Απλά ακουστά το έχω. Είχαν παίξει live εκεί κάτι φιλαράκια. Αν σε βοηθάει αυτό, τα live που κάνει συνήθως είναι του στυλ stoner, post και λοιπά τέτοια. That’s all I know…
Συχνότητες: Ωραίο καρακλασσικό μέρος. Μουσικά είναι κοντά στα 70ς κλάσικ και 80ς νιου ροκ. Βέβαια έχω καιρό να πάω. Από τα γούστα σου αν κρίνω μάνσον, μια χαρά θα σ’ αρέσει. Βέβαια το καλοκαίρι που χει και τον κήπο μετράει λιγάκι παραπάνω.
Τhanx για τα info…
Πέμπτες ναι, εννοείται.
Σάββατα όμως? :?
Είναι πήχτρα και ο DJ παίζει ότι νάναι…
το Mobetter θυμιστε μου τι παιζει πεμπτες?
Στο Mo Better παίζουν δύο DJ αν δεν κάνω λάθος. Ο ένας παίζει ακριβώς όπως γουστάρω, ο άλλος παίζει ότι να’ναι…
οσα σαββατα εχω παει δε γουσταρω τρελα παντως.αλλα συνηθως σαββατα παω…μια φορα ειχα παει μεσοβδομαδα(δε θυμαμαι μερα) και γουσταρα τρελα!!!
Mo-Better τις Πέμπτες παίζουν οι Psychograndmammas και κινούνται σε nwoahm, core, alternative και λίγο thrash μονοπάτια.
Ετσι … καθε Πεμπτη ( ε περιπου ) εκει, εδω και καμποσα χρονια
Για ακυρότητες θυμάμαι στο jasmin διακοπή στη μέση του whole lotta love, παίζουμε λίγο Locomondo Και ξανά μετά led. Μετά το τρίτο Σάββατο που έγινε το ίδιο ακριβώς πράγμα, απλά σταμάτησα να πηγαίνω Σάββατο στο Jasmin.
Πάντως Παρασκευή είχε (τουλάχιστον πριν κάτι μήνες γιατί τώρα έχω καιρό να πάω) γαμάτο πρόγραμμα.
Νομίζω ωραίο μαγαζάκι είναι και το Wild Thing στο μικρολίμανο αν και δεν είναι ακριβώς bar. Αλλά μουσικά όσες φορές έχω πάει έχω φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Και μου αρέσει και η Amstel ποτήρι που έχει.
Ελεος… Εχω παρατηρησει και εγω κατι ακυρα που κανει το Τζαζμιν. Εχω παει πολλες φορες (επειδη μενω κοντα) και παιζει τα ιδια κ τα ιδια…
Καμια γνωμη για Excalibur??
Γνωριζετε κανενα μπαρακι που να παιζει αρκετη Thrash?
Για το Excalibur δεν μπορώ να πω πως έχω και την καλύτερη άποψη. Όσες φορές έχω πάει έχω υποστεί κάτι αλλαγές του στυλ από Iron Maiden σε Διάφανα Κρίνα.
Για Thrash μόνο ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό, Outlaw τις Τετάρτες!
Πέρνα μια βόλτα σήμερα και θα σε πήξω σε Forbidden και Death Angel. Χεχεχεχεχε!
Εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για το Ριβεντζ. Θα παω συντομα…
Το Excalibur είναι απαίσιο!Καλό μαγαζάκι αλλά μουσική χάλια.Είχα πάει και είχε βάλει ο dj Θώδη,φαντάζομαι για πλάκα!Και δεν το καταλαβαίνω αυτό το χιούμορ είναι η αλήθεια.
Eσύ για τη μουσική που ακούς, ψάχτη στο Outlaw club τις Κυριακές που παίζει classic-hard rock 60ς, 70ς και Blues.
Thanks.Έχω ξανακούσει αλλά δεν έχω πάει…
εγω ψηφιζω rezin δαγκωτο! ΤΟ στεκι!Εχει τελεια διακοσμηση,μουσικη απο blues μεχρι κλασικο ροκ(dylan,beatles,johnny cash,hendrix,joplin,ac/dc,zeppelin,metallica,motorhead…),εχει Macfarland,καλες τιμες και βρισκεται Εξαρχεια. :respect:=D>:thumbup::drunk:Kαι μετα μου αρεσει πολυ και η Tithora Πατησια
Τη σοκολάτα στην κούπα του λίτρου πού τη βάζεις? Πότε δεν την κατάφερα όλη, κι ας είναι πεντανόστιμη η άτιμη:(
(Εεε από πότε οι Metallica θεωρούνται classic rock? Αν θυμάμαι καλά, το Rezin δεν βάζει σχεδόν ποτέ την μετά-Black album εποχή… πάντα τις θρασιές χώνει:p)
Listening to: Bolt Thrower - Armageddon Bound
via FoxyTunes
ETSI ETSI!!! :band:
Καλα οχι και καλες τιμες το ρεζιν…4,8 η σοκολατα ελεος…Ναι ξερω δεν ειναι σοκολατα ειναι Η σοκολατα οπου την πινεις και κανεις κυκλους με το διαβητη αλλα και παλι ακριβο πολυ ακριβο…Εκτος αυτου δεν ειναι rock bar αλλα rock cafe:)