Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Ήθελα να σε ρωτήσω πόσο καιρό έχεις να πατήσεις, αλλά έδωσες μόνος σου την απάντηση.

τοθλαχιστον εχεις την ενναλακτικη να πας αν γουσταρεις,υπαρχει καποιο

Το γεγονος οτι καποια μαγαζια παιζουν τα ιδια ακριβως κομματια με την ιδια σειρα απο τοτε που ανοιξαν ειναι αδιαμφισβητητο,μπορει να κανεις να πατησεις σε ενα για 2 χρονια να πας και να μην εχει αλλαξει τιποτα.
Απο μουσικη μεχρι θαμωνες,ασε που ο κακος εξαερισμος ειναι κατι σαν διαχρονικη αξια οχι μονο για τα ελληνικα ροκομαγαζα αλλα γενικοτερα.

Κοίτα, δεν έχεις άδικο, ούτε και δίκιο βέβαια. Σε μερικά μαγαζιά σαφώς και ισχύει το πρόγραμμα κασέτα, αλλά για να το λες τόσο απόλυτα θα συμφωνήσω με Red Rum οτι μάλον έχεις καιρό να πατήσεις σε metal/rock bar. Δεν προσπαθώ να γίνω επιθετικός ή κάτι τέτοιο, ούτε τα λέω όλα αυτά για να διαφημιστώ επειδή παίζω DJ. Υπάρχουν πολλά ωραία μαγαζιά και θα σου αναφέρω μερικά από αυτά χωρίς καν να αναφέρω το όνομα του μαγαζιού που παίζω εγώ…

Blues: Πολύ ωραίο και ζεστό μπαράκι στην πανόρμου με 2 ορόφους που ο ένας παίζει blues και ο άλλος ροκιές.
Thesis: Στη μέση του πουθενά στην Αλίμου με μουσικές από blues και aor μέχρι μεταλιές.
Easy Living: Ωραίο μπαράκι στου Παπάγου που βαράει απο classic rock μέχρι και Black Label Society.
Αερικό: Πιο πολύ καφετέρια ουσιαστικά παρά bar. Πολύ μικρό και ζεστό μαγαζί με ωραία μουσικούλα ψιλο ό,τι να’ναι (από trendoροκάκια μέχρι Tool, Metallica, AC/DC κλπ).

Και υπάρχουν και άλλα πολύ ωραία μαγαζιά. Ψαξ’το λίγο, είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Είναι άσχημο όταν κάποιος δε βγαίνει σε τέτοια μαγαζιά, μετά να παραπονιέται όταν μία στο πολύ τόσο πάει οτι δεν έχουν κόσμο.

Ο Red Rum χωρις να με ξερει καν εβγαλε συμπερασμα.
Ουδολως μεγαλε,τελευται φορα πηγα πριν κανα 2μηνο.
Και κατα καιρους εχει τυχει να περασω απο τα περισσοτερα μαγαζια που αναγραφονται στη λιστα.
Δεν ειναι οτι εχω να πατησω κατι χρονια για να μην ξερω τι παιζει.
Δεν τα ξερω τα μαγαζια που λες οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη αλλα εγω αναφερομουν στα μεταλομαγαζα και το επαναλαμβανω ειναι ολα τα ιδια σκατα κατα την δικη μου αποψη!!!
Αυτο δεν σημαινει οτι περιμενω καποιος να ιυοθετησει τα οσα λεω αλλα απ την αλλη το τι θεωρει ο καθενας <<Ωραιο Μαγαζι>> ειναι υποκειμενικο.

Καποιος μπορει να θεωρει διασκεδαση το να ειναι σ ενα χωρο με 300 ατομα πανω απ το κεφαλι του,να μην μπορει ν αναπνευσει απ την καπνα,και να ακουει το ιδιο κομματι metallica,ac dc η’ system of down μεχρι να χαλασει το repeat.

