Kalokairi

σορρυ αλλα οταν πιανεστε και μιλατε ολες μαζι κανετε σαν κακομοιρες … που σαν εχει χτυπησει κατακουτελα η ατιμη η μοιρα … ΕΛΕΟΣ !!!

Μας παρεξηγησες!
Προσωπικα,το οτι χαλιεμαι με τη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μια αληθεια.Αλλα δεν θα κοψω και καμια φλεβα!Οι μερες περνανε,so… it’s okeik! :wink:

Καλα τοτε…θα μιλαμε μια μια και με μεγαλα χρονικα διαστηματα η μια απο την αλλη και οχι ολες μαζι.

Τωρα οπως τοποθετεισαι … μιλας πολυ σωστα …

Δεν καταλαβες … εσυ δεν θα μιλας ποτε , εισαι σε καραντινα … :roll:

Μαλιστα αφεντη…μπορω ετσι για την ιστορια να μαθω και τον λογο της καραντινας;;; Και μετα δεν ξαναμιλαω… :roll: :roll: :roll:

Μαλιστα αφεντη…μπορω ετσι για την ιστορια να μαθω και τον λογο της καραντινας;;; Και μετα δεν ξαναμιλαω… :roll: :roll: :roll:[/quote]

Μετα απο μια ολοκληρη μερα με την chk_chillin , εχεις αποθρασυνθει καπως … οποτε τιθεσαι σε καραντινα μεχρι να συνελθεις τελειως …

Μπα δεν νομιζω να αλλαξει κατι…μια μερα με την chk_chillin ειναι αρκετη για να σου αλλαξει τα μυαλα…

Btw δεν πιστευω να μας πουν παλι οτι κανουμε chat 8O 8O 8O

καθώς φέυγει η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου που ήταν μια χαρά… ετοιμάζω πλέον τις βαλίτσες μου για ένα μήνα διακοπές… wow… :smiley: :smiley:

Nα φυγουν και οι υπολοιπες 3 παναιαμ!!! :?

Αμήν και πότε… :smiley: :smiley: :smiley:

Πω δν μπορώ άλλο!Τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια!Κάνω ασκήσεις στα όρια συναρτήσεων, που’ναι πανδύσκολες γμτ!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! :evil: :evil: Θα τα σκίσω!!Και εδώ στα Γιάννενα ο καιρός είναι έτοιμος για βροχή!Πώς θα βγω εγώ το απόγευμα άμα βρέχει;;Θα μου χαλάσει το μαλλί! :cry: Ε θα του γ***ω το ταμτιριρί του γ@μόκαιρου αν συνεχίσει έτσι… :-# :x ](,) @Χ$$–!!!

(Σόρρυ για τη νταλικερίστικη γλώσσα…)

Touς νταλικεριδες τους εχω χαλαρα για ενα @ , για συναρτησεις να πας να γραψεις στο τοπικ πανελληνιες , παρε ομπρελλα αμα βρεξει … και να κρατας παντα προφυλακτικα , κυκλοφορει και aids και αλλα αφροδισια νοσηματα .
Ευχαριστω !!!

( 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Χριστέ μου!!)

Να μη βγεις! Βρέχει, δε βρέχει να μείνεις σπίτι να διαβάσεις μαθηματικούλια… μια χαρά είναι… Ρίξε και μια ματιά στα λογοτεχνικά μπας και μάθεις να μιλάς ελληνικά!

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Εγω τωρα τι να πω;;;; :-k :-k :-k

:-# :-# :-# Ας μην μιλησω καλυτερα…

Αντε μια χαρα μερα εχει και σημερα…Παντα τετοια!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ωραία μέρα σήμερα!!! Καλοκαιρινή επιτέλους!!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

MIA MERA EMEINE!!!
αυριο το απογευμα την κανωωωωωωωωωωωωωωωω!
περνω κι8αρα κ μπογαλακια κ παω να λιωσω στην θαλασσα!
ατνε φυγετε κ εσεις να πατε να ξελαμπικαρετε! ερχετε δυσκολος χειμωνας!
μαζεψτε δυναμεις!
καλα να περασετε σε οτι κανετε κ οπου πατε! κ μην ξεχασετε το πιο βασικο
ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ!!!

ρε άντε από δω που έρχεται δύσκολος χειμώνας…με αγχώνεις! :stuck_out_tongue:

μα παντα τα ιδια λεμε…
μην μασας :stuck_out_tongue:

μμμμμμμμμμμμμ :stuck_out_tongue:

Ante na er8ei epitelous autos o gamoximonas giati den paleuete allo…
Den ftanei pou den mporo na vafto… den ftanei pou to oreotato leuko tis epidermidas mou exei arxisei na maurizei ta mallia mou 3evafoun se xrono dete.

Exoume liosei mia vdomada tora… ke elegan pos 8a kratisei autos o oreotatos keros mexri ke to f8inoporo… alla pou…
Etsi ine… olo elpides mas dinoun ke istera mas tis pernoun piso… :cry: