Kalpa + Lavalanche + Kevel + Mock The Mankind Live @ Six Dogs (8.3.2015)

Κυριακή 8 Μαρτίου στις 21:00 Είσοδος Ελεύθερη

Kalpa είναι η μονάδα μέτρησης του χρόνου που μεσολαβεί από την σύλληψη έως την κατάρρευση ενός σύμπαντος. Xρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους αρχαίους Ινδούς και έκτοτε από ένα μπλακμεταλά Nοτιοκορεάτη και μια μπάντα από την Αθήνα. Επίσης είναι φιλανδική ομάδα hockey επί πάγου και πόλη της Ινδίας. Η αθηναϊκή μπάντα, που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη, δημιουργήθηκε στα τέλη του 2012 και μόλις τον περασμένο Ιανουάριο κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή το ντεμπούτο self released άλμπουμ της «Sequences*».

www.facebook.com/kalpatheband

www.kalpaband.bandcamp.com/

Οι Lavalanche είναι μαζί από το 2013 και έχουν ως έδρα την Kαλλιθέα. Μουσικά κινούνται στην progressive και post rock/metal σκηνή, ενώ οι στίχοι τους ασχολούνται με θέματα κοινωνικά, επιδιώκοντας την αφύπνιση των μαζών στο πλαίσιο που αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της τέχνης. Το 2014 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο LP τους «Poverty of the Stimulus». Τα μέλη τους είναι οι Νίκος Λουκίδης (φωνή, κιθάρα), Κώστας Βασσάλος (κιθάρα), Χρήστος Κανέλλος (μπάσο) και Μιχάλης Κασβίκης (τύμπανα).

www.facebook.com/lavalancheband

www.lavalancheband.bandcamp.com

Οι Kevel είναι μία sludge / post / progressive metal μπάντα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2012, αρχικά ως τρίο. Τον Ιανουάριο του 2014 προστέθηκε στην μπάντα - ως τέταρτο μέλος ? ενας κιθαρίστας που έδωσε ώθηση στην δυναμική τους ενώ στα μέσα της ίδιας χρονιάς ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις ηχογραφώντας παράλληλα και το ντεμπούτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη υπό τον τίτλο «Hz of the Unheard».

www.kevel.bandcamp.com

www.facebook.com/kevelband

Οι Mock the Mankind είναι μια τριμελής μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2012 κι αφιερώθηκαν στον ατμοσφαιρικό instrumental heavy doom ήχο. Αντλούν έμπνευση από όλες τις αποτρόπαιες και συνεχείς καταστροφές που όλες έχουν μια κοινή πηγή, τον ίδιο τον Άνθρωπο. Έχοντας ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτου τους ?Ruination?, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στην σκηνή του six d.o.g.s με πολλές εκπλήξεις και φυσικά… μπόλικο doom.

http://mockthemankind.tumblr.com/

https://www.facebook.com/mockthemankind

https://soundcloud.com/mockthemankind

μπόμπα…οι kalpa αγάπες πολλές, και μάλλον πάει για μόνιμα ο τραγουδιστής των noir που ανέβηκε στα 3 από τα 5…το off time πρέπει να ηχογραφηθεί μαζί του για να κλειδώσει στο τοπ χιτάκι της χρονιάς…