Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

φλώρε :thumbdown:

stratovarius δεν ακουει?τι περιμενεις? :lol: :lol:

Προτιμω το Wizard και μετα το Texas!
Παλια πηγαινα συχνα στο Revenge αλλα το κουρασε γιατι καθε μερα επαιζε ακριβως τα ιδια τραγουδια και ακριβως τα ιδια βιντεο!
Ειδικα το βιντεο με τον Ted Nugent να βγαινει σε μια συναυλια πανω σε ενα βουβαλι το ειχα δει πανω απο 10-15 φορες!

+100.000.000.000.000.000

Ti mou thimises re sy…skame meta apo gamo mias ksaderfis mou koustoumarismenoi-gyalismenoi stin trixa…karametala me ti gravata na xtypiomaste xeirotera ap tous kafrous ekei mesa…A RE EPOXES…Pou tetoia magazia twra…

ontos pou tetia magazia gamo ti trela mou exo klisti sto spiti …kapote ipirxe to xoris anasa kai xedina pou kai pou pesta re elusive!!

Underground FTW
Aneta tha elega kai tithora.

To προηγουμενο Σαββατο ειχα παει στο AlleyCat στο Γκαζι και ομολογουμενως δεν ηταν καθολου κακο…

Naiii re!
Ta spaei to alley!
Exw na paw ap ton xeimwna…
Exei anoiksei tin auli twra?

Koumianou FTW!!!

σαν πειραιωτης θα παω Νo Νame.οκ!δεν ελεγε σαν χωρος,αλλα απο μουσικη υπηρχαν μερες που εσκιζε!!
μεσα σε ενα βραδυ μπορει να ακουγες burzum,darkthrone,dying fetus,malevolent creation,death angel,coroner,meshuggah,slipknot,hatebreed,rough silk,scyclad,paradise lost,my dying bride,manilla road,manowar,trouble,solitude aeturnus,cathedral και πολλα αλλα!!ενδιαμεσα φυσικα παιζανε και τα πιο γνωστα συγκροτηματα δηλ maiden,metallica,slayer,pantera,megadeth,helloween κλπ κλπ
παιζανε σκηνικα οπου καποιοι θαμωνες φερνανε ψαγμενα συγκροτηματα και τα δινανε στους dj και αυτοι οπωτε βρισκανε ευκαιρια τα βαζανε.ακομα θυμαμαι κατι death metalαδες που φερνανε κατι απιστευτες καφριλες devourment και prophecy!!!

To AlleyCat σίγουρα θα είναι ο επόμενος προορισμός μου, δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα, ειδικά για τώρα που είναι καλοκαίρι…

Δεν τα ξέρω όλα τα μπαρ που αναφέρονται, απο αυτά που γνωρίζω ψηφίζω Jasmin :slight_smile:

Oρισμένα όπως το Wizard ή το Revenge τα βρίσκω κολλημένα στα 80ς και τα αφορούν εκείνο κυρίως το κοινό. Decadance γουστάρω, αν και δεν έχω πάει πολλές φορές να πω την αλήθεια, όπως και MoBetter.

Μου άρεσε πολύ το παλιό Stand, κοντά στην πλατεία Εξαρχείων? Ήταν με διαφορά ο πιο εντυπωσιακός χώρος ροκ μπαρ-κλαμπ που έχω πάει ποτέ… Κρίμα που έκλεισε. :frowning: Υπάρχει ακόμα, σε άλλο σημείο, αλλά είναι πιο πολύ καφετέρια φάση. Είχε πάει κανείς άλλος εκεί?

Βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον επίσης το Underworld… αλλά για όσους ακούνε ηλεκτρονική μουσική και τρέχουν, μακρυά! Έχει και τις ροκ στιγμές του όμως… Αλλά είναι κυρίως πιο dark φάση, και καθαρά κλαμπ σκηνικό.

Απο καφετέριες η Τιθόρα είναι πολύ καλή και κλασική (και αν παίζει και porcupine tree… μάλλον θα κατεβαίνω πιο συχνά πατήσια μου φαίνεται!!!) 8O

Χαχαχααχαααα :lol: Γέλασα πολύ μ’ αυτό… Και μόνο η σκέψη δλδ… :lol:

Το παλιο Stand ηταν οντως πολυ καλυτερο απο το τωρινο. Το Underworld εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ, οπως και το Dada. Επισης αρκετες φορες μου αρεσει η μουσικη που παιζει στον Αλχημιστη…

απ’οσα εχω παει μεχρι τωρα το καλυτερο ειναι με ευκολια το Revenge…

α ξεχασαμε και το Διονυσο!!!ποσοι το προλαβατε αυτο?

Χεχε το θυμάμαι… Έπαιζε πολύ power/epic αν δε κάνω λάθος…

τα πρωινα επαιζε κυριως heavy\power hrash!κλασσικα πραγματα!τα απογευματα νομιζω ειχε dj και επαιζε διαφορετικα καθε μερα!

Εγώ πρόλαβα και την Grotta!!Τρελή παρακμή!!Όπως περιγράφεις Signal το No Name ήταν παλιά το PAranoid που είναι και το αγαπημένο μου!Με την διαφορά οτι μάζευε και κόσμο!Απο αυτα που υπάρχουν τώρα προτιμώ να πηγαίνω Dada,Texas h ΑLley Cat!A kai kana Mo Bette Πέμπτες.

το paranoid ειναι 1 λεπτο απο το σπιτι μου,μιας και μενω στην Νικαια,και εννοειται οτι εχω παει και κει.απο τι θυμαμαι,επαιζε πολυ καφριλες!ηταν το πρωτο μερος που ειπια μαυροδαφνη!!yeah!!!το no name πριν καποια χρονια μαζευε τρελο κοσμο,σε βαθμο να ναι ασφυκτικα γεματο.ητανε νομιζω οταν εκλεισε το ανασα.α ρε χρονια!!!
για να σκαγες paranoid μενεις κοντα στην νικαια.πειραια?

Κάτι αναφέρθηκε για Tithora… :smiley: :smiley: :smiley:
Κι εγώ κατά κει πάω όοοοοοποτε το θυμηθώ.
Πατήσια ρεεεε :metal:

Μπα Νεοσμυρνιώτης είμαι…απλά παλιά το paranoid έπαιζε ότι να ναι.,Μετά έγινε κάφρικο και ξενερώσαμε!

\

και όχι μόνο ΠΑΤΗΣΙΑ ΦΟΡ ΕΒΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