Συμφωνώ σε αυτό που λες οτι τα περισσότερα μεταλομάγαζα παίζουν πρόγραμμα-κασσέτα.Γι’αυτό άλλωστε σιχαίνομαι και το ριβεντζ.Πιστεύω είναι το χειρότερο μαγαζί έβερ!Συν το οτι έχει 5 ευρω το μικρό μπουκαλάκι μπύρας, και δεν έχει και βαρελίσια!!!8OΑλλά μία ερώτηση: Outlaw έχεις πάει?Εγώ το ανακάλυψα πέρσι και έχω πάθει πλάκα.Γαμώ τα προγράμματα, κομμάτια που είχα πάρα πολλά χρόνια να ακούσω σε μαγαζί κλπ.Και όχι δεν δουλεύω εκεί… :stuck_out_tongue:
Εδιτ:Το καινούριο Behemoth πρέπει να σπέρνει!!!Άκουσα ένα κομμάτι, και τα σπάει…Αλλά με τέτοια εξωφυλλάρα, και δεν θα βγει σε βινύλιο… :frowning: …τέλος σπαμ…

Φίλε Ινχιούμαν, δε νομίζω ότι έβγαλα συμπέρασμα, απλά μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που είπες ότι δεν πηγαίνεις. Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα bar/διασκέδαση όσο απλό είναι άλλο τόσο σύνθετο είναι. Περισσότερο έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα που σου βγάζει ο κάθε χώρος. Αν η ατμόσφαιρα είναι υγιής-διασκεδαστικη, ακόμα και απόλυτα να μην ταιριάζουν οι επιλογές με τα γούστα του καθενός, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να του αρέσει. Αντίθετα, αν το κλίμα είναι άσχημο, τότε οι πιθανότητες μειώνονται. Σίγουρα έχει να κάνει με την ψυχολογία της μάζας, μιλώντας πάντα για μαζική διασκέδαση, έστω κι αν μιλάμε για το μπαρ της γειτονιάς.

Και το να κρίνεις ένα dj για τις επολογές του, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μπορεί να έχει 100 πράγματα να παίξει και η πελατεία να γουστάρει 10, μπορεί και το αντίστροφο. Έχει να συνδυάσει 100 διαφορετικά πράγματα. Και πολλές φορές τα κομμάτια που ζητάει ο καθένας μπορούν να τον βγάλουν τελείως off.

Πάντως τα παραπάνω μαγαζιά που ανέφερε ο Weedow είναι μια ομορφιά και αξίζει κανείς να τα επισκεφθεί. Ειδικά το Αερικό είναι το καλά κρυμμένο μυστικό της Δάφνης, πραγματικά υπέροχο με παρεϊστικη διάθεση, όμορφο χώρο και ωραίες μουσικές.

Οχι Outlaw δεν εχω παει,οποτε και γι αυτο δεν μπορω να πω καλα η’ κακα λογια.
Και οντως το ρεβεντζ θα μπορουσα να ναι βασιλιας στην κατηγορια με το αρνητικο προσημο.

Οτι και να πω για το νεο Behemoth ειναι λιγο!!!

Οπότε αφού ο φίλτατος twisted_sister8 γουστάρει Outlaw, ο Inhuman Guitar δεν έχει πάει ποτέ και οι δυό γουστάρουν Behemoth, ας κάνω κι εγώ τη διαφήμισή μου τώρα…:stuck_out_tongue:

Ελάτε αύριο Outlaw που παίζω εγώ καφρίλες ρεεεεεεεεεε!!!:smiley:

Προσπαθώ εδώ και καιρό να έρθω Τετάρτες, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα…Αν και δεν θα με έλεγες μπλακά με τπτ, γουστάρω αρκετά.Μάλλον από Σεπτέμβρη θα έρθω.Τώρα λόγω δουλειάς με τπτ δεν μπορώ…

No worries…:wink:

Δεν παίζω μόνο black πάντως. Παίζω γενικά ό,τι βαράει (black, death, thrash, grind, hardcore, metalcore κλπ).:slight_smile:

Συμφωνω οτι σε καποιες περιπτωσεις τα clubs και οι djs κατ επεκταση αναγκαζονται να προσαρμοζονται στο τι ζητα το γνωστο κλειστομυαλο κοινο αλλα απο μια αποψη κι αυτο τους βολευει.πετανε ενα πλειλιστ στο μεντια πλειερ και τελειωνει η υποθεση.

