[QUOTE=Kiratzos;622104]Καλα οχι και καλες τιμες το ρεζιν…4,8 η σοκολατα ελεος…Ναι ξερω δεν ειναι σοκολατα ειναι Η σοκολατα οπου την πινεις και κανεις κυκλους με το διαβητη αλλα και παλι ακριβο πολυ ακριβο…Εκτος αυτου δεν ειναι rock bar αλλα rock cafe:)[/QUO
ε οχι ρε συ…καλες τιμες εχει. Και η σοκολατα ειναι σαν διπλη γι’αυτο ειναι λιγο τσιμπημενη.
Θα προτιμουσα να ναι μικροτερη και με κανονικη εξαρχειωτικη τιμη(οχι οτι διαφερουν και πολυ εδω που τα λεμε οι τιμες εξαρχεων απο αλλες περιοχες αλλα τεσπα) και να μη φευγεις νομιζοντας οτι εχεις φαει ολοκληρη γατα…Ασε και το προβλημα με τα κομματια σοκολατας που φραζουν το καλαμακι σωληνα:?
Αστεία αστεία όσες φορές που χω πάει excalibur έχω περάσει γαμάτα, και για αυτό ευθύνεται ο DJ, οι μπύρες και η παρέα. Αν και τώρα που το σκέφτομαι και στο jasmin και στην Τιθόρα έχω περάσει γαμάτα. Και στο blues αν και δεν είναι ροκ μπαρ.
Το Blues αν και δεν είναι Rock/Metal bar όπως είπες γαμεί και δέρνει. Πολύ ωραία στημένο μαγαζί με πολύ καλές επιλογές κομματιών (τεξανό blues φορέβα!!!).
ρουα ματ…3ευρω η μπυρα(!!!στην αθηνα μιλαμε)και αμα πεις στον ιδιοκτητη ποσο στονερ ακους…(ειδικα χερμανο…)τσαμπα σφινακια μεχρι να φυγεις(αμα τα καταφερεις…8).)
τα σπαει το μερος αλλα εχει και τα μειον του…
πχ ωραια διακοσμηση το καρό αλλα το μαγαζι υστερει ακομη περισσοτερο σε “οπτικη άπλα” …και ειδικα οταν γεμιζει, ειναι λιιιιγο αποπνηκτικο!
Επισης, μουσικα (αν και δεν ξερω αν εχει “ειδικες μερες” ) ειναι "οτι να,ναι μερικες φορες!
Παντως,πηγαινω αραια και που μπας και μου κανει καμια καλη νυχτα γιατι μου αρεσει η διακοσμηση και ειναι μια καλη εναλλακτικη!
Legacy guys.
Το έχουν οι ίδιοι που είχαν το Wizard, αν και μουσικά είναι -λίγο- λιγότερο ποζεράδικο.
Είναι στου Ψυρρή (Σαρρή 50). Δεν είναι το φτηνότερο, αλλά παίζει καλή μουσική και έχει τεεεεέλεια διακόσμηση (σαν αμπάρι από πειρατικό καράβι μου φάνηκε). Και είχε και πολύ κόσμο. Τώρα γενικά δε ξέρω τι παίζει καθημερινές, εμείς για τους εη ση ντη ση κατεβήκαμε.
Όταν ο dj σου έχει παίξει ό,τι καλό υπάρχει από σκληρό ήχο τις τελευταίες 3 δεκαετίες, αρχίζοντας από heavy 80ς και φτάνοντας σήμερα, κι εσύ στις αργάμιση πας να φύγεις, και μπαίνουν στις 5 παρά τα ακόλουθα
Turbonegro - The age of pamparius
Isis - So did we
Mastodon - The Czar
Tότε σου κάνει πλάκα και σε παίζει στα δάχτυλα.
Αν δε σου είπε τίποτα κάτι από τα παραπάνω, απλά θεώρησέ το σπαμ και μπες εδώ για να δεις γιατί κάτι γραφικοί σαν κι εμένα το έχουν για αγαπημένο μέρος.
ολα τα μεταλομαγαζα πανω κατα ειναι τα ιδια σκατα.
κανουν καθε βδομαδα το ιδιο προγραμμα τα περισσοτερα εχουν απαραδεκτο εξαερισμο,τα ποτα εχουν ξεφυγει στα περισσοτερα απ αυτα σε τιμες εξωφρενικες και γενικα ειναι καλυτερο να μαζευτεις με το παρεακι σου σε κανα σπιτι να παρεις τα μπουκαλακια σου εκει,ν ακουσεις οτι θες παρα να πας και να σε ξεβρακωσουν με 2-3 ποτα που θα παρεις.
Αστε που οταν γεμιζουν λιγο αισθανεσαι οτι βρισκεσαι σε καποιο ρινγκ και παλευεις για να σταθεις ορθιος.