Kλειστε την τηλεοραση

xχαχααχαχαχαχαχαα.οντως…

Πλεον βλεπω καθε σαββατοκυριακο φιλαρακια η κανα καρτουν το πρωι (μεχρι κι αυτα τα χει κοψει το σταρ για να βαλει και πρωινες κουτσομπολιστικες εκπομπες) ή κανα θεμο αργα το βραδυ στο κρεβατι απλα για να με παρει ο υπνος η καμια ταινια να χαζεψω για τον ιδιο λογο…

Βασικα δεν το κανω για αντιδραση, απλα βαριεμαι να δω τηλεοραση πλεον…

καλα, αυτο δεν θα σημαινει και τιποτα, καλο θα’ταν μια μερα να τα κλεισουμε ολα και να παμε να μεινουμε στους λοφους, θα μας εδινε και ο bluezlick οδηγιες…:stuck_out_tongue:

τι ειναι στις 11Φλεβαρη??:?

Δευτερα!

@ελανορ: Αμα θέλει κάποιος να απομονωθεί, και ιδιαίτερα μικρής ηλικίας,θα το κάνει.Η τηλεόραση είναι από τις τελευταίες επιλογές. Τα pc καταρχήν. Πόσα πιτσιρίκια κάθονται και “καίγονται” με τις ώρες?
Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτά που λέει ο μάνος. Είναι τουλάχιστον υποκρίτικο να λέμε ότι εγώ δε βλέπω τηλεόραση. Μία φορά τις 2 μέρες τουλάχιστον θα την ανοίξω ή θα κοιτάξω την ώρα που βλέπει κάποιος άλλος στο σπίτι, έτσι για να χαζέψω. Δεν περνάω ώρα μπροστά της άμα δεν έχει κάτι που να με ενδιαφέρει (κάτι που γίνεται σπάνια), αλλά 10 λεπτά τη μέρα, την ώρα που τρώω πχ, βλέπω.

Χοχο, όντως σχεδόν μόνο για αγώνες την χρησιμοποιώ άρα δεν είναι καθόλου άχρηστη :stuck_out_tongue:

Για τα δελτία ειδήσεων δεν ισχύει με την καμμία αυτό…

Πλεον τηλεοραση βλεπω μονο για Τσου Λου και Φιλαρακια.Ουτε καν για τσοντες :stuck_out_tongue:

εγω μονο για την απιστευτη σειρα…big bang…ξια τον ΘΕΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ την ανοιγω…:smiley: :smiley:

Τι είναι τηλεόραση???

βλέπω μόνο Λαζόπουλο το Δέκα τον Γιούγκερμαν και κανά αγώνα τίποτε άλλο

εχω να δω τηλεοραση πανω απο βδομαδα… γιατι να δω τωρα:p

Είναι γεγονός πως αν θέλει να καεί κάποιος θα καεί. Είτε μπροστά στην τηλεόραση, είτε μπροστά στο pc, είτε κοιτώντας μια αναμμένη λάμπα με τις ώρες (λέμε τώρα!).

Αλλά όπως και να χει, άλλο να χαρίζεις τηλεθέαση (και χρήμα) στον κάθε σαχλαμάρα, και να διαιωνίζεις έτσι μια απαράδεκτη κατάσταση, και άλλο το pc… Παρά τα αρνητικά του, το ίντερνετ είναι το πιο δημοκρατικό μέσο που έχει εμφανιστεί ως τώρα, κατά τη γνώμη μου. Και μόνο για τις επιλογές, την επικοινωνία και τη δυνατότητα συμμετοχής που σου επιτρέπει.

Ο σκοπός δεν είναι να μην βλέπουμε τηλεόραση, αλλά να μην έχουμε τηλεόραση! Η οικογένειά μου ποτέ δεν είχε και εγώ δεν πρόκειται να έχω σαν οικογενειάρχης. Το κακό που κάνει στα παιδιά είναι γνωστό. Μπορεί εσείς να μην βλέπετε τώρα, αλλά βλέπατε παλιά. Η ζημιά έχει ήδη γίνει :wink:

Eιδήσεις δεν βλέπετε???
Δεν λέω ότι γίνεται να παρακολουθείς το 8-9 κάθε βράδυ αλλά για τη στοιχειώδη ενημέρωση είναι απαραίτητη η τηλεόραση!Έτσι κ αλλιώς δεν είναι και πολύ πρακτικό να παίρνεις εφημερίδα κάθε μέρα ,δεν θα τη διαβάσεις κκιόλας…άρα…αναγκαίο κακό??

Αν περιμένεις σωστή ενημέρωση από τα δελτία ειδήσεων βάφτα μαύρα…
Βασικά τα δελτία ειδήσεων είναι ένας από τους λόγους που η τηλεόραση είναι γτπ…

Ειναι προτιμοτερο να ενημερωθεις απο εφημεριδες παντως. Τουλαχιστον εχεις την δυνατοτητα να επιλεξεις τον πληροφοριοδοτη σου, στα δελτια ειναι τα ιδια ατομα με διαφορετικες μουρες. Κι αν δεν μπορεις να παρεις εφημεριδα, ενημερωσου απο το ιντερνετ. Ή διαβασε την απο το ιντερνετ στην τελικη.

δελτίο είναι κι αυτό της κρατικής

που λεει ο λογος…

Οταν δεν ειμαι στο Internet η θα διαβαζω η θα ειμαι εξω με φιλαρακια κτλ οποτε και να ηθελα δεν υπαρχει χρονος για τελεορα… :wink:

οταν λες κακο? στην υγεια?

Ναι, δεν έχεις άδικο, όμως και πάλι είναι άσχημο να βλέπεις κάποιον να είναι όλη μέρα σπίτι και να λιώνει στο νετ. Και ειδικά τα 15χρονα που όταν λένε νετ, εννοούν κάποιο ονλάιν game.
Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Απλώς λέω ότι δεν είναι καλό σε τέτοιες περιπτώσεις να προτιμούμε το μικρότερο από τα δύο κακα…