Ακομα μπορει να κατσει να παω μια στο τοσο απλα θα το κανω μοναχα αν το θελει και η υπολοιπη παρεα και οχι επειδη τρελαινομαι!!!Οπως ειχα γραψει και πιο πανω πιστευω οτι ενα παρτυ σε σπιτι με τις μουσικες που πραγματικα γουσταρει και ποτο που θα ξερεις οτι δεν θα ναι μπομπα(και επιπλεον θα ειναι στανταρ παγωμενη αν μιλαμε για μπυρα),ειναι καλυτερος τροπος διασκεδασης.

Επισης να ξεκαθαρισω οτι αναφερομουν σε μεταλ κλαμπς και οχι σε ροκ καφεταιριες.

Ρεζίν και πάλι Ρεζίν, αλλά θα πω κάτι που ίσως ακουστεί δυσφημιστικό, όποτε πίνω την πιο διάσημη σοκολάτα της πόλης από λιωμένα λακτάκια παθαίνω τροφική δηλητηρίαση.

την πιο διάσημη σοκολάτα της πόλης

παλια ομως…επισης, μηπως γενικα σε χαλαει η σοκολατα?:stuck_out_tongue:

ον τοπικ…ακομη δεν εχω βρει μαγαζι που να συνδιαζει καποια καλα στοιχεια μαγαζιων που πηγαιναμε παλια…

πχ : ΚΑΛΗ μουσικη και ωραιο μερος (ή απλα σχετικα μεγαλο)…επισης…τα σφηνομπουκαλα ειναι για τα γκεομαγαζα των τρεντιδων…ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΡΟΚ ΚΛΑΜΠ???

Eγώ σαν μπαράκι με ρόκ μου άρεσε το closer που ήταν παλιά στην Σίναι αλλά έπαιζε πιο πολύ alternative αλλά σαν αισθητική τα έσπαγε…

…και μένα μου άρεσε η Οbre η rainbow…παλιά, πολύ παλιά…:smiley:

Εχτές πήγαμε στο Alley cat κι έπαιζε όμορφα… Τοοl, MMagnet, Down, Peppers κι άλλα τέτοια. Αλλά: στο τέλος έγινε μια ανακύκλωση κομματιών, δηλαδή Stone the crow, Bury me in smoke, lifer από Down, 46&2 και schism από Τοοl και πάει λέγοντας. Εντάξει το μαγαζί είναι όμορφο και παίζει ωραία γενικά, απλά το ψειρίζω κιόλας. Πάντως έβαλε Evenflow κι ένοιωσα άρχοντας…

Μετά άφτερ στο γνωστό μου στέκι (λέγε με άουτλο), όπου η μπόμπα ήρθε από κει που δεν το περιμέναμε. For Victory από Bolt Thrower στις 5μιση το πρωί σε στέλνει κατευθείαν στα χαρακώματα…

χαχα εβαλα Bolt thrower ε…? Καλοκαιρακι γαρ…ζητω η τρελα…μεθυσμενος ημουνα!!!

Φιλε Outlaw, συμφωνα με τα στατιστικα, εισαι το δευτερο πιο φινο μαγαζι στη πολη. Γιατι αυτο; Πρωτον το Wizard δεν υπαρχει, ουτε και το Texas. Ετσι υποθετω τουλαχιστον, τωρα που αλλαξε το ονομα σε Sin City. Ουτε και το Revenge υπαρχει, για μενα τουλαχιστον. :lol: Οποτε εισαι ο αδιαμφισβητητος νικητης. Πες μας πως νοιωθεις γι αυτο;

Μη παρεξηγεις, ξερω πως το μαμαω λιγο. Λεμε καμια μλκια να περνα η ωρα μωρε. :lol:

Edit: Θα σου ρθουμε λογικα στο κλεισιμο. Αν με κουβαλησει ο αποπανω.

ω και γω περασα απο κει την ωρα που επαιζε τουλ.δεν ειχα ξαναπαει αλλα φανηκε καλο.8)