α να χαθεις! συγκινηθηκα!!! το μπαρακι πισω απο την φοιτητικη εστια ηταν η Gallery!!! περασα την εφηβεια μου και οχι μονο εκει μεσα!! τι να λεμε τωρα, τα παντα ολα!!
Χαλανδρι? μαλλον την Crazy εννοεις!!!
α να χαθεις! συγκινηθηκα!!! το μπαρακι πισω απο την φοιτητικη εστια ηταν η Gallery!!! περασα την εφηβεια μου και οχι μονο εκει μεσα!! τι να λεμε τωρα, τα παντα ολα!!
Χαλανδρι? μαλλον την Crazy εννοεις!!!
Μπρααααααααααααβο ρε outlaw! Spot on και στα δύο :respect:
Τελικα, δεν ειμαστε και πολλοι σε αυτη τη χωρα/πολη, αρκει λοιπον να βρεις εναν-δυο συνομιληκου (με καλη μνημη ε; εγω δεν μετραω) για να θυμηθεις τα παλια ροκ-μεταλ στεκια.
Γκαλερι και Κρειζι… Μεγαλες στιγμες του ενδοξου παρελθονος!
πάντως το revenge δεν είναι στα καλύτερα
και tithora τις τεταρτες κυριως!!!
Άνω Πατήσια αν δεν κάνω λάθος
yeepp
μια φορα θα πηγαινα στο revenge of rock και το γαμημενο ειχε κλεισει για διακοπες και θα ανοιγε την επομενη μερα και εγω την επομενη μερα θα γυρνουσα πισω στη ναυπακτο
Το wizard εχει ξανανοιξει (στον ιδιο χωρο) για οσους ενδιαφερονται…
Το έχει ο ίδιος?
Μουσική στα γνωστά κατατόπια?
Ναι ο ιδιος και μουσικα κινειται στα ιδια κατατοπια… (ο χωρος εχει αλλαξει λιγο προς το πιο κυριλε αλλα προσωπικά μου αρεσει περισσοτερο σε σχεση με το παλιο)
μπορει καποιος να μου πει γρηγορα τι περιπου παιζει το legacy σημερα? :-s
ωχ και αλλος Γιαννιώτης?
για το λεγκασι που ειναι ψυρρη ελεγα αλλα πηγα τελικα και ψιλοαπογοητευτηκα
Question:
Υπαρχει τροπος να παει κανεις στο Outlaw με συγκοινωνια?
υπαρχει φιλε μου αλλα μην κανεις τον κοπο! ειμαστε κλειστα!!
υπαρχουν καποιες σκεψεις να επανερθουμε μεσα στην χρονια … ειδωμεν
Α κριμα. Εψαχνα να παω καπου αλλου και απο σχολια απο δω και απο κει μου κινησε το ενδιαφερον. Αν γινει κατι και αρχισετε παλι, πειτε το
θα το πουμε, θα το πουμε!! μαζευτε υπογραφες οι γνωστοι αγνωστοι:lol: και ισως με πεισετε!!
[SPOILER]η αληθεια ειναι πως μου λειπει και μενα…:drunk:[/SPOILER]
Άσε ρε που θές και υπογραφές, μόνο μαζικό λαϊκό πρήξιμο!
και απο αυτο θελω!! τραβατε με και ας κλαιω :lol::lol:
We all miss it…