Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Μπορεί να έχει κλείσει γενικά. Είχα πάει και γω Αλιγάτορα πριν λίγο καιρό και το Revenge ήταν κλειστό και τότε.

Το πιθανότερο… Και χθες που περνάγαμε απ’ έξω πηγαίνοντας στη “Φαίδρα” το υποπτεύθηκα πως έπρεπε να είχε κλείσει, γιατί ήταν νέκρα, αλλά τουλάχιστον άναβε η ταμπέλα, οπότε λέω “μπαα”. Σήμερα το απόλυτο τίποτα όμως! :stuck_out_tongue:

bump ρε μουνιά, γιατί πήγα προχθές μετά από καιρό στο [B]Dr. Feelgood[/B], και γιατί δεν ανέχομαι το καλύτερο rock bar των Αθηνών να έχει 6 μόνο ψήφους. Φλώροι!

Σκάμε το Σάββατο με 2 φιλαράκια, κι έπαιζε μουσική ο Greg από την EatMetalRecords. Nαι ρε φίλε! Αγνο heavy metal στην αρχή (ναι εγώ το λέω αυτό. Ηθελα σ’ ένα σημείο να φορέσω λεδεριά και να δαμάσω τους δρόμους με τη χάρλει που δεν έχω) και μετά θρασιές με αποκορύφωμα κάτι motrobreath κλπ που παραγγείλαμε. Εχωνε και enforcer Κλπ. Και όλα αυτά υπό τη συνοδεία 2λιτρων κανατών μπυράς (8 ευρώ η κανατα!) και των Cocktail του θεού στο bar (όλο ξεχνάω το ονομά του) που κοστίζουν 5 ευρώ, είναι σε ποτήρι μπύρας και τα φτιαξε επειτα απο συνεντευξη που μας εκανε για το τι ποτα μας αρεσουν, τι οχι, αν το θελουμε γλυκο, δροσερο κλπ. :stuck_out_tongue: Αυτο θα πει γουσταρω αυτο που κανω

Αλητίες μόνο.

Ωραίο το Φηλγκουντ, είχα πάει τις μέρες του Up the Hammers και έπαιζε ζόρικα ατσάλια, αλλά κόντεψα να λιποθυμήσω από την κάπνα. :?

Nα σου πω την αλήθεια τις προάλλες είχε λίγο κόσμο οπότε δε κατάλαβα κάτι τέτοιο. Επίσης έχω καιρό να πάω σε κανά πάρτυ του, ή μετά από λαιβ οποτε και παλι δε θυμαμαι τοσο πως ειναι η ατμοσφαιρα με κοσμο. Παλιοτερα μια περιοδο ειχε κι ενα θεματακι με τα ηχεια, αλλα τωρα δε παιζει κατι τετοιο.

Τελος τα τραπεζακια που χει απ’ έξω είναι για αλύπητο άραγμα όπου οι εποχές θα περνάνε, θα μεγαλώνεις, θα βγάζεις μουσια και θα σαι ακομα εκει. Πολλες ωρες όμως:lol:

Καμια οδηγια πως παμε Feelgood γιατι δεν ετυχε να παω ποτε?

E στην πλατεία εξαρχείων είναι στο πεζοδρόμιο του Σάββα του σουβλατζή.

Eνταξει και γω σε Feelgood εχω καταληξει!!!
Εχουν γινει σκηνικα εκει μεσα… Για μετα τις 4 ειναι ο,τι πρεπει 8)

το αγκαθι υπαρχει ακομα ??? εχω να παω καμια δεκαετια+ !
texas με NOHO να παιζει στο παταρι τις παρασκευες (επι Ιπποκρατους), Wizard τα πρωτα 2 χρονια (τωρα ειναι αισχος), και απο τις κορυφες ολων για μενα ηταν ο πρωτος χρονος απο το ΗΧΟΧΡΩΜΑ (μετεπειτα Skullbar), επισης παλιος ΔΙΟΝΥΣΟΣ !
τωρα δεν παιζει τπτ, δεν εχουμε μαγαζια… αντε λιγο το Feelgood αν παιζει καποιος σωστος DJ… και κανενα underground (το “club” οχι η κφετερια…εχει αλλαξει και 20 ονοματα…) στην ξενερα ομως… our nights are no more metal…

Όσοι μένετε νότια προάστια, έχετε υπόψη ότι το Θέσις άλλαξε διεύθυνση. Δεν είναι τόσο ωραίο όσο προηγουμένως, άδειασε πολύ ο χώρος από τραπέζια κ έγινε λίγο απρόσωπο (σαν μια ψυχρή αίθουσα).
Το μαγαζί νομίζω τώρα το έχει ο DJ που έπαιζε και πριν την αλλαγή, οπότε αυτό είναι το μόνο θετικό, γιατί παίζει άπαιχτα κομμάτια. Είχαμε πάει εκεί το Σάββατο και ξεχαστήκαμε με τις ώρες. Πάντως ακόμα και τώρα ευτυχώς έχει τον κόσμο του.

Πωπω αυτό δε μου άρεσε ποτέ. Λίγο άθλιο περιβάλλον και ο ήχος σου βίαζε τα αυτιά. Και το λέω εγώ αυτό που έχω αδυναμία στον κακό ήχο :stuck_out_tongue:

Δεν μας λες όμως που πήγε να ξέρουμε.

Εγώ τις προάλλες πήγα σε ένα στην πλατεία της Ν.Σμύρνης που δεν μπορώ να θυμηθώ πως το λένε ρε γαμώτο. Μου είπαν ότι άνοιξε πρόσφατα. Χοντρικά είναι απέναντι-αντιδιαμετρικά από τα Έβερεστ σε πρώτο όροφο, όχι ισόγειο. Πολύ ωραία διακόσμηση-περιβάλλον και από μουσική κλασσικά ροκάκια.

Νομίζω πως εννοεί άλλαξε ο ιδιοκτήτης…

Χμμμμ, ναι μάλλον δίκιο έχεις:p

έχει κλείσει εδώ και 10 χρόνια :stuck_out_tongue:

νεα σμυρνη? ροκάδικο? που?

Witch, rock gallery λέγεται το μέρος στην Νέα Σμύρνη και ναι είναι καινούριο και αρκετά όμορφο…είχα πάει σε βραδιά με live (blues κτλ) οπότε δεν έχω άποψη για την μουσική.

Α, γειά σου! Αυτό είναι. Εγώ είχα πάει Σάββατο και το σετλιστ ήταν το απολύτως τυπικό και συνηθισμένο αλλά που δε με χαλάει κιόλας. Δηλαδή κλασσικά ροκ χιτάκια με τζούρες από λίγο πιο σύγχρονα και αλτέρνατιβ πράγματα για να γουστάρουν και οι ξεκάρφωτοι. Ό,τι πρέπει να πιείς μια μπυρίτσα χαλαρά δηλαδή.

μα…ναι ρε…εχει κλεισει το αγκαθι ουτε θυμαμαι εδω κ ποσα χρονια…αντε να βγει να μπει το ρουα ματ στη θεση του για να ψηφισω επιτελους!!!

Ωραία! Αχχ εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε ροκάδικο…ε, βασικά μόνο σε συναυλίες πηγαίνω…
Κανά καλό ροκάδικο στα εξάρχεια ή εκει γύρω;; Το Feelgood είναι υπόγα;;
Ενδιαφέρομαι καμιά μέρα να πάω για καφέ ή μπύρα…:stuck_out_tongue:

Oχι feelgood ισογειο ειναι…Εχει και μια σειρα τραπεζακια εξω…Και απο τιμες για ελλαδα μια χαρα.

Εκεινο στη Ν σμυρνη τι λεει απο τιμες?

το revenge of rock λειτουργεί ακόμα? έχω περάσει απέξω 2-3 φορές και ήταν κλειστά