Kalokairi

:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Eχετε κανει ποτε camping???ποια ειναι η αποψη σας γιατι μαλλον ετσι θα την βγαλουμε φετος

κανω 24 χρονια camping… μια ζωη δλδ… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
ειναι τελεια! φυση ηρειμια!!! κιθαρες φωτιες…
τρελα σκηνικα!!! στην πλατη το σαμαρι κ φυγαμε…
παρε ενα καλο σαμαρι ενα sleepinbag την κιθαρα κ φυγε…
αυτα θα θυμασε…

Panta Camping edo kai polla xronia.
Den iparxei kallitero pragma apo to na xipnas to proi kai to proto pragma prin kan pieis kafe na kaneis mia voutia stin thalassa!!! Den mporo na kleisto se domatio stis diakopes me tipota! mousiki kai mpires stin paralia mexri na lioseis kai meta ipno! psisimo gia fai i kai kamia konserva otan variesai kai iremia…
ego fetos eimai gia Elafoniso!!!

Δε μου αρεσει πλεον το καμπινκ.Απο δω και περα θα ηθελα ελευθερο.

αν και δεν έχω κάνει ποτέ camping πρέπει να έχει απίστευτη πλάκα… και ειδικά αν υπάρχει η κατάλληλη παρέα…

Το κάμπινγκ μαμεί. Γαμώ τις φάσεις.
Διακοπές δεν έχει φέτος, θα την βγάλω με ιδρώτα και τεκίλες στην κωλοπόλη, με εργασιακή ανασφάλεια απο τα φασιστοαφεντικά, καθόλου φως στο τούνελ της Νικολούλη, μετρό τρόλει και γιαγιάδες να σε σπρώχουν, παχύρευστη αγνή ιδρωτίλα από τύπους που δεν έχουν δει την διαφήμση Rexona με Αναστόπουλο και κάθονται πάντα στην δεξιά μεριά της σκάλας, και καμιά ρακή που θα μου στείλουν από Κρήτη…Ουφ…Και άπειρο heavy metal.

Δεν εχω κανει διακοπες με καμπινγκ ακομα…
Και η αληθεια ειναι οτι δεν μ’ ενθουσιαζει η ιδεα, αφου εχω συνηθισει να πηγαινω σε ξενοδοχεία! Ο, τι θελησεις το εχεις, δε χρειαζεται να καθαριζεις το δωματιο, ετοιμο πρωινο κτλ. Βεβαια δεν μιλαω για ξενοδοχεια της Ελλαδας αλλα του εξωτερικου καθως εδω άλλα γραφουν και άλλα προσφερουν…

σε 26 μερες την κάνω για διακοπές…μπαμπατσα
:smiley:
αν και η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου πιστέυω θα είναι η καλύτερη για όλον τον μήνα… :wink:

Με βλεπω φετος να πιανω δουλεια και να τη βγαζω με τις κολλητες Αθηνα…
Βασικα… κι αυτες θα φυγουν,αλλα τουλαχιστον θα ειμαι για λιγο καιρο μονη…
Αλλιως το περιμενα και αλλιως μου ηρθε :cry: Δεν πειραζει ομως!Του χρονου να ειμαστε καλα!

Αν το καλοσκεφτεις η Αθηνα το καλοκαιρι καραλεει … εχω να κανω διακοπες το καλοκαιρι 2 χρονια ουτε καν σαββατοκυριακα … και πιστεψε με ειναι τελεια αν δεν λαβεις και την ζεστη υποψιν σου ε τοτε ειναι super … σου προτεινω τα βραδυα της Παρασκευης Wizzard στο μπαλκονι που ειναι γαμηστερα !!!

Όντως, η ζέστη είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά σκέψου ότι φεύγει πολύς κόσμος, άρα λιγότερα αυτοκίνητα και λιγότερο νέφος, λιγότερη φασαρία, λιγότερη κίνηση. :smiley: :smiley:
Λέτε να συνεχιστεί αυτός ο γ@μόκαιρος;

pantos an pigena pote diakopes to kalokeri [to opio exo pei pos miso] 8a i8ela na exo to domatio mou, to mpanio mou, ante ke i kouzina na ine kinoxristi [opos tote pou ixa paei stin santorini ke itan gamistera me tin parea twn Souidwn ke mias lesvias Australezas 8), pou ixa gnorisei sto gnosto 3enodoxio twn orgion ] :lol:

ΙΡΛΑΝΔΙΑ FOREVER!!!
Τhe place to be…
Εχω παει 2 φορες και θα ξαναπαω :stuck_out_tongue:

ήδη εκανα την πρωτη εβδομαδα διακοπων στην πολυαγαπημενη μου Χωρα Του Σατανα… στις 3 Ιουλιου παω ταξιδι επαγγελματικο, που σημαίνει οτι τα απογευματα θα τη βγαζω σε καποια παραλια. καποια στιγμη τον Αυγουστο θα παρω μια εβδομαδα αδεια και τον Δεκαπενταυγουστο, απλως θα οργιασω. οντως η ζεστη του καλοκαιριου ειναι ανυποφορη, αλλα καποια στιγμη, θα ξαναγυρισω εκει που ήμουν, για να αφησω τα κοκκαλακια μου και δε θα εχω αναγκη το κλιματιστικο στο αυτοκινητο…

Min sou paraponan omws ta kokkalakia sou apo tin ygrasia…!

den eixa pote tetoia provlimata… eno edo, megistopoiithikan ola ta provlimata… kai sterepse kai i iremia mou, i galini mou… axou, axou… omos vrika ti lysi sto provlima… :wink:

:?:

Δροσούλα απόψε εδώ στα νότια της Αθήνας. Τί καλά!! :smiley: :smiley:

3 και σημερα…και επιτελους το πρωτο μερος των διακοπων και τα πρωτα μπανακια θα ξεκινησουν… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Ηδη μου μυριζει θαλασσα… :wink: :wink: :wink: