Στο revenge of rock έχω πάει μια φορά, και δεν νομίζω να ξανα-πάω. Υπερβολικά δυνατή μουσική, σε σημείο να πονάνε τα αυτιά σου, και στην τελική, παρα-παίζει πολυ κλασσικο ήχο για τα δικά μου μυαλά.
Dr. Feelgood ρεεειιι!! Και ειδικά τα πανκ παρτυ και τα after-show partiess!
alley cat dagwto! gia pio enallaktika stoner groove klp klp akousmata. kai wraios kipos twra to kalokairi.
kai tis tetartes exei wraia pragamatakia pou exw paei. apo rage against the machine, nin, nirvana, classic metal, new metal stoner klp klp . plaka eixe.
ps - to le roi sto xalandri den einai gerodistiko. einai diaxroniko kai einai poly kalo to oti blepeis ooooles tis ilikies na pinoun tis bires tous kai na akoun rock
Εγω ψηφιζω το παλιο καλο revenge μιας και ειναι στεκι…
Ενα αλλο ωραιο μαγαζακι ειναι το Wild Thing στο μικρολιμανο. 2 φορες εχω παει, αλλα βαραγε καλα.
ψηφιζω τιθωρα, ειδικα τις τεταρτες με classic rock-metal τα σπαει…
Τιθώρα έχει και στη Σαντορίνη κι έλεγε άπειρα…
χα χα οκ!! πρεπει να ξερεις πως εμεις δεν θελουμε να παρουμε εκδικηση για κανεναν δεν ειμαστε μαγοι για να τα κανουμε ολα τελεια και η ανασα μας δεν μυριζει γιασεμι αλλα βρωμαει αλκοολ & καπνο…see ya
:lol::lol::lol::lol::lol:ζητω η τρελα μεγαλε!!!
Ναι,σωστος.
Εγω καποτε πηγαινα συχνα εκει,παιζει γαμω τις μουσικες(μια φορα μας εχωσε ολη τη Grunge σκηνη των 90’s και ηταν cool).
mother love bone, green river, mudhoney? eee?
Ρε, σαν το Mo Better τις Πέμπτες του χειμώνα, τίποτα…
Χωρίς Ανάσα
Rainbow
Jasmine (το παλιό)…
καλές διακοπές
Από αυτά Texas παίδες.
Εμένα όμως μ΄αρέσει η Biela, ένα rock bar στους Αγ.Αναργύρους.
ξερει κανεις τι μουσικη παιζει το roi mat στα εξαρχεια κ ποιες μερες παιζει τι??
Τίποτα όμως!!!
Tι παίζει τις πέμπτες??
οντως το ΜΟ γαμαει αλλα μετα απο ένα σημειο παιζει πολύ κασετα, αυτο το REDNECK με εκαναν να μην μπορω να το ακουσω πια.
Μην γινομαστε περιεργοι παντως, οντως τα σπαει.
Alternative metal/rock.
Ενδεικτικά Pantera, Machine Head, Lamb Of God, Sepultura, Metallica, Slayer, Godsmack, Soundgarden, Faith No More, Monster Magnet, Kyuss, QUOTSA, Hatebreed, SOAD, Slipknot κτλ κτλ.
Μέχρι να μαζευτεί ο κόσμος ψιλοποστίζει ή ψιλοστονεριάζει και αργά (μετά τις 4) χώνει και πιο πανκ κομμάτια.
Το καλό είναι ότι στο Mo Better ξέρεις ότι θα πας και θα ακούσεις 20-30 κλασσικά κομμάτια που θα γουστάρεις αλλά θα χώσει και καμιά 10αριά που θα πεις “ωπ ρε φίλε, πού το θυμήθηκε αυτό, ωραίος ο μάγκας”. Metallica πχ, στα 5 χρόνια που πηγαίνω πρέπει να έχει βάλει γύρω στα 20 διαφορετικά κομμάτια τους, με το Seek & Destroy να είναι το στάνταρ.
Ποοο καλή φάση!! Θα το επισκευτώ στάνταρ κάποια πέμτη…Είχα πάει παλιότερα μο-μπέτερ με ξενέρωτη παρέα και ήμουν ο μόνος που’ χε καρακα*λώσει…μου φαίνεται πως αυτή τη φορά θα πάω έκει με διαφορετική παρέα:p
Εκεί στο Μο έχουν χαμηλώσει καθόλου τις εντάσεις, ή ακόμα θες 2 μέρες για να ακούσεις μετά από κάθε επίσκεψη?