Kalokairi

Πεστα βρε Ρανια! Σαν βουτυρο εκτος ψυγειου νιωθω τις τελευταιες μερες… Ετσι μου ρχεται να παω σε καμια Σκανδιναβικη χωρα και να γυρισω τον Δεκεμβριο (και αν…) :evil:

Sofia mou… min 3exnas ke tin alli lisi…
na pas ke na mi giriseis pote. :twisted:

Κι εγω σ’αγαπω. :stuck_out_tongue:

Mην ειμαστε απληστοι ωρε παλικαρια! :stuck_out_tongue:
Συγκριτικα με αλλες χρονιες, φετος δεν εκανε καθολου ζεστη, παρα μια βδομαδα τον Ιουνιο και μια/δυο τωρα.Και ευχαριστω πρεπει να πουμε…

Αυτό το τοπικ είναι αλάτι στην πληγή μου!
Δε μου φτάνει που δεν πάω φέτος διακοπές, μου το κοπανάτε και στη μούρη!!!
Πέρα από την πλάκα τώρα, σας ζηλεύω όλους όσους θα πάτε διακοπές…
Τυχεροί, α ρε τυχεροί!

Gigatron γιατί δεν θα πας φέτος πουθενά?
Και εγώ παραλίγο να μείνω Αθήνα, αλλά ευτυχως τελευταία στιγμή κανόνισα για Πάρο.

Είναι η δουλειά στη μέση, διάβασμα που χάσαμε το 6μηνο και δίνουμε νωρίς, η κοπέλα μου με τους γονείς της ( … ) άσε που τα οικονομικά πάνε σκατά γιατί πήρα καινούρια κιθάρα, και επειδή είμαι τρελός θέλω και drums…
Η τελευταία λύση είναι να πάω με τους γονείς μου…ΝΟΤ!!! :evil:

Α ,ρε παιδεια ζηλευω!!! Φετος νομιζα οτι θα ηταν το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου επειδη τελειωσα το σχολειο. Πηγα τον Ιουνιο (22 εως 26) 5 μερες εκδρομη στη Σαντορινη με το φροντιστηριο και περασα τελεια (THANKS Κυριε Βαγγελη, ειστε κορυφη), λιωνοντας καθε βραδυ με πολυ καλη παρεα. Απο τοτε που γυρισα με εχει φαει η Αθηνα, οχι οτι με χαλαει αλλα δυστυχως οι γονεις μου δεν θα φυγουν και δεν θα ειμαι μονος μου και εχω χαλαστει παρα πολυ. Τωρα εχω λιωσει στη ζεστη, πινω φραπεδια, και εχω τσιμπισει μια κωλο-ιωση καλοκαιριατικα και προσπαθω να κανονισω εστω τελευταια στιγμη να παω σε κανα εξοχικο κανενος φιλου μου για κανα τριημερο μπας και σωσω ετσι την κατασταση. Εχω ξεμεινει μονος μου με εναν μονο φιλο εδω και εχουμε σκυλοβαρεθει, και δεν εχουμε καθολου φραγκα για να πηγαιναμε σε κανα καλο μερος εστω για λιγες μερες.

Rychehead και εγω μια απο τα ιδια, μονο που εγω δεν πηγα καν 5μερο. :stuck_out_tongue:
Θα παω για καμια βδομαδα τελη Αυγουστου διακοπες.
Απο μεσα Ιουλιου ομως εχω πηξει κανονικοτατα.Εχουν φυγει οοοοολοι οι φιλοι μου και αντε -αν σταθω τυχερη- να βρω κανεναν για να παω για κανα καφε μια φορα την εβδομαδα.Η Αθηνα λεει πολυ το καλοκαιρι -διοτι ειναι αδεια- αλλα μονο οταν εχεις καλη παρεα… :roll:

egw phga gia 3 meres ston Dipotamo, pou einai ena oreino xwrio 40 xiliometra peripou ap’thn Kavala kai to mono pou exei einai ena kafeneio pou einai epishs kai mini market kai souvlatzidiko kai biraria kai pizzaria kai toualeta exei kai o’ti theleis!!! to kako einai oti phga gia mnhmoshno kai upoxrewtika exasa th sinavlia twn Purple. meta phga gia 4 meres Kavala pou einai poli oraia kai etixe na dw kai mia sinavlia twn Third World kai 1 mera sthn Xalkidiki sto prwto podi s’ena meros pou den thimamai pws legetai.

Στις 12 Αυγουστου φευγω για 9 μερες Σκωτια - Αγγλια!!!

Εχετε γεια!!!

Εσυ εισαι σε χειροτερη κατασταση απο μενα, τουλαχιστον θα φυγεις για μια βδομαδα. Εγω ισως παω ενα τριημερο Πορτο-Ραφτη σε εναν φιλο μου αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα, εσυ που εχεις κανονισει να πας?

Δεν ειναι κατι σιγουρο ακομη στο που θα παμε, αλλα τουλαχιστον θα εχω καλη παρεα :slight_smile: Το σπαστικο στην ολη υποθεση ειναι η αναμονη…
Βεβαια οι μερες περνανε, δε λεω, αλλα till then… (κοιμομαστε!) :stuck_out_tongue:

σαν την αδερφή μου κάνεις κι εσύ. :lol: Σκάει μέχρι να έρθει η μεγάλη μέρα. Και στο δρόμο, αφού περάσουν τρια λεπτά διαδρομής (με το ρολόι) πετάει το φοβισμένο: “εεε… ακόμα να φτάσουμε;…”

patience my friend

Καλημερούδια σε όλους όσους έχουν ακόμη ξεμείνει εδώ αυτό το καλοκαίρι!

Αλήθεια, πόσοι είμαστε?

Mην ειναι δυο, μην ειναι τρεις… :stuck_out_tongue: :lol:

ores ores anarotieme… ime i moni pou meno A8ina giati to 8elo 'i iparxoun ki alloi? mipos na kanoume mia kinitopiisi ke na dio3oume olous autous pou 8eloun na figoun ke den mporoun, etsi oste na ka8arisei ke ligo i atmosfera apo tin kaki energia pou dimiourgitai logo gkrinias!!! 8)

Εγω δεν γκρινιαζψ επειδη μενω εδω, απο την αρχη αυτο σκεφτομουν να κανω, αλλα οι συγκυριες, με κανουν να μην περναω και πολυ καλα.

1. Ειμαι αρρωστος εδω και μια βδομαδα καλοκαιριατικα
  2. Μονο ενας φιλος μου εχει μεινει Αθηνα, ολοι αλλοι φυγανε
  3. Δεν θα φυγουν οι γονεις μου και ξενερωσα
  4. Και καποια αλλα πραγματα που συνεβησαν και με εκαναν να ξενερωσω

Κατα τα αλλα ολα μια χαρα, απο τον Οκτωβρη φοιτητης και λιωνω στην τεμπελια
να μην συνεβεναν και τα παραπανω και θα ηταν ολα μια χαρα.

Εγω τη γουσταρω πολυ την Αθηνα χειμωνα -καλοκαιρι.
Απλα επομενο ειναι οπου κι αν εισαι, αν δεν εχεις παρεα, να ειναι ολα βαρετα.
Δηλαδη γινεται να κοβω βολτες μονη μου στην Αθηνα?Αναγκαστικα, ή θα παω καπου κοντα να ξεσκασω ή θα μενω με τις μερες κλεισμενη σπιτι.Δν υπαρχουν πολλες επιλογες!

ki egw telika epidh thn goustarw thn athina (poly perissotero apo oti nomiza) gyrizw pisw… se 3 meres… :slight_smile: etsi re rania gia na sou kanw parea!