Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Αυτό ακριβώς εννοώ. Το Θέσις είναι εκεί που ήταν, ο ιδιοκτήτης άλλαξε.

Αν γίνεται, γράφτε σε αυτά που σας αρέσουν και τα αναφέρετε εδώ περιοχή και κάποιες ψιλο-οδηγίες ή/και τι στυλ μουσική βάζουν!! Με ενδιαφέρει πολύ να βρω τέτοια φάση μέρη 8)

[B]πφφφφφφφ…revenge of rock…αλλο αισχος απο κει… μεταλ πασαρελλα, απαραδεκτες φατσες με υφος…
εχω καταληξει οτι οι καλυτερες φασεις ειναι παρτυ με σωστους ντιτζεις πριν η μετα απο λαιβ, μαγαζια σωστα κ ενδιαφεροντα ΔΕΝ υπαρχουν… που εισαι ρε Ηχοχρωμααααα (ενδεικτικα, το μοναδικο μαλλον μαγαζι που ειχε παιξει Violent Force (ger) !!! :smiley: ) ααααααχ…

ρ παιδες η λιστα ειναι οτι ναναι! μαγαζια που εκλεισαν στην ιδια λιστα με μαγαζια που υπαρχουν ακομα, άλλα κλασσικα που λειπουν… οτι νανος…

EDIT : τι εστι Outlaw και Κυκλος ??? πρωτη φορα τα ακουω αυτα…λενε τπτ ?? any info ?? [/B]

Οutlaw γαμούσε αλλά δυχτυχώς:cry: έκλεισε. :cry:

Eπειδή το poll μου πάλιωσε,πολλα μαγαζιά εκλεισαν,άλλα ανοιξαν και γενικώς bahalation προτείνω στους mods να το αλλάξουν…προτείνω για επιλογές legacy,wizard,jasmin,revenge of rock,fox,alley cat,underground…τα υπόλοιπα ας τα προτείνουν οι υπόλοιποι…παντως πολύ ξηρασία στο θέμα rock διασκέδαση…

Επειδή όμως όσοι έχουν ψηφίσει, δε θα μπορούν να ξαναψηφίσουν (νομίζω), καλύτερα να ανοιχτεί νέο τόπικ.

Συνεχίζουμε εδώ:

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=20292