Έβαλα Underground, αλλιώς θα πέσει να με πλακώσει.
Από clubs, έχω να πω, τον πούλο.
Alley Cat τετάρτες
Μο Βette πέμπτες
Under (club) πέμπτες
(edit) Dr.Feelgood χαλαρά στέκι για χαλαρές καταστάσεις, πέρσι είχε και κάτι θηριώδεις κούπες ζεστή σοκολατα
Θυμάμαι την Τιθόρα με αγάπη αλλά θά’χω πάει έως και 5 φορές στη ζωή μου
Πήγα πρόσφατα στο Fox στο Γκάζι αλλά έκατσα μόνο κανά μισάωρο γιατί μετά εκλεισε και δεν ήταν κακό
Αλλά παλιά… Next …
και…[SIZE=“2”]Διόνυσος… [/SIZE]
Όχι ρε…Όταν είχε ανοίξει το κράζαμε.Μας φαινόταν πολύ κυριλέ μπροστά σε αυτά που είχαμε συνηθίσει…Και ναι, μιλάω για την GROTTA!!!Είχες πάει?Μιλάμε για την απόλυτη παρακμή στα τελειώματα της…Κατσαρίδες, τασάκια-πυραμίδες, εξαερισμός 0 κλπ κλπ :lol:
Χτες επισκευθηκα το LA bar στα εξαρχεια και εμεινα αφωνος…Επαιζε συνεχεια 60’s-70 's μουσικη με εμφαση στις ψυχεδελειες…Εξαιρετικη διακοσμηση,μουσικη,και σχετικα χαμηλες τιμες…Οι φαν του ειδους ας σπευσουν…
Το “Αγκάθι” δεν έχει κλείσει;
Εγώ πηγαίνω “Revenge of rock” ,“Τιθόρα” αν και έχω αραιώσει τελευταία,το "Exculibur"πήγα δυο τρείς φορές μου άρεσε.
Αυτά,α επίσης και το “Wizard” έχει κλείσει νομίζω…
Αν έχετε καμμία πρόταση δεκτή!
Στο στυλ του Wizard ειναι πλεον το Legacy στο Θησειο.
Το Grotta ηταν πραγματικα ολα τα λεφτα '94-'96 (νομιζω) ενω η “φυσικη συνεχεια” του Διονυσου ηταν “πιστη” στο ποσο ΧΛΕΜΠΟΥΡΕΣ ειναι οι ιδιοκτητες τετοιων καταστηματων, με τον μεγιστο ψευτη Μακη να αντικαθιστα τους Μπολεκ και Λολεκ της Grotta!
Που το θυμήθηκες το Grotta ρε φίλε,επικό μαγαζί.
'Οπως και το “Χωρίς Ανάσα” άλλο μαγαζί της εποχής,το θυμάται κανείς;
Παίδες εμένα μου άρεσει και του “Le roua” στο Χαλάνδρι.
Φίλε στο Χαλάνδρι εμένα μου αρέσει και σαν χώρος και σαν μουσική,πολύ cult τα ράφια γεμάτα αμέτρητους δίσκους.Επίσης είναι και το μοναδικό μαγαζί που έχω σκάσει μύτη με άτομα που δεν έχουν επαφή με τον χώρο και το καραγουστάρανε!Τσεκ οπωσδήποτε.
Καλό και ο “Αριστοφάνης” στο Ψυρρή. 'Εχω περάσει καλές βραδιές και εκεί αλλά μην πάτε Σ/Κ.Παίζει ότι πιο άκυρο υπάρχει.
εχψ κανει 2 live εκει με τους clixets
παιζαμε διαφορα
queen ravis\seal\simple minds
irvana
\3 doors down\rem\radiohead\queen of the stone age\placebo και αλλα διαφορα
στο \paranoid\ πηγαιnaνε που και που καi στο\ no name\