P:P

θα τον πάω το Σάββατο (μάλλον) και θα τον βάλω να ποσταρει εντυπώσεις :lol: :lol: :lol:

revenge, πηγα μετά απο χρόνια, έλεος… paranoid, smoke on the water, run to the hills, σηκώθηκα και έφυγα.

Τέξας… χωρίς το ξύλο και με djs - τουρλουμπούκι. ΟΧΙ !

Wizard - ανάλογα με τη μέρα. Γρηγόρης - μαμώ, Αντώνης & Λαμπρος ΟΚ, άλλες μέρες δεν ξέρω, και Σίβας ανάλογα με το πόσα… Lizzy θα παίξει λολ… πάντως είναι πιο ευρύχωρο, πιο ευάερο και φωτισμένο απο τα αλλα… και πιο κοντά (σε εμένα)!

Jasmine όταν παίζει ο psychotron είναι οκ !

Victoria , το υπογειο στον Κορυδαλλο… εκει που δεν πηγαιναμε ν,ακουσουμε αλλα να μαθουμε μουσικη . Και με τους μπατσους μερα παρα μερα να σκανε …γιατι η ροκ τοτε ηταν μυθος…οχι παραμυθι και πεφτανε και ψιλες.

Underground 8)

μαζί σου! Κάθε Σάββατο ήταν το “ραντεβού”.
αλλά και στην Hombre κάπως έτσι.

Respect…

εμ,όχι σαν τώρα που πίνεις το ποτό σου και γυρνάς σπίτι χωρίς να έχεις φάει ξύλο.φλωριά

Πεεεεες τα, πεεεεες τα…

Δεν ήταν αυτό το νόημα.
Σίγουρα τώρα είναι καλύτερα, από όλες τις απόψεις. Τότε όμως καταλάβαινες μέρα νύχτα ότι ήσουν αρκετά στο περιθώριο.