Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Eδώ μιλάμε για μπαρ, όχι για κασετοσυλλογές.:wink::!:

[QUOTE=LUTHASUN;723173]ξέρει κανεις κανένα μαγαζάκι που να βάζει αυτό που λέμε κλασσικό hard rock…
Mountain, Grand Funk, Bachman-Turner Overdrive και αλλα τέτοια καλούδια…?
όχι άλλο metal ούτε 80’s ούτε 90’s ούτε τα ανούσια τωρινά ντάπα ντούπα…
κλασσικό hard rock λέμε!!!

πολλα ζητας φιλε,μονο το limbo εχει μεινει σε ολη την αθηνα

Και οι Κυριακές του Outlaw έχουν αγνό hard rock. :wink:

Arch στο Περιστέρι.

Ωπ, δεν το ξέρω αυτό. Για δώσε info.

Βασικά μπυραρία είναι περισσότερο, απλά βαράει σε hard rock μελωδίες. Πάνω στο πεζόδρομο είναι, περισσότερες ινφο ας δώσει ένας Περιστεριώτης καλύτερα:p

Η διεύθυνση είναι Εθν. Αντιστάσεως 91-93, Περιστέρι. Βασικά πας Θηβών ντουγρού, περνάς Ιερά Οδό και Καβάλας (νομίζω) και είναι σε έναν πεζόδρομο στα αριστερά. (Πιο πριν έχει ένα μαγαζί Bridgestone). Και εμείς κατά προσέγγιση το βρίσκουμε κάθε φορά… Αν κάποιος ντόπιος μπορεί ας δώσει πιο πολλές ίνφο.

O Oλοκαίνουριος Πειρατής στην Πλατεία Εξαρχείων!! Ότι καλύτερι αυτή τη στιγμή μαζι με τον γιατρό της καλοπέρασης (dr. feelgood)!

Eνδεικτικά, χθες που πήγα έπαιζε οτιδήποτε από παλιό και νέο street και oi! punk (ξένες, αλλά και ελληνικές μπάντες) ενώ αργότερα χώθηκαν και χαρντκορίλες (H2O ΚλπΚλπ)

Και γαμώ τα σκηνικά

Nα και το myspace για να πάρετε μια ιδέα! http://www.myspace.com/peirathspub

sorry… το αγκαθι δεν εχει κλεισει???

πολυ καλο μαγαζι ειναι και το LE ROI στο χαλανδρι… δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος σε προηγουμενο ποστ… ωραια μουσικη, ωραια ατμοσφαιρα και πολυ φαι… οποιος εχει παει καταλαβε!!! :):):slight_smile:

Kαι το Roi Mat δίπλα από το An club γαμάει…

Χθες που πήγα έβαζε ενδεικτικά: rise against, dropkick murphys, nofx, offspring, sublime, sick of it all, afi, misconduct, και πολλά άλλα

Γαμώ τις φάσεις…

εδώ και χρόνια…

πρεπει οπωσδηποτε να μπει στο πολλ…ντροπη που δεν υπαρχει[-X

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ!!!

MARINER1970MINI

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ!!!

κατι μας ειπες τωρα κι εσυ…

freedomofrock

Arch στο Περιστέρι.

Γαμω τις μπυραριες!
Αλλα και παλι…απο προγραμμα, ωρες-ωρες ειναι σαν να βρισκομαι σε καγγουραδικο στη Σαλαμυκονο.

Οσο αφορα το Roi mat,καλο μερος αλλα πολυ ΠΟΛΥ μικρο!
και η μουσικη,αλλοτε ειναι ΣΟΥΠΕΡ και αλλοτε ειναι για κλωτσομπουνιδια!

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.:smiley:

Βασικά η Αρτς δεν είναι από τα μέρη που πας για τη μουσική. Πιο πολύ για την παρέα και τις μπύρες πας, άντε και για καμιά στιγμή που θα ακούσεις κανά κομμάτι του γούστου σου και θα πεις “έλα ρε καλή φάση”.

τι ενοεις??? :-k

ENNOEITAI οτι το πιο γαματο “μεταλλαδικο” ηταν το “Ανασα”!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι απο τοτε,κανεις ελληναρας δεν εχει καταφερει να ακουμπησει εστω και λιγο απο το προγραμμα που ειχε εκεινο το κατα τ’αλλα ΓΑΜΑ ΤΑ μαγαζι.
EΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ακομη το μακαριζω!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν ειναι ροκαδικο ομως.

ΡΕΝΤ, ειναι ακριβως αυτο ρε γαμωτο.
Δηλαδη,θα τους επεφτε ο κωλος να εχουν ενα αμιγως ροκ προγραμμα? ( του ΠΟΥΣΤΗ ρε!τοοοοοοοση μουσικη υπρχει σε αυτο το ιδιωμα!)
Βεβαια, σκεψου οτι παιζει κατι απο “συμπλεγμα” στην επιλογη της Αρτς.Μου θυμιζει για καποιο λογο “Σεισμο” και εχω ΤΟΣΗ αναγκη τη μουσικη σε ενα τετοιο μαγαζι (μιλαμε οτι αν ηταν στα πλαισια του “Σεισμου”…απλα θα αφηνα τα κοκκαλα μου εκει!):stuck_out_tongue:
και μπορει κανεις να το καταλαβει απο το γεγονος οτι ενω βρισκομαι σε Uber-μπυραρια…
με της παναγιας τα ματια στον καταλογο…
η παραγγελια μου ειναι παντα Heineken του λιτρου…#-o
Too stressed with the music to let meself go!

ενω το αγκαθι ε??? τρελο ροκαδικο!!!:p:p

Kαι οι τιμες τραγικοτατες εχω να πω…

Λερουά πάντως οι τιμές είναι ίδιες αν δεν κάνω λάθος εδώ και καιρό. Εγώ πήγα προχτές, κι έμεινα άφωνος από την τηλεκατευθυνόμενη οροφή στο χώρο καπνιζόντων. Εκεί πρέπει να έχουν πέσει λεφτά.

Καλά ήτανε, βάρεσε και ψιλομέταλ εκτός από τα κλάσικροκς, ενώ εύφημος μνεία στο φιλικότατο μπάρμαν με τα τατού που μας έπιασε κουβέντα. Παληκάρι απ΄τα λίγα!