Eυτυχώς δεν τις έχουν χαμηλώσει καθόλου!
Επίσης, μην κάνετε το λάθος να πάτε Σάββατο.
Πήχτρα και μουσική ό,τι να 'ναι.
(Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πέρσι.)
Eυτυχώς δεν τις έχουν χαμηλώσει καθόλου!
Επίσης, μην κάνετε το λάθος να πάτε Σάββατο.
Πήχτρα και μουσική ό,τι να 'ναι.
(Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πέρσι.)
Ε! Λείπει απ’ το πολ και το FOX του Γκαζίου!
Αυτό πρόσφατο δεν είναι?
Δεν με τρέλανε και ιδιαίτερα, αρκετά προβλέψιμη μουσική.
Προτιμώ 45 μοίρες ή AlleyCat.
Κοίτα πέρασα χθες και από φοξ και από 45 μοίρες…
45 μοίρες έβαζε πιο λαιτ πράματα τύπου ραμονς, ιγκι ποπ, κλασ που τα γουστάρω πάρα πολύ βέβαια…Καθίσαμε στη τάρατσα και ήταν πολύ καλά…
Μετά πήγαμε φοξ κατά τις 3 και, κι ενώ στην αρχή έβαζε γαμάτα τραγούδια μετά άρχισε πολύ νιού μέταλ σκινήκα και το κούρασε αρκετά…όντως
Πάντως το φοξ σαν χώρος είναι απιστευτο πραγματικά…αξίζει να πας μια φορά όπωσδήποτε
Ρε, γίνε για λίγο GPS και πες μου πού είναι το Fox, γιατί προσπαθούσε να μου εξηγήσει ένας γνωστός και κάτι μου έλεγε για το Hoxton και τελικά δεν κατάλαβα χριστό…
λοιπόν το γκαζάκι ξέρεις που είναι?
Όπως είσαι στον κεντρικό δρόμο και βγαίνεις από την (πάνω) έξοδο του μετρό και κοιτάς προς τα πάνω (πειραιώς), στριβεις αριστερά στον κάθετο δρόμο και θα το βρεις στο αριστερό σου χέρι στα λίγα μέτρα.
Κατάλαβα πιστεύω. Σας ευχαριστώ worst enemy και Μάνε87!
ligh voitheia zhtw.xerei kaneis sas kanena club-bar sthn athina p na paizei pio kainourgia rock h metal?gia paradeigma in flames pantera slipknot trivium soad tetoia pragmata.psxnw edw kai kairo k d exw vrei kati opote opoios xerei plz let me know.euxaristw
Το fox που λέμε στα ακριβώς από πάνω ποστς παίζει κάποιες απ’ αυτές τις μπάντες…
eirwneia…Phga xthes.apo ac-dc mexri alice cooper…
θα πεσες σε μέρα λογικά ρε…Εγώ όταν είχα πάει έβαζε και soad, και Slipknot και άλλα τέτοια…Σάββατο πρέπει να’ ταν
d to kakologw to magazaki.polu wraio k me prototyph diakosmhsh.apla d mporw na katalavw pws se oloklhrh athina d uparxei ena magazi san k auto p psaxnw
Mo-Better, Πέμπτες.
Και να πεις ότι δεν το έχουμε αναφέρει τόσες φορές…
Όχι ρε υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζια τέτοια…
Άλλο ένα τέτοιο ίσως και το καλύτερο είναι αυτό που πε ο κρισπ
Με προλάβατε. Τα καλύτερα μαγαζιά imo σ’αυτό τον ήχο είναι Mo Better και Outlaw τις Πέμπτες (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…).
sygxwrese me re file prwtarhs eimai.na diavasw dld 20 selidess me posts p mporei na m vrw k tpt?Tespa,topothesia gnwrizoume?
Alt+Shift
Εξάρχεια, στον πεζόδρομο της Κωλέττη.
Επέλεξα το wizard.Βέβαια η άποψή μου δεν έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα,καθώς δεν έχω πάω σε πολλά rock clubs.Βολεύτηκα με το wizard (μέχρι να κλείσει φυσικά) που ήταν κοντά στην περιοχή που κατοικώ και είχε και ωραίο περιβάλλον :p.Είναι αρκετά καλό και το revenge πάντως.