Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Camelot!!!

To Alλigator στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Cum a lot.
Δεν παιζει bolt thrower.για την καραπουτσακλαρα

Εβαλα Revenge of Rock,αν και δεν εχω παει και σε αρκετα απο αυτα

κανα μαγαζι που να παιζει απολαmetal υπαρχει??

Outlaw Rock Club

Wednesdays
Thrash - Death - Black

Thursdays
Alternative - Post - Heavy Rock - New METAL

Fridays
80’s Classic Metal & Hard Rock

Saturdays
Crush ‘n’ Burn Metal Mayhem

Sundays
70’s Classic Rock

lol!!!
σε μια μερα ολα??? χαχαχα

βασικα
θα γουσταρα
σε ενα βραδυ να ακουσεις πχ
και nevermore και bolt thrower και the haunted και rage και lamb of god και iron maiden και mastodon και slayer και slipknot και entombed και in flames και savatage και death και paradise lost και fear factory και heaven shall burn και fates warning και carcass και και και…

τετοιο μαγαζι υπαρχει???

το σπίτι μας…

Μαγαζί που να τα παίζει όλα αυτά μαζί σε ένα βράδυ δε νομίζω, τουλάχιστον δεν ξέρω κάποιο εγώ. Σάββατο στο Outlaw πάντως θα ακούσεις Lamb Of God, Rage, Iron Maiden, The Haunted, Slayer, Entombed, Paradise Lost, Bolt Thrower, Carcass…

α ωραια

ε ενταξει να ακουσω ολα οσα ανηκουν στο προσωπικο μου γουστο ειναι υπερβολικο

αλλα αυτα που μου λες ειναι υπεραρκετα για να ερθω

εσυ εισαι μονο τεταρτες?

εχω ερθει μια παρασκευη μονο
ωραια ητανε
αλλα λιγο ο dj σκοτωνε μερικες φορες τα κομματια…

Ναι, μόνο Τετάρτες εγώ. Από εμένα μόνο πιο ντάπα ντούπα θα ακούσεις πάντως.:stuck_out_tongue:

Από παλιό thrash (metallica, exodus, forbidden, annihilator, death angel κλπ) μέχρι black, death και πιο μοντερνιές όπως ξέρω’γω lamb of god, a life once lost, καμμιά metalcorιά κλπ.

Σάββατο στο Outlaw βάζει απ’όλα όντως. Χτες ακούσαμε:
Savatage, Maiden, AC/DC, Mastodon, Slayer, Bolt Thrower, Sentenced, Kreator, Slipknot, Sentenced, P.Lost, Sex Pistols, SOAD, RATM, Grip Inc., Rotting Christ, Misfits, Metallica, Sabbath και Spiritual Beggars, μεταξύ άλλων…

Τι άλλο θέτε;;;

ρε συ κριπλτ συστησου την επομενη! εκτος αν γνωριζομαστε ηδη και μου το κρυβεις χαχαχ:lol::slight_smile:

Οκ φίλος, το επόμενο Σάββατο.
Πάντως γαμάτο το πρόγραμμα, πολύ χτύπημα…:metal:

σ ευχαριστω πολυ!! τα μυαλά και τα μαλλια στο μιξερ και φυγαμε!!! Cheers!!!:wink:

κανένα στο οποίο απαγορεύεται το κάπνισμα, υπάρχει? ή μπα?

είπα κι εγώ πως θα βγαίνω καμμιά βόλτα μετά το καλοκαίρι, αλλά εδώ είμαστε ελλαδάρα.

:):slight_smile:
εεεετσιιιιιιι!!!:stuck_out_tongue:

Proxthes pantos emena mou serbiran mpira potiri kratontas tsigaro!!! Kai otan eipa oti thelo alli dioti to potiri bromage kai isos eixe pesei kai staxti mesa, me koitagan san na imoun o pio periergos anthropos tou kosmou… ennoeite oti zitisa mpoukali :lol:

Toulaxizton oi mousikes epiloges perasan to 1986 kata meso oro :lol:

Signomi gia tous latinikous xaraktires, mperdeutika :slight_smile:

αν αυτο το μαγαζι δεν υστερουσε απο αποψη χωρου…θα ηταν οτι καλυτερο.
Δυστυχως, ειναι σουπερ-τρυπα και η μουσικη που παιζει δεν μπορει να το υπερκαλυψει.

oντως πολυ τρυπα! :slight_smile: