Thanks ρε!!Θελω να παω να τσεκαρω και εγω!!Οταν παω θα πω εντυπωσεις!
τι ειναι αυτο? νεο φρουτο?
καλα μωρε,οταν ειχαμε βγει και σας πηγα μεχρι την ιπποκρατους,εκει δεν θα πηγαινατε???
black\death βαραει ο βαγγελης απο διχως ονομα!!
τεξας θα πηγαιναμε (πηγαμε και κατσαμε συνολικα για 1 λεπτο και 23 δευτερα).
Νομιζω υπαρχει εδω και χρονια απλα με αλλη ονομασια…
Βαραει καλα.
Για πείτε ωρέ…Ανοιξε κανα καινούργιο?:-k
Βασικα εγω στο wizard προσπαθω να παω εδω και καιρο αλλα δεν μου καθεται ωραιο ειναι ρε παλικαρια?
Ας πω και γω τη γνώμη μου
Καταρχάς τα μαγαζιά που αναφέρετε δεν είναι όλα μπαρ, είναι και κλαμπ μέσα στη λίστα. Τελοσπάντων.
Outlaw - Καλή μουσική, έχω πάει μερικές φορές αλλά ΠΟΤΕ δεν έχω δει κόσμο στο μαγαζί.
Texas - Προσωπικά πιστεύω ότι χάλασε μετά την ανακαίνιση.
Revenge - Έχω πάει 2 φορές, τη μια φορά Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ και ήταν κλειστά (!!!) πριν κανα δυο χρόνια και άλλη μια . Δε σε τρελαίνει η μουσική του, παίζει κομμάτια που όλοι έχουμε λιώσει. Δηλαδή για παράδειγμα μπορεί να τύχει να ακούσεις πχ το Paranoıd και καπάκι Maıden. Έχω τύχει σε σκηνικό να σκάει Maıden στο videowall και οι θαμώνες να χειροκροτάνε!
Underworld - Έχω πάει μόνο στη συναυλία των Lordi που έγινε εκεί (lol) οπότε δε ξέρω…
Για όσους δε τα γνωρίζουν θα αναφέρω και τα:
Memphis - Ιλίσια κάνει πολλά events και αφιερώματα με διάφορα συγκροτήματα.Γενικά παίζει όμως πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δηλαδή Indy, 80s-90s και λίγο Industrial.Μια Τρίτη που είχα πάει είχε βάλει Nine Inch Nails, Rammstein και London After Mıdnıght . Τσεκάρετε πριν πάτε τι πρόγραμμα έχει εκείνη την ημέρα.
La Rocka - Από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας και παλιό μου στέκι. Μικρός χώρος, μικρή σκηνή ναι αλλά το μαγαζί κάποτε ήταν φοβερό κατ’εμέ. Ωραία live σε ζεστή ατμόσφαιρα. Έχω να πάω 2 με 3 χρόνια όμως, κάποια στιγμή το μαγαζί “χάλασε” και έγινε πιο mainstream μουσικά. Οι dj άρχισαν να προσλαμβάνονται και να απολύονται σε χρόνο 0 γιατί το μαγαζί είχε χάσει την αίγλη του και τελικά, την τελευταία φορά που πήγα, ζήτησα ένα κομμάτι που παλαιότερα έπαιζε (δε θυμάμαι ποιό) από τον dj και μου απάντησε: “Φιλαράκι δε μπορώ να στο βάλω, το μαγαζί έχει γίνει κυριλέ”. Δεν ξαναπάτησα. Αν έχει πάει κάποιος πρόσφατα ας πει γνώμες γιατί θέλω να ξαναπάω.
Ωραίο μαγαζί με live είναι και το Mike’s Irish Bar με συγκροτήματα που παίζουν από latın και rock and roll μέχρι soul και hard rock.
Revenge of Rock τις Πέμπτες:drunk: Θεός ο Σειρηνάκης
τα σπάει κανονικά αυτό το μπαράκι! Μία φορά είχα πάει και ήταν μια μπάντα που έπαιζε disco κομμάτια απο 80’ς και πραγματικά το μαγαζί είχε ξεσαλώσει ολόκληρο. ( Από τιμές δεν ξέρω τι παίζει βέβαια γιατί ότι ήπια ήταν κερασμένο… )
Έλα ρε μην σκας θα σε πάω να σε κεράσω για τα γενέθλιά μου !!! 8) 8) 8) 8)
Το ξερω αυτο αλλα ηθελα και γνωμες απο αλλους για το wizard
Προσφατα πηγες?
Μηπως ηταν οι Funkey?
Και 'γω 2 φορές έχω πάει σε live φίλων… όντως συμπαθητικό το Mike’s Irish Bar 8)
Έχεις δίκιο… Σαν Ζωγραφιώτης που είμαι το τιμαώ αρκετά συχνά… Αν σας ενδιαφέρει κάθε Παρασκευή-Σάββατο έχει live και στους 2 ορόφους(για όσους δεν γνωρίζουν το μαγαζί).Παρασκεύες που έχω παρακολουθήσει τα 2 live παίζουν το ίδιο περίπου στυλ.Στο κάτω παίζουν γνώστα ελληνικά-ξένα rock κομμάτια σε ύφος U2,ενώ στο πάνω πάλι ελληνικά rock κομμάτια,αλλά το φτάνουν μέχρι και Guns ‘n’ Roses,Alice Cooper(8O ) .Το μειονέκτημα είναι ότι κάθε φορά παίζουν το ίδιο setlist.Aλλά την πρώτη φορά θα περάσετε πολύ ωραία.Σάββατο δεν έχω πάει ποτέ.
Επειδή δουλεύει ο ξάδερφος μου εκεί ως ηχολήπτης μου λέει ότι κάνουν live και κυριακές και μεσοβδόμαδα(συνήθως Πέμπτες).Όσοι πιστοί προσέλθετε…:roll:
Αν σ’αρέσει το μελωδικό hard rock το wizard είναι ναός,παράδεισος κλπ,ειδικά παρασκευές και σάββατα.
όμορφα και τα αφιερώματα που κάνει κατά καιρούς.
σαν χώρος (ήχος,εικόνα,περιβάλλον) είναι πολύ όμορφο:D
μονο μελωδικο χαρντ ροκ παιζει δεν παιζει και πιο μεταλιες κανα thrash τιποτα τετοιο η παει με τις μερες?
Είχα πάει πριν ένα χρόνο περίπου… τώρα δεν θυμάμαι με τίποτα το όνομα του γκρουπ ( μπορεί να το θυμόμουν αν δεν ήταν οι τεκίλες!! ) :dunno: :dunno:
για τις μέρες που ξέρω και πάω,πιο βαριά βαράει πιο αργά λιγάκι,αλλά χώνει:wink:
τσέκαρε το πρόγραμμα του στο myspace του