Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Κοίτα στο Revenge η στο Hard rock cafe με όσους έχω πάει δεν μου έχουν παραπονεθεί για ντουμάνι κάπνα.Τώρα να απαγορευτεί,είπαν μία φορά στις αρχές σε ένα μαγαζί που είχα πάει οτί παιδιά απαγορεύεται το τσιγάρο και φεύγανε ανα 15αδες,:lol:

Συγκλονιστηκα οταν διαβασα αυτο το ονομα ξανα. Πριν, ομως, αρχισω να θυμαμαι ιστοριες απο το παρελθον, μια ερωτηση: μιλαμε για το LA που υπηρχε στη Μεθωνης; Μηπως ειναι κατι αλλο; Κατι νεο βρε αδερφε; Μου φαινεται εντυπωσιακα δυσκολο να προκειται για το ιδιο μαγαζι :?

Ποσες επισκεψεις, αλλα στο παλιο του Γαλατσιου :lol:. Απο το σαιτ του μαγαζιου, παντως, φαινεται πολυ ομορφο εκεινο του Χαλανδριου.

Κιομως!Ομιλω για το LA bar που βρισκεται στην οδο Μεθωνης!:D:D

Τι λες ρε θεε της μπαλας! Αυτο το LA; Χαχαχα, εχουν περασει αιωνες, ουτε καν μπορω να φανταστω πώς θα ειναι σημερα. Τι πιθανοτητες υπαρχουν να εχουμε συναντηθει εκει Geddy;

Ομολογω οτι ημουν 10000% σιγουρος οτι εχει κλεισει, δεν θεωρουσα δυνατο στα σημερινα Εξαρχεια, στη σημερινη εποχη να υπαρχει ακομα “τετοιο” μαγαζι! Μπραβο τους, παντως, που το κρατουν ακομα, εστω κι αν δεν ξερω τι παιζει πια εκει… Μαλλον πρεπει να το επισκεφτω καποια στιγμη.

Θυμαμαι καποιες γραφικες φιγουρες που εχω δει εκει μεσα οταν ημουν ακομα 20-22 χρονωνενε: επαιζαν φατσες 50-55 χρονων, να ακουν Bachman Turner, Genesis, Eloy, Steppenwolf, δεν ξερω γω τι αλλο απιθανο μπορει να ακουσει κανεις σε mainstream μαγαζι και να κουνιουνται γκριζα μαλλια και μουσια… Φοβερες στιγμες, αν και αμφιβαλω αν ζουν πια οι συγκεκριμενοι τυποι (μακαρι να ζουν φυσικα)!

Ασχετο (αφου δεν υπαρχει πια), αλλα σχετικο με το θρεντ: θυμαται κανεις το Stand; Μπαρ στην Μπενακη, στη δεξια πλευρα του δρομου, λιγο πριν φτασουμε στο υψος της πλατειας… Εκει επαιζε πολυ τσοπερια, κλασικο μηχανο-μαγαζο της εποχης (αρχες του ‘90) με τις Χαρλεϊ να γυαλιζουν αποξω (εγω ακομα δεν ειχα παρει το ποδηλατο μου για να τους κοντραρω, αλλα σημερα τους ριχνω στ’ αυτια).

Πραγματικα μπραβο τους που το κρατανε!Γιατι δεν πρεπει α μαζευει πολυ κοσμο…:(…Ποιος να βγει εξω να ακουσει Shocking Blue,Rare Earth,Fleetwood mac κτλ κτλ:(

@jonkyr : εννοείται θυμόμαστε stand!!! πολυ ωραιο μαγαζι, απο τα φοιτητικα μου στεκια, και ροκ και μεταλ και χαρντ κτλ 8)

δεν εχει κλεισει ομως, μεταφερθηκε στην ζωοδοχου πηγης, απεναντι απο το παρκο - βεβαια δεν ειναι σαν το παλιο :frowning:

μαγαζια τυπου σταντ υπηρχαν καποτε πολλα, τωρα με το κυαλι ψαχνουμε ενα σενιο ροκ μπαρ :?

mr.wired θυμάσαι?

οσο για LA., πραγματικά τι να πω…buried by time and dust…απορω που το ανακαλυψες

Τις προάλλες πήγα στο Wild Thing στο Μικρολίμανο και μου άρεσε πολύ…μου είπαν ότι το έχουν αλλάξει κιόλας αλλά προφανώς δεν ξέρω πως ήταν πριν :stuck_out_tongue:
Όμορφο μαγαζί πάντως, μεγάλο και με ωραία διακόσμηση…μέσα σε όλα έβαλε και το Release των Αnathema 8O

2 φορές έχω πάει, πολύ ωραίο μαγαζί (πως κατέβηκες εσυ εκεί κατω?:S:S:S)

Τελευταίο κόλλημα η Arch 8)

To πως έφτασα είναι άλλη ιστορία…2 ώρες έκανα πάντως αλλά το καλό είναι ότι άξιζε!

Το νέο σου κόλλημα που βρίσκεται?

Περιστέρι, πάλι δε σε συμφέρει:lol:

περιστερι

Στα διάλα πια!βέβαια ποτέ μη λες ποτέ…εδώ κατέβηκα Μικρολίμανο!:stuck_out_tongue:

Εμένα είναι δίπλα, αλλά έχω να πάω από το Σεπτέμβρη, δεν μπορώ χειμωνιάτικα εκεί κάτω, προτιμώ καλοκαιράκι. Συνήθως χώνει rock και metal τα κλασικά πράγματα. Αλλά είναι πολύ ωραία μαγαζί γενικά και αξίζει.

Now playing: Eluveitie - (Do)minion
via FoxyTunes

Το παλιό Stand μέτραγε πολύ, το καινούργιο είναι μια ξενέρωτη μπαρούφα.

