Αν μου ετρωγε γκομενα πιστεψε με θα τον ειχα θεο.Ξερεις ποσο σπαστικο ειναι να ξεφορτωθεις γυναικα? [-X [-X
αν δεν παλευεται τοτε ειναι σιγουρα ανακουφιση να την ξεφορτωθεις!!!:thumbup:
εισαι απλα ελεος…τι λεμε τοση ωρα…ξερεις ποσο θελουν τα παιδια να παιζουν live εξω?το ξερω γιατι μιλαω με τη μπαντα…αλλα ελα που δν εχουν καλο promotion κ χαντακωνονται τα παληκαρια…οι firewind γαμιουνται στα live κ πραγματικα απορω ποιοι πανε κ πληρωνουν εισητηρια μονο γιαυτους…νταξ να πω οτι παιζουν support να τους αντεξεις για λιγο…το πολυ ειναι αυτο που μπορει να ξεκανει κοσμο…
τεσπα,το ξαναλεω γουστα κ πετριες ειναι αυτα…:roll:
#-o #-o
του tollki δεν του εφαγε γκομενα του παιδιου τα ειπαμε, αλλα εσενα stadar!!!:lol: :lol: :lol:
ερε μανιες…anyway φιλε…
παντως΄,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ & ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ,μαζι σου ειμαι… “in union we stand”
δε μ φαγε εκεινος…εγω του εφαγα!:lol:
ετσι Hellenic forces united!8)
σοβαρευτειτε λιγο και πειτε για το live…εγω γουσταρω που ερχονται οι Καμελοτ!!!Θεοι!!!
:bow2: [SIZE=“6”]Kamelot???[/SIZE]:vibrate: :vibrate: :vibrate:
δεν ειναι τρομερη γκρουπαρα;;;;;;;αντε να τους δουμε να γουσταρουμε…τετοια γκρουπ μπορω να δινω λεφτα για να τους βλεπω καθε μερα…
Σε εμενα το λες?!! Kamelot και ξερω ψωμι!!! Δεν θα αντεξω να τους χασω…
γιατι να τους χασεις…δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος…κρατα λεφτα απο τωρα
:!:
Πουνα λεω γιατι…Απο τιμες να μαθουμε κι ολας… Μην πουλαμε και το κορμι μας!!
Eγώ μάλλον θα τους χάσω γαμώ τις Πανελλαδικές, γαμώ…
Εμενα ο Gas G-string μου φαγε το μπιφτεκι μου και γι’αυτο τον θεωρω κατι παραπανω απο υπερτιμημενο.
Επισης ΝΑΙ ειμαι κομπλεξικος και αταλαντος και εχω συνδρομα(για να προλαβω καποιους).
Κατα τ αλλα αν και δεν ειμαι φαν του ειδους θεωρω τους Kamelot αξιολογοτατους και οσοι θα πατε θα δειτε ενα πολυ καλο live λογικα!
Πακετο αυτο ρε φιλαρακι…
Λουστηκα και με Ultrex αλλα δεν εγινε τιποτα…
Δεν το ελεγα σε εσενα ωρε… Sto prohgoymeno post…
:lol: :lol:
εισαι no.1…τελειωσε…κοιτα για τον Gus ειμαι καπου στη μεση…ειναι ωραιοσ κιθαριστας…εχει πολυ καλο ηχο αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτο που προβαλλεται…παντως για Καμελοτ πιστευω οτι ειναι χαλαρα απο τα μακραν καλυτερα γκρουπ του ειδους αυτη τη στιγμη…
Παιδιά προς το παρόν για Ελλάδα μόνο οι Kamelot έχουν κλείσει. Χωρίς Firewind και Visions Of Atlantis δηλαδή το πακέτο, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να προστεθούν αργότερα…
Μακάρι να μην το γκαντεμιάσουμε, αλλά το live δεν έχει κλείσει ακόμα 100% για την Ελλάδα. