Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Άστεγοι έχουμε καταντήσει…Ακόμα να βρω στέκι της προκοπής!Από το κακό στο χειρότερο όλα… :frowning:

Anima στη Γλυφάδα ρε. Στέκι εδώ και ένα χρόνο περίπου!

Έχω πάει 2-3 φορές. Όχι άσχημο αλλά τίποτα το συγκλονιστικό.

Για τη περιοχή είναι όαση όμως ;p

Camelot στο Αιγάλεω. Το έχω αγαπήσει. Είναι και σχετικά κοντά στο σπίτι μου βέβαια, αλλά συνδυάζει την αγάπη για τις ωραίες μπύρες και την ωραία μουσική.

Ειδικά με το Sussex να έχει ξεπέσει τόσο πολύ. You’ve got a point.:wink:

παιδιά καλησπέρα καλές γιορτές
Κάνα ροκ μπάρ πιο 80s ξέρετε δηλαδη Depp Purple, Rolling Stones κλπ…στην Αθήνα?

Υπάρχει το Doors, το οποίο βρίσκεται κάτω από την κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης. Πήγαινα πριν κάποια χρόνια και ήταν μια χαρά θυμάμαι.

Χε χε κι εγώ αυτό θα πρότεινα ακριβώς. Το καλύτερο που μπορείς να βρει, θα ενθουσιαστεί κιόλας.

με διαφορά, το key bar στην πραξιτέλους. :roll::stuck_out_tongue:

η λιστα θελει ανανεωση…
καποια εχουν κλεισει…και αλλα εχουν ανοιξει.

Kαλο ειναι…Για την περιοχη οαση οπως λες…Τσιμπαειι βεβαια λιγο στις τιμες και εχουν υπαρξει λιγο αγενεις(σε φαση να ειμαστε 8 ατομα και να μην θελουν να παρουν κατι 3 και να τους λεει οτι ειναι αναγκασμενοι να παρουν,χωρις να εχει μαλιστα προβλημα χωρου-καθημερινη γαρ)…

[SPOILER]Φοβερη σερβιτορα:D[/SPOILER]

Πηγα και στο Χολαργο σε αυτο το leavin easy…Δεν ηταν ασχημο καθολου…Βεβαια αν η μουσικη ειναι καθε βραδυ η ιδια δεν ξερω…Ο κοσμος καπως μεγαλυτερης ηλικιας.

[SPOILER]Επισης εκπληκτικη σερβιτορα:p(χλιμιτζουρας αλερτ)[/SPOILER]

Τίνα φίλος, Τίνα!

Χμμ, πραγματικά μένω έκπληκτος με αυτά που λες γιατί ίσα ίσα είναι οκ, μας κερνάνε σφηνάκια καμιά φορά κι όλας και τέτοια. Τιμές ντάξει, 5 ευρώ τη μεγάλη τη Stella Artois. Το 'χω λατρέψει αυτό το μέρος ;ρ

Ξανανοίγει το Χοροστάσιο.
Για ΧΙΠΣΤΕΡΟΠΑΤΕΡΕΣ!

Υπάρχει και το Thesis στην Αλίμου, κοντά στη διασταύρωση με Λ. Βουλιαγμένης. Αρκετά καλό, παίζει κ μεταλ κ κλασικό ροκ. Ότι πρέπει για την περιοχή, που γενικά υπάρχει έλλειψη.

Στέκι του Λυκείου 8)

Σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα; Γιατί έχω να πάω κάτι χρόνια…

Όπα αυτό το ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα κι έχω πάει αρκετές φορές. Και για καφέ και για ποτό. Καλό είναι. Τουλάχιστον Γλυφάδα και γύρω περιοχές μόνο αυτό και το θέσις ξέρω. Κι αυτό καλό είναι. Θυμάμαι είχα ζητήσει μια φορά Kyuss και μου είχε παίξει το κλιπ του Green Machine ο θεός. Εννοείται ότι προσκύνησα, δεν ακούς και κάθε μέρα Kyuss έξω.

Στα περίχωρα υπάρχουν και το Doors στην Ηλιούπολη, όπως και το Στίγμα στον Καρέα. Ωραία μαγαζάκια και τα δύο.

Για Revenge of Rock ξεκινήσαμε απόψε… και καταλήξαμε Alligator. -.-
Γιατί ήταν κλειστό;;