Να πω επίσης ότι σε οτινάναι καφέ-μπαρ στην Φωκίωνος Νέγρη (Κυψέλη) που για νακαταλάβετε μετά τις 12-1 το βράδι χώνει λαϊκά και σκυλάδικα, τα απογεύματα έχω ακούσει απείρως πιο ψαγμένες hard rock επιλογές από το Χ τυπικό μπαρ των Εξαρχείων.

Το Mr. Wired ειναι μαγαζι ή κανενα νικ εδω μεσα; :lol::lol::lol::lol: Αν ειναι μαγαζι, δεν το γνωριζω (οπως προφανως καταλαβαινεις). Βεβαια, παιζει ενα ενδεχομενο να το εχω επισκεφθει σε εκεινα τα ενδοξα χρονια, καθως υπαρχουν μαγαζια που ειτε δεν συγκρατησα ειτε δεν θυμαμαι τα ονοματα τους.

Αν σου πω “κατα τυχη”, θα με πιστεψεις; Ηταν η εποχη που ειχε αρχισει να “χαλαει” το Stand απο κοσμο, επισης η εποχη της μουσικης αναζητησης και το mood του LA ηταν εντελως διαφορετικο. Οσοι μπηκαν εκει καταλαβαινουν, μονο η αντιεμπορικη μουσικη φτανει για να πιασει το νοημα κανεις…

Επισης, θυμαμαι κι αλλα μαγαζια οπως το Καφε 89 (Μπενακη 89) που δεν ηταν καφε χαχαχα, αλλα ενα πολυ ομορφο μπαρ -το οποιο (ετυχε να) ειχαν γνωστοι απο αλλο, καλοκαιρινο μαγαζι (σε εξωτικο νησι των Κυκλαδων :lol:).

Μια εποχη μου αρεσε επισης το Green Door, οταν τα Offspring/Nirvana ηταν στα ντουζενια τους, αλλα επαιζε ρολο ο χωρος, οχι τοσο η μουσικη. Γενικα, ο πεζοδρομος της Μεθωνης ειχε καποια καλα μαγαζια, ενω και η Μπενακη ειχε αρκετα καλα μερη.

Φυσικα και μπραβο τους. Ουτε οι Fleetwood Mac δε φανταζομαι οτι θα πηγαιναν εκει να ακουσουν τη μουσικη τους χαχαχαχα.

Γνωριζω μονο οτι μεταφερθηκε “καπου”, αλλα δεν εκανα τον κοπο να το ψαξω. Ηδη ειχε χαλασει απο τοτε που ακομα γυριζα στα Εξαρχεια, αν δεν με απατα η μνημη μου (και δεν φημιζομαι γι’ αυτην) ηταν ενας απο τους λογους που εφτασα στο LA αφου εψαχνα να βρω κατι νεο για διασκεδαση.

Προς επιβεβαιωση της περιφημης μνημης μου: Παλι εκει, στις αρχες του '90, ισως και το '89, υπηρχε ενα μικρο μπαρ πισω από τον Αγιο Ελευθεριο, στη φοιτητικη εστια της Πατησιως. “Διπατο” (ειχε δλδ ενα μικρο παταρακι), ελαχιστο κοσμο, φοβερη μουσικη. Το θυμαται κανεις;

/History lessons mode on/
Πως λεγοταν το κλασικο μπαρ στο Χαλανδρι, στην Εθνικης Αντιστασεως;
/History lessons mode off/

(Τι διαολο παω και θυμαμαι;;;:wink:

Mήπως λες το renegade?

Πριν απο ενα λεπτο θυμηθηκα (και εσπευσα να διορθωσω το προηγουμενο ποστ, γι’ αυτο ειμαι παλι εδω) οτι στην Εθνικης Αντιστασεως για μια εποχη υπηρχαν δυο μαγαζια: ενα ροκαδικο μπαρ κι ενα μεταλ μπαρ-κλαμπ.

Αν θυμαμαι καλα, λοιπον, το μεταλ ηταν το Renegade και εσυ θα με επιβεβαιωσεις ή διαψευσεις. Ωστοσο, το αρχικο μου ερωτημα αφορουσε το αλλο μαγαζι… Εκει ακουσα πρωτη φορα το Gamma Ray στην οριτζιναλ εκτελεση του (επικαιρο αφου το βραδυ θα παω στη συναυλια χεχεχε).

Μικρη “περιγραφη”: ενω το μεταλ (Renegade;) μπαρ ηταν 3-4-5 στενα στην Εθνικης Αντιστασεως (μπαινοντας απο Καποδιστριου), διπλα ή εξαιρετικα κοντα σε ενα βενζιναδικο, το ροκαδικο ηταν 1-2 στενα απο την Καποδιστριου και στην ιδια πλευρα με το αλλο.

Αααααν βοηθαει σε κατι αυτο… :-k

το renegade,ναι, ηταν το μεταλλαδικο κοντα στο βενζιναδικο…το αλλο που λες δεν το θυμαμαι…

Ηταν μονοκατοικια, προφανως παλιο σπιτι, με Αυλη και φυτα. Εχω περασει 1-2 φορες απο εκει, αν θυμαμαι καλα εγινε ενα εστιατοριο ή κατι τετοιο, με τζαμαρια στα μπαλκονια και στην αυλη, αλλα η γενικη εικονα του δεν εχει αλλαξει ιδιαιτερα απο τοτε. Αυτα θυμαμαι, γμτ μεχρι και το εσωτερικο θυμαμαι (μεγαλα τραπεζια, παγκους αντι για καρεκλες, κατι σαν τις σημερινες μπυραριες ενα πραγμα), αλλα το ονομα δεν… #-o