Kalokairi

Προς το παρων πρεπει να μαθεις μπανιο … οποτε ξεκινα απο την μπανιερα … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

8O 8O 8O
ILLUSION, μου φαίνεται οι άντρες μας μάς το παίζουν δελφίνια… Κι ο δικός μου το ίδιο μου είπε!! Πρόσθεσε ότι καλύτερο είναι να μη φορέσω μαγιώ, για να νιώσω καλύτερα το νερό… τί να πω;;; :?

Οτι απλως ξερει πολλα … :wink: :wink: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley:

Μου φαινεται αγαπητη μου rock_sugar οτι απλα εχουν ξεφυγει λιγο οι αντρες μας…Οσο για το μαγιω καλη η ιδεα να το παραβλεψεις αλλα μηπως να σκεφτει ο αντρας σου οτι υπαρχουν και καποια θεματα υγιεινης;;;; :roll: :roll: :roll:
Φυσικα η μεγαλη πλακα θα ειναι οταν τα “δελφινια” θα καθονται ολη την ωρα αραχτοι στην παραλια με εφημεριδα και φραπεδακι ή μπυριτσα, γιατι θα βαριουνται να βουτηξουν… Ε ρε να χαρω κατι δελφινια :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

να πω και κατι ,χωρις να θελω να υποτιμησω κανενα μερος ,
‘μηπως εχουμε υπερεκτιμησει καποιες ‘γραφικες’ βραχονησιδες-ξεροβραχους ?’
'μηπως μας περιμενουν να μας πιασουν κοροιδα την περιοδο αιχμης ? ’
'μηπως τα ηλιοβασιλεματα ,ειναι τα ιδια και απο την Ατιικη ? ’
'μηπως οι θαλασες της Αττικης ειναι το ιδιο καθαρες ? ’
'μηπως και το ‘ηλιοβαρεμα’ δεν ειναι πλεον και τοσο υγιεινο ? ’
‘μηπως στα τουριστικα μερη τρωμε σε εποχιακες ταβερνες ,μηδαμινης υγιεινης ,
δηλαδη ‘αρπα κολα’ επιχειρησεις με οτι αυτο συνεπαγεται’ ?.
'μηπως καποια μερη ειναι ‘στημενα’ για τους τουριστες ? ’

μήπως εχεις απολυτο δικιο?
=D>

Εξωτερικό και παλι εξωτερικό…

και φέτος διακοπές εκτός ελλάδος θα κάνω :smiley:

[quote=“witch”]

και φέτος διακοπές εκτός ελλάδος θα κάνω :D[/quote]
Μια χαρα ειμαστε!!! :smiley: :smiley:
Εγω θα παω Ιταλια και Γερμανια (για 6η φορα).
Εσυ?

Χαχ, μην λές Ιταλία γιατι μερικοί απο εδω μέσα πήγαν τζάπα πριν απο λίγες μέρες…

Χαχ, μην λές Ιταλία γιατι μερικοί απο εδω μέσα πήγαν τζάπα πριν απο λίγες μέρες…[/quote]
lol ναι ε?
Αλλα πού στην Ιταλία?
Εγω μιλαω για Μιλανο - Βενετια[/list]

Εσυ?[/quote]
παώ στην αγαπήμενη πολιτεία της Χριστίνας N.Y.και μετά tour σε όσες άλλες πολίτείες προλάβω…

Εσυ?[/quote]
παώ στην αγαπήμενη πολιτεία της Χριστίνας N.Y.και μετά tour σε όσες άλλες πολίτείες προλάβω…[/quote]
ΘΑ ΠΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ???!!!
Ελα ρε! Μπραβο! Το αεροπλανο δεν το φοβασαι?

τι να φοβηθώ απο το αεροπλάνο καλέ!? πλάκα έχει και άλλωστε δεν πάω πρώτη φορά! :smiley:

[quote=“witch”]

τι να φοβηθώ απο το αεροπλάνο καλέ!? πλάκα έχει και άλλωστε δεν πάω πρώτη φορά! :D[/quote]

ωωωωω, το Αμέρικα…

Καλότυχοι όσοι πάνε. Μια συμβουλή. Μην κάνεις το λάθος και ξανα γυρίσεις…

[quote=“witch”]

τι να φοβηθώ απο το αεροπλάνο καλέ!? πλάκα έχει και άλλωστε δεν πάω πρώτη φορά! :D[/quote]
και πώς περνας τις 7-8 ωρες στο αεροπλανο???
τα κενα αερος δεν σε τρομαζουν???

ω, έλα μωρε…

Πρέπει να σε δουλεύω τώρα που το “μικρό” δεν φοβάται τα κενά αέρος; :lol: :lol: :lol:

δεν πειράζει, θα κρατήσω τις κακίες μου για μετά. :wink:

Kι εγω οταν ημουν μικρο, ‘‘μικρο’’, δεν φοβομουν…
Τωρα που μεγαλωσα , καπως, μ’εχουν πιασει οι φοβιες… γενικοτερα…

ασ’τα αυτά μωρε… Δικαιολογίες, δικαιολογίες… Από τότε που βγήκαν μόνο εσύ τις χρησιμοποιείς… :lol: :lol: :lol:

Κοίταξε να δεις μεγάλο ( :!: :idea: :?: στην ηλικία, γιατί στο μυαλό εγώ είμαι έτη φωτός μπροστά 8) ) αν φοβάσαι ή δεν φοβάσαι κάτι, δεν αλλάζει μεγαλώνοντας. Πχ, εγώ ακόμα φοβάμαι το σκοτάδι… :frowning:

(δεν θέλω σχόλια…)

:-s Πουλάμε και πνευμα?? :stuck_out_tongue:

Κοίταξε να δεις μεγάλο ( :!: :idea: :?: στην ηλικία, γιατί στο μυαλό εγώ είμαι έτη φωτός μπροστά 8) )

Μη βαζεις και το χερι στη φωτια… :twisted:
:lol:

αν φοβάσαι ή δεν φοβάσαι κάτι, δεν αλλάζει μεγαλώνοντας. Πχ, εγώ ακόμα φοβάμαι το σκοτάδι… :frowning:

κι εγω…
θα πρεπει ομως να τα ξεπερασουμε με τον καιρο…

είναι όπως στο λούνα πάρκ ένα πράγμα! κοίτα έγω είμαι και λίγο γιούχου σ’αυτά. όσο για τις 8 ώρες περνάνε… ακούς μουσικούλα, βλέπεις καμμία ταινία, ασέ που μπορεί να υπάρχει και τπτ ενδιαφέρον στην πτήση να ασχοληθείς οπότε… :wink: