Ωραίο φαίνεται. Και μιας και παίζει αυστηρά LP’s, ένα jack υπό τους βινυλιακούς ήχους των CCR θα το έπινα!8)
Καλό το Le Roi αν και αυτό που ήταν στο Γαλάτσι ήταν πολύ πιο ωραίο. Πάντως μια ζωή παίζει την ίδια γεροντίστικη μουσική, δηλαδή μην περιμένετε μεταλ!
Οχι και γεροντιστικο το κλασσικο ροκ φιλε μου.Γιαυτο λεγεται κλασσικο γιατι θα ακουγεται παντα,και χωρις αυτο δεν θα υπηρχαν τα πιο βαρεια που ακουμε σημερα
Ναι εντάξει πειραχτηκά το είπα:wink: Αλλά δεν αλλάζει και λίγο, κάθε φορά που πάω παίζει σχεδόν τα ίδια. Και μιλάμε ότι πήγαινα στο Γαλάτσι πριν 10 χρόνια. Στο Χαλάνδρι παίζει να έχω παέι μόνο 2-3 φορές…δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα τώρα.
Αυτο ειναι ! περναω απεξω και φαινεται ζεστο . ξυλο κ ιστοριες. Χωρος για lounge classic ροκιες
Αν κανονιστει meeting εκει θα πεταχτω απο διπλα !
Κάποτε ήταν το Διαχρονικό στον Πειραιά και η Βικτόρια στην Νίκαια και τα βράδια ήσαν υπέροχα:!:
το χειροτερο παντως ειναι το revenge of rock…
δε γινεται μεσα σε 1 ωρα να παιζεις slipknot,offspring,warlord,system of a down,nirvana,def leppard,rage against the machine,bon jovi,accept…
αχταρμας προγραμμα…απαραδεκτο…και ποσο μου τη σπανε ατομα να χτυπιουνται σα τρελοι σε Nirvana και λοιπα απαραδεκτα και οταν παιζει warlord να λενε τι μαλακιες ειναι αυτα…
Να προστεθεί και το άθλιο 45 Μοίρες στα χειρότερα λόγω μουσικών επιλογών, άκυρων αλλαγών και ψιλοτσιμπημένων τιμών.
Μα το θρεντ ειναι για το Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα…
παίδες,η αυλαία που παίζουν οι Sinnerboy την κυριακή είναι καλό μπαρ?που είναι?
Προσυπογράφω. 7 ευρώ το μπουκάλι Αμστελ, έλεος δηλαδή. Καλά εσύ Weedow μη μιλάς, δουλεύεις στο καλύτερο ροκ μπαρ και διαμαρτύρεσαι για τα άλλα. Ήμαρτον λέμε:p
Γιατί; Τι έχει το Outlaw παρακαλώ;
MoBetter Πέμπτες και Σάββατα…
LeRoi, αν θες να κάνεις διαλογισμό και να χαζέψεις τα παλιά pinballs και juke boxes…
Για τα υπόλοιπα ναι, υπό προϋποθέσεις 8)8)
Τίποτα. Απλά μαμεί._
Όποιος μου βρεί που αλλού παίζει από Μanowar μέχρι Πέγκυ Ζήνα, Νapalm Death-Χατζηγιάννη, Lynyrd Skynyrd-Παπαρίζου, Τenacious D-Los Ketchup θα με κάνει να μετανοιώσω για την ψήφο μου στο εν λόγω κολαστήριο του ροκ-μέταλ:twisted:
!!!
Στα καπάκια όλα αυτά;
Γιατί εγώ το πιο ακραίο που έχω ακούσει είναι thunderstruck και μετά Ρουβά (κάπου στου Ψυρρή). :?
(Το Enter Sandman και μετά ρέγκε δεν πιάνεται - ανήκουν στην ευρεία οικογένεια του ροκ)
Eσύ έχεις ν’ ακούσεις πολλά ακόμα:p:wink:
Ρε αυτές οι αλλαγές γίνονται στο χαβαλέ, δεν πιάνονται!
Αλλαγές σαν του Τέξας (Darkthrone -> Scorpions :?) είναι αβάν-γκάρντ!!!
Δεν ξέρω αν θ’ αντέξω γιατρέ μου…
Είμαι και μεγάλος άνθρωπος…
Μπορεί να ταραχτώ και να πάθω τίποτα…
Για τον από πάνω:
Αυτό που περιγράφω δεν έγινε για χαβαλέ.
Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πειράξει το νευρικό μου σύστημα.
Δεν είναι ροκάδικο, οκ, αλλά…
Καλά ναι, εδώ από Hypocrisy έβαλα μισό τραγούδι Χατζηγιάννη για την πλάκα (είδα ν απω την αλήθεια άτομα να κάνουν headbanging με Χατζηγιάννη) και μετά με All That Remains πίσω στα δικά μας! Αν κάποιος κάνει τέτοια αλλαγή και το κάνει σοβαρά, προτείνω δημόσια εκτέλεση στην πλατεία του Συντάγματος υπό τους ήχους των Judas Iscariot μπας και αποφύγουμε τυχόν μελλοντικές παρόμοιες καταστάσεις.:lol:
Αύριο θα με πάνε σε ένα μαγαζί στα Εξάρχεια που λέγεται “Συχνότητες”… Έχει ιδέα κανείς τι ρόλο βαράει;