Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

υπαρχει κανενα μεταλ κλαμπ που να μην παιζει προγραμμα κασσετα,να παιζει μουσικη απο ολα τα ειδη,να παιζει νεες κυκλοφοριες αλλα και ψαγμενα παλια???

το σπιτι σου :stuck_out_tongue:

Παιδιά, το κλαμπ Αγκάθι στην πλατεία Αττικής, υπάρχει ακόμα; Είχα πάει μια φορά το 2002 και ήταν γ#μ#το! Αλλά με το που ξαναήρθα για να μείνω Αθήνα πέρισυ, πέρασα από μπροστά ένα Σαββατόβραδο και είδα λουκέτο (ήταν Αυγουστος - μήπως κλείνει το καλοκαίρι;).

Εγώ πάντως αράζω Texas. Ιδιαίτερα όταν βγαίνω μόνος. Σπάνια πηγαίνω Wizard και αυτό όταν είμαι με παρέα “ελαφρότερων” ακουσμάτων. Το Revenge είναι απαράδεκτο! Κάθε Σαββατο την ίδια μουσική, και τόσο δυνατά που δεν ακούς τι σου λέει ο διπλανός σου.#-o Απαράδεκτο για Μπαρ. [-X

Ναι το Αγκάθι ήταν πολύ cult. Εβαζε κάτι Angel Witch, Heavy Load κλπ και σε έστελνε! Τελευταία φορά πού πήγα ήταν πριν 3 χρόνια και δεν γνωρίζω αν λειτουργεί εκτοτε.

To Texas πού ακριβώς είναι???
:-s ναι είμαι άσχετη αλλά σύντομα θα γίνω σχετική.

Nότια της Λουιζιάνα…

Ιπποκράτους 23,Εξάρχεια…:stuck_out_tongue:

εγω παντως τα σαββατα περναω πλεον μια χαρα στο wizard. ο παρων dj τα σπαει μπολικο και φευγουμε ικανοποιημενοι…

Ρε τα ποζερια στο wizard μου τη σπάνε . Παιζει οτι πιο lol κομματι υπάρχει και αν ρωτίσεις κανα ποζερι να σου πει απο πιο album είναι δεν ξέρει να σου πει . Βάζει συνέχεια τα ίδια και πρέπει να περιμένεις μέχρι της 5 για να ακουσεις κανα heavy . Το τρογα στη μάπα λόγο οτι είμαι κοντά και δεν μπορουσα να πηγαίνω αλλού . Δεν εχω πρόβλημα με αφτούς που πηγαίνουν απλα για τα γουστα μου suckαρει και το λέω για να το ξερουν κάποιοι που ίσως θέλουν να το επισκευτούν . Για ολους τους άλλους είναι οκ . Παρασκευη και σαββατο ισχυουν αυτα που λέω .

Πολύ καλό και το Thesis στον Αλιμο επίσης…

RIVENGE…:metal: :metal: :metal:

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Γιατι αυτη η αντιδραση???:-k :slight_smile: :stuck_out_tongue:

είχα πάει 3 φορές στην ευαίσθητη ηλικία των 16, ε όταν και την 3η φορά έπαιζε τα ίδια με τοις άλλες 2 ξενέρωσα (και σε περίοδο που τότε άρχιζα ν’ ακούω μετσαλ όποτε trooper κ.λ.π. ήταν must :? :? )

[SPOILER]όλα αυτά με την προϋπόθεση βέβαια ότι συνεχίζει τα ίδια

φιλικά πάντα …:hippy: :slight_smile: [/SPOILER]

Συμφωνω για τις επαναλληψεις αλλα τουλαχιστν παιζει πορωτικη μουσικη…:thumbup:

αληθώς ___

rEvenge…

Θα ρίξω την ψήφο μου στο τέξας για συναισθηματικούς κυρίως λόγους!

πηγα το σαββατο skullbar!!!
εχει παει κανεις αλλος?

Για πες…τι λεει?Θελω να παω αλλα ολο κατι τυχαινει!!

κοιτα
δεν ξερω τα γουστα του καθενος
εμενα προσωπικα δεν μ’αρεσε

ο χωρος πολυ καταγωγι
κανει το κλασσικο προγραμμα που σιχαινομαι: ξεκιναει απο black\death και κατεβαζει
στο black death επαιζε και παλια και καινουργια
οταν μπηκε το thrash πιασανε ολες οι παλιαντζουρες (καλα,κλασσικα,αλλα εχουν βγει και αλλα πραγματα τα τελευταια 20 χρονια)
δεν καθησα παραπανω

στα συν το βιντεογουολ

στα απροσδιοριστα, το μεταλλικο σοβατεπιι που το κλοτσαγανε οσοι κανανε headbanging!!!