Έχω αντέξει 10 ώρες ταξιδιού…
Έχω αντέξει την ελεύθερη πτώση στα allou…
Τίποτα δεν με σταματάει πια!
(μέχρι να πέσει η νύχτα… …)
Έχω αντέξει 10 ώρες ταξιδιού…
Έχω αντέξει την ελεύθερη πτώση στα allou…
Τίποτα δεν με σταματάει πια!
(μέχρι να πέσει η νύχτα… …)
μπραβο που το βλεπεις χαλαρα… 8)
εμενα με προβληματιζουν ιδιαιτερα οι 10 ωρες…
βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μπορω να παρω κανα δυο υπνωτικα χαπακια και να μην καταλαβω τιποτα… 8) :lol:
Βάρα ενεσούλα και πέτα μόνη σου :lol: :lol:
8O 8O 8O
Μαζέψου, μικρή!!!
εντάξει μαμα.
Μπράβο, παιδί μου. Mind your tongue next time, ok?
sure mama.
Girls,συγγνωμη που διακοπτω τη συζητησουλα αλλα Rock Sugar πιστευω πως εκανε χαβαλε η Nightmare.Except that,πιστευω οτι ο καθενας εδω περα εχει δικαιωμα να πεταξει και μια μαλακιτσα παραπανω!Επισης,δεν ειδα να αντιδρα η Princess_of_the_dawn που για εκεινη πηγαινε το σχολιο.Αnyway.Αυτα!
Εσύ θα ήσουν καλός ως δικηγόρος του διαβόλου :twisted:
hello kid!
λοιπόν, μάλλον με ανακάλυψες!
Καιρός είναι να δώσω την εντύπωση ότι είμαι πρεζόνι… Καλά, οκ…
(άσχετο.
ΟΝ. το πρεζόνι
ΓΕΝ. του πρεζονίου??)
Το ξέρω ότι έκανε πλάκα, αλλά φοβάμαι ότι αυτά δεν περνάνε εδώ. Για να μην κλειδωθεί και αυτό το topic, ας προσέχουμε τί λέμε. No hard feelings!
ο κουρου παραμονευει με τα λουκετα κ τα κλειδια στο χερι!!!
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ :twisted: :twisted: :twisted:
μια ομως! lol :lol:
Eπισης,δεν ειδα να αντιδρα η Princess_of_the_dawn που για εκεινη πηγαινε το σχολιο.Αnyway.Αυτα!
Hμουν offline
Rock_Sugar: thanks for the support!
και τώρα όλοι είναι εναντίον μου…
nobody likes me…
[size=7]ΟΟΟΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…[/size]
Μην κάνεις έτσι…
Η σημερινη μερα παντως δεν ηταν καθολου καλοκαιρινη… θα την χαρακτηριζα ως μια μινι φθινοπωρινη ημερα-ισως και χειμωνιατικη αν κρινω απο την ορμη του λυσσαλεου ανεμου και την μανιωδη ακαταπαυστη βροχοπτωση!
Δροσισε παντως…
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το τοπικ και αυτο το καταντησατε πολυ gay σαν το μυαλουδακι σας … αντε το επομενο σταδιο ειναι να μιλησετε για τις συνταγες μαγειρικης της Βεφας , την περιοδο , και για το ποσο ρηχοι ειναι οι αντρες …
Βtw μολις επεστρεψα απο την πρωτη δοση των καλοκαιρινων διακοπων μου … και οφειλω να ομολογησω οτι ηταν οπως ακριβως τις φανταζομουν … δλδ μπανακι στην θαλασσα , σεξ , σεξ , σεξ , μπανιο στην μπανιερα , σεξ ,σεξ , ξυδια , σεξ, σεξ , σεξ , υπνος και ενδιαμεσα σεξ , σεξ … τι να κανουμε μερικοι εχουμε βρει το νοημα των καλοκαιρινων διακοπων …
Βλεπω… πολυ γυμναστικη επεσε!Μπραβο!Καλο κανει…
H πρωτη περιοδος διακοπων τελειωσε…δυστυχως…
Περασα παρα πολυ ωραια…καλυτερα απ’οτι περιμενα αλλα οπως παντα μου εμεινε η αισθηση οτι κρατησε πολυ λιγο…
“Γυμναστικη”… εννοειται οτι υπηρχε στο καθημερινο προγραμμα
οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα επρεπε να διατηρησουμε και την σιλουετα μας… :roll: :roll: :roll:
Btw ο καιρος ειναι τελειος…μακαρι να συνεχισει ετσι ολη την εβδομαδα…
O kairos einai super!!!
Gamo to kalokairi kai ton Bob Marley! Zito o xeimonas kai oi SunnO))
Ban ρε και ξανα ban εισαι οφφτοπικ ρε …