Kalmah

Οποιος γουσταρει melo-death κ δεν γνωριζει τους φιλανδους KALMAH δεν ξερει τι χανει…Τσεκαρετε ολους τους δισκους τους με εμφαση στους They Will Return, The Black Waltz, κ For the Revolution. Αναμενουμε το καινουργιο album εντος 2009.

Καλα κανεις δεν γουσταρει kalmah? Απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα… Ο ηχος που σε πορωνει και δεν μπορεις να σταματησεις να τους ακους. Οπαδος του melodeath δεν νοειται να μην τους εχει στις πρωτες του προτιμησεις.

WELCOME TO HADES

ξανακουω αυτες τις μερες το The Black Waltz…τι αριστουργηματικος δισκος…ισως το melodic death στην πιο αγνη του μορφη

Δεν βλέπω πολλούς να γουστάρουν Kalmah σε αυτό το φόρουμ και μιλάμε για ένα εκ’των κορυφαίων melodic death συγκροτημάτων.Όλοι οι δίσκοι μέχρι το Black Waltz είναι κορυφαίοι.

μερικά κομμάτια γαμάνε απίστευα, το they will return ειναι φοβερό album

Φυσικά και γουστάρουμε Kalmah!:smiley: Πολυαγαπημένο συγκρότημα! Δύσκολο να διαλέξεις ποιός είναι ο καλύτερος δίσκος τους. Θα πω το Swampsong γιατί τότε τους έμαθα και με το που άκουσα την εισαγωγή του heros to us έμεινα με ξεχαρβαλωμένη μασέλα, μετά ήρθε η αρρώστια…

bump γιατι ειναι μπανταρα

Τον ηχο που αποκαλουμε ως μελωδικο ντεθ μεταλ τον ψιλοβαριεμαι πλεον.Δυστυχως δεν προοδευσε,βγηκαν εκατονταδες μπαντες(οι περισσοτερες Σουηδικες με αποτελεσμενα να εχουν την ιδια παραγωγη και ηχο) που παιζαν τα ιδια και τα ιδια,γενικοτερα βαλτωσε η κατασταση.Προσφατα ακουσα το The Black Waltz.Ξεχωρισε στα αυτια μου διοτι εχει πολυ καλες συνθεσεις:Bitter Metallic Side,To the Gallows ,The Black Waltz ,With Terminal Intensity,Mindrust .Δεν γνωριζω αν και υπολοιποι δισκοι τους ειναι τετοιου επιπεδου(αρκετα καλου δλδ,οχι δυσθεωρητου) αλλα εχω σκοπο να το ανακαλυψω μιας και ειχα καιρο να ξετρυπωσω κατι καλο στο ειδος.