Legacy:!:
ξέρει κανεις κανένα μαγαζάκι που να βάζει αυτό που λέμε κλασσικό hard rock…
Mountain, Grand Funk, Bachman-Turner Overdrive και αλλα τέτοια καλούδια…?
όχι άλλο metal ούτε 80’s ούτε 90’s ούτε τα ανούσια τωρινά ντάπα ντούπα…
κλασσικό hard rock λέμε!!!
Το αγαπημενο μου ειναι το Revenge Of Rock, μενω και κοντα και το τιμαω πολυ συχνα… Μου αρεσει πολυ και το Excalibur, αν και δεν εχω πολυπαει και θελω να το τιμησω ξανα συντομα… Παντως το Revenge ειδικα Σαββατο και Παρασκευη τα σπαει και Τεταρτες ειναι ωραια αλλα συνηθως δεν εχει τοσο κοσμο, καθημερινη αλλωστε…
Επειδή δέν έχω σε πάει σε κάποια απο αυτα ακόμα,
Ποιό θα μου προτίνατε για να παω με παρέα και ν ακούσω ωραία Rock/Metal μουσική ?!?!?
Φιλε εγω θα σου προτεινω να πας στο Revenge Of Rock, Σαββατο ειδικα. Τι μουσικη ακους γενικα?
mono sto revenge of rock exw paei kai htan koryfh…
Rock/Metal…Όχι πολύ σκληρά πράματα,Δηλαδή κάτι σε Maiden/Metallica/Sabbath/ACDC/Savatage mexri Black Label Society!!!
Θα μου αρέσει λες ?!?!?!?
Θα σου αρεσει, ειδικα IRON MAIDEN, METALLICA, AC/DC, BLACK SABBATH, DIO, JUDAS PRIEST, MOTORHEAD, MANOWAR παιζει συνεχεια… Αυτο που εχω παραπονο ειναι οτι δεν πολυπαιζει BLIND GUARDIAN.
Σαββατο να πας ειδικα…
Ωραία Ευχαριστω,μήπως μπορεις να μου πεις και που ακριβώς είναι ?!?
Η διευθυνση ειναι Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34, ευκολο να το βρεις, ειναι και ενα θεατρο ακριβως διπλα, αλλα δεν θυμαμαι ποιο.
Το AlleyCat έχει πολύ ωραίες μουσικές τα Σάββατα (ενδεικτικά χτες Regular John, Ashes to Ashes) και πολύ ωραίο κόσμο αλλά δυστυχώς η στενότητα του χώρου είναι αφόρητη. Χτες πάντως είχε υψηλές παρουσίες με Χρονόπουλο, Αρβανίτη κ.α. συν Gus G.
Το Second Skin πολύ fake, καμιά σχέση με παλιό καλό Underground.
Αυτογραφο πηρες για εμενα?
k de exei k mpatsous sto gkazi na se psaxnoune epeidh eisai anarxofatsa
ontws o dj sto alley otan afhnei sthn akrh tis metal katavoles tou paizei thn 2h kalyterh rock mousikh sthn polh
ps :laptop problem gi’ayto k ta greeklish
το alleycat οντως ειναι πολυ καλο τα σαββατα,αν και εγω προτιμω φοξ τα σαββατα.το second skin προσωπικα το θεωρω αηδια.
εγω ειχα δει χακο στο φοξ.τι λεμε τωρα…:lol::lol:
eleven …
Goddd …εχει εξελιχθει τόσο πολυ το AlleyCat ?!! …#-o …Θυμαμαι πηγαινα συχνά , πριν την κανω για πατρα ( πριν 4 και χρονια δλδ ) … ειναι ακομα στην Κων/πολεως περικυκλωμενο απο πολυκατοικίες ?!! …
Βtw , ξερετε κανενα μπαράκι που να χει και live , σε πιο εντεχνη φάση και να παιζει τα γνωστα χιλιοακουσμενα ελληνικά … στην επαρχία και τα νησιά πάντα βρίσκεις κάτι τέτοιο … Αθήνα δεν ξέρω … :-k
Αφοτου εκλεισε το Διαχρονικο στην Καστελλα εμεινε ενα τεραστιο κενο…
Μακραν το πιο ωραιο κλιμα και μουσικη.
Για ριχτε και καμια ιδεα για αποψε,καλο classic rock bar,για να γιορτασουμε:)
Ρε παιδιά είστε σίγουροι ότι το Alley Cats είναι rock μαγαζί? Περάσαμε μία βόλτα χθες το βράδυ και φύγαμε τρέχοντας! Όσο για τις metal καταβολές του DJ καλύτερα να μη τις σχολιάσω μόνο Lady Gaga που δεν έπαιξε! Άσε που και το μαγαζί είναι τραγικό, ούτε εξαερισμός, ούτε τίποτα. Τελικά οι 45 μοίρες είναι καλύτερα, έστω και αν η μουσική δεν είναι του γούστου μου.
REVENGE OF ROCK 4EVER ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…