Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Από αυτά του poll το underground.Τα καλύτερα : Alligator και Ψυχιατρείο.-

Πατήσια, Εξάρχεια, Βικτώρια, Μεταξουργείο, Κολωνός, Πλατεία Αττικής, Σεπόλια, Μετς, Κουκάκι, Γκύζη (κ.α.) οεεεεεεεεεεεε :smiley:
Ξέρω… off topic… sorry, παρασύρθηκα :stuck_out_tongue:

Εγω μενω κοντα που ειναι το paranoid?To Noname οταν πηγα ηταν ερημι αλλα εβαλε τουλαχιστον 8 κομματια sepultura k Soylfly οποτε γουσταρα!
Και στο Revenge που πηγα τα εσπαγε!Πηγα ζητησα PanterA και μου εβαλε Walk k Cowboys From Hell live at ozzfest!Εκει για κλασσικα πραγματα μου ειχαν πει οτι επαιζε αλλα μετα μπηκε Grip inc., Machine head-Davidian και λεω εδω ειμαστε!:metal::metal:

το paranoid δυστυχως δεν υπαρχει πλεον.εχει κλεισει εδω και κατι χρονια.αν θυμαμαι πεθανε ο ιδιοκτητης…
που να πετυχαινες no name στις δοξες του.τι machine head - davidian,ten ton hammer,blood for blood,the blood the sweat the tears,imperium, τι hatebreed-i wiil be heard,doomsayer,this is now, grip inc-rusty nail,hostage to heaven,κομματια απο το τελευταιο τους, lamb of god,killswitch engage,shadows fall,meshuggah,dying fetus,misery index,malevolent creation(απο το will to kill),heaven shall burn,cataract,caliban,μεχρι gojira ειχανε βαλει(ενταξει εγω το χα φερει το cd,αλλα το παιξανε!!!)αστα να πανε!!!

που μενεις?νικαια ή πειραια?

…:oops: :oops: :oops: :oops:

Στο no name δεν είχε τύχει να πάω ποτέ…Από οτι φαίνεται έχασα σκηνικά…

Ναι, ναι, χτες πήγα πρώτη φορά Texas! :stuck_out_tongue:
Καλό ήταν, αλλά απ’ ό,τι με ενημέρωσε η παρέα, παλιά ήταν πιο όμορφο μέσα… :-k

Τα ίδια σκατά ήταν πάντα.
Λίγο αλλάζει κατά καιρούς.

στο main hall βεβαια την παρασκευη με τις επιλογες του σειρηνακη σε πιανει η νυστα…:sleep: :sleep: :sleep: :
στο upper hall εχει λογικα καλο προγραμματακι την παρασκευη…:slight_smile:

Revenge με διαφορα απο τα αλλα . και μετα texas ειδικα αμα βαζει death τα σπαει!!!

ρε καλόπαιδα είναι και κανά δυο άλλα κατά μαρούσι μεριά το blue print και το 35 νομίζω καλά ήντουσαν τότε που πηγαινα πάει κανείς σας τώρα? τι λένε?
παίζει κανάς μεγαλύτερος ή η μέση ηλικία του ροκινγκ???

στο blue print με έχει πάει ο Cozy!!! Είχαμε πάει πρόπερσι και το μαγαζί είναι ένας φόρος τιμής στον μεγάλο Rory και την Ιρλανδία!!!:stuck_out_tongue:

Κακώς δεν έχω ξανά πάει από τότε, τώρα που το σκέφτομαι… :oops:

To Blueprint είναι όπως το θυμάσαι βασικά, δε πρέπει να έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία χρόνια. Αν και προτιμώ να κατευθύνομαι κέντρο, πάλι καλά που υπάρχει και αυτό στο μαρούσι, είναι πολύ λίγα τα ροκ στέκια στα βόρεια προάστια.

έμ έτσι είναι άμα είσαι λαρισαίος άμα έχεις πιεί καφέ στην πλατεία ταχυδρομείου άμα έχεις κάνει βόλτα στο αλκαζάρ άμα έχεις πανηγυρίσει φωνάζοντας <<κουφάλες ξαναρχόμαστε εμείς που γνωριζόμαστε και τα παλιά θυμόμαστε>> άμα έχεις μασαμπουκώσει κατά την πανός μεριά -α αρέ κει στον αδάμο κάτι κοντοσούβλια άλλο πράμα- άμα έχεις φάει κανά τόννο κουραμπιέδες απο τον κωνσταντινίδη άμα έχεις πιεί τίποτε ξυδια καλοκαιριάτικα κατά φαρσάλων μεριά και γύρω γυρώ τα βαμπάκια να ποτίζονται -κεινο το μπούζιος με είχει στοιχειώσει δεν ξαναπατάω ελεος- άμα έχεις κάνει πολύ κακώς βεβαίως κανά αθανατιώτικο άμα έχεις περάσει καλοκαίρια στον πλαταμώνα και στον αγιόκαμπο ε τότε ξέρεις να εκτιμάς τα καλά πράγματα τα διαχρονικά τα κλασσικά όπως ο RORY και η πατρίδα του :smiley:

Blue Print??

Χρονια εχω να παω, αλλα καλο ηταν απ οτι θυμαμαι…

Πέστα ρε μεγάλε

Για δώστε info για Alley Cat

Είναι ανοιχτό Αυγουστιάτικα. Γιατί έκλεισε το Αligator και κοντεύω να σαλτάρω στην Αθήνα

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ρεεε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ωραιο ειναι, ενα Σαββατο ειχα παει και περασα καλα. Απο μουσικη ηταν λιγο οτι ναναι βεβαια (δλδ δεν ειχε συγκεκριμενο στυλ) αλλα παραυτα μου αρεσε…

Παλιές καλές εποχές…

:frowning: