xriso mou… emena oi filoi mou feugoun me sira protereotitas ke panta kapoioi menoun piso… ara den xriazome tin parea sou… ektos, vevea… an vrikes ta gialia pou psaxno… e, tote erxome ke se perno ke apo to aerodromio… 8)
επιασα δουλεια στα goodys!
Περαστικα.
Ακυρωθηκαν οι διακοπες που ειχα κανονισει, εφυγαν οι φιλοι μου και διαβαζω Λογισμο Ι,ΙΙ και Αναλυτικη Γεωμετρια. Γουσταρετε?
Περαστικα. :P[/quote]
να 'σαι καλα!
Μάγκες δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να κάθεσαι καλοκαιριάτικα μπροστά από ένα PC και να γράφεις σε Forum…
Θέλω διακοπέεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςς…
α ώστε έτσι έ;
καλή μου τα γυαλία δεν τα βρήκα πουθενά… ούτε κάν στο toys r us στη Ν.Y. απιστευτο…
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Ήρθες;
Τώρα σε είδα!
Εντυπώσεις από την πνευματική μου πατρίδα;
α ώστε έτσι έ;
καλή μου τα γυαλία δεν τα βρήκα πουθενά… ούτε κάν στο toys r us στη Ν.Y. απιστευτο…
[/quote]
ts ts ts… den sou ipa na mi giriseis piso tote?
kala den pirazei… 8a se sigxoreso giati ime megalopsixi ke kali katava8os [dipla ston kipo].
8a mou minoun ta xrimata kiolas gia pircing ke tattoo… :lol:
ήρθα ήρθα…
κάλα ήταν αλλά οι άνθρωποι πολύ απλά δεν ξέρουν τι πάει να πεί ζωή… :lol:
What do you mean man?
Γιατί δεν ξέρουν τι πάει να πει ζωή; Κανέναν μεταλά δεν γνώρισες; Κάτι τελωσπάντων που να δώσει νόημα στο μακρύ ταξίδι…!!!
Oh, well… Και μόνο το ότι πήγες στο Αμέρικα για μένα είναι σκοπός ζωής!!
όπως και να’χει, και πάλι welcome back
skopos zwhs einai to na pas sthn Amerikh?
Εγω θελω να παω Τσεχια…( 8O )
Εγώ θέλω να πάω στο φεγγάρι.
ego thelw n paw spiti mou!
αριχσε πολυ καλο εξελιχθηκε πολυ ωραιο αλλα κατι ασχημο μας φυλαγε για το τελος…
δεν πειραζει Keep On Moving
εμενα περασε αρκετα ωραια… ας ειναι καλα η βαλ που γνωρισα!!
ηταν διαφορετικα φετος χαλκιδικη κι ας δουλευω για 1η φορα καλοκαιρι…κατα τα αλλα περναει ησυχα…και ειμαι στη θεσσ/κη…
anyway ελπιζω να περασατε καλυτερα εσεις οι υπολοιποι!!! και με εχει πιασει κατι τωρα που τελειωνει…
εγω θελω να παω βουρβουρου!!! αλλα θα παω αυριο!!! χεχε
Και εγω περασα ενα ηρεμο καλοκαιρι φετος,ωραια ηταν.Γυρω στις 3 εβδομαδες διακοπες στη Χαλκιδικη(2ο ποδι) και το υπολοιπο Θεσσαλονικη.
Τωρα πρεπει σιγα σιγα να αρχισουμε διαβασμα…Στο Μακεδονιας τουλαχιστον αρχιζουμε μετα τις 11 Σεπτεμβριου εξεταστικη,αλλα δεν θα κανουμε διπλη…Τιμωρια για το “θρασος” που ειχαμε να κανουμε καταληψη…
Και τους το επιτρεψατε? Εμεις κηνυγουσαμε τον προεδρο της σχολης μας και στηθηκαμε απ’εξω στην συνελευση των καθηγητων. Τουλαχιστον κερδισαμε 2 βδομαδες επαναληπτικη, αν και περιμεναμε περισσοτερες. Θελει να τους μιλησεις ευγενικα στην αρχη κι αν βλεπεις οτι δεν πετυχαινει τσαμπουκα, αλλιως δεν προκειται να σου κανουν την χαρη.
8O το καλοκαίρι ακόμα δεν τελείωσε… ξαδερφούλη τα πάντα αλλάζουν σε αυτόν τον κόσμο…