Kalokairi

εκτος θεματος ?
μπα…ιδεα σου…
8)

μιλησε κανεις ??? :roll: :roll: :roll:

katse na grapso kai ego an pidao i oxi gia na eimai on topic… :lol:
…kai sinexizei na exei gamato kairo…:stuck_out_tongue:

Θα βρέξει μάλλον σήμερα στην Αθήνα. Τί καλά!!! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: Αυτό όμως δεν είναι καλοκαίρι… :frowning:

Καλά, μας δουλεύεις???

Έχει γαμηθεί να βρέχει εδώ πέρα…! Κωλόκαιρος… Για τον π*****! Χθες βράδυ χρειάστηκα κουβέρτα… :x

Καλά, μας δουλεύεις???

Έχει γαμηθεί να βρέχει εδώ πέρα…! Κωλόκαιρος… Για τον π*****! Χθες βράδυ χρειάστηκα κουβέρτα… :x[/quote]

Καλοκαιρινη δροσουλα βρε παιδια…καλυτερα απο το να ψηνομαστε στην ζεστη…Το μονο που θελω ειναι να φτιαξει για σ/κ να παω για μπανιο…αλλιως ειναι γαματος ο καιρος… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πώς το βλέπει ο καθένας.
Εγώ όμως τις τελευταίες (βροχερές) μέρες είμαι μόνη σπίτι και μου την δίνει κάπως… :?

Παρεα δεν εχεις να εκμεταλλευτεις το οτι εισαι μονη στο σπιτι;;;; :wink: :wink: :wink:

αουτς… Πόνεσε αυτό…

Το “παίδι μας” είναι χιλιόμετρα μακριά… :cry: :cry: :cry: :cry:

Κι αφου εισαι μονη σαν το λεμονι και δεν εχεις και τι να κανεις αυτες τις βροχερες μερες γιατι δεν πας ενα ταξιδακι να τον βρεις και να ειστε παρεουλα;;;;; :wink: :wink: :wink:

I na vreis kapoion pou einai pio konta…pou na trexeis tora… :wink:

Μ’αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι βρε Θωμα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
η κοπελα μπορει να ειναι ερωτευμενη :roll: :roll: :roll:

Nai den leo, mporei… :roll:

Συμπάσχω… :cry: :cry: :cry:

(((αγκαλίτσα)))

Κουραγιο βρε κοριτσια…την εχω περασει την φαση της αποστασης και ειναι μεγαλο μαρτυριο…αλλα αν αγαπατε αξιζει… :wink: :wink: :wink:

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα… ααααχ! Θα περάσουν οι μέρες…

Αντε βρε να περασουν γρηγορα με το καλο και να βρεθειτε με τα “παιδια” σας…
Μεχρι τοτε κουραγιο… :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Συμπάσχω… :cry: :cry: :cry:

(((αγκαλίτσα)))[/quote]
Oλες συμπασχουμε,ωρε? :roll:
Τι στο καλο… συγχρονισμενες βλεπω ειμαστε!
Εγω εχω ενα ημερολογιο και σβηνω τις μερες :stuck_out_tongue: σαν φανταρος ενα πραγμα!

πφφφφφφφφ γυναικες … :!:

πφφφφφφφφφφ αντρες…σνομπαρουν τα παντα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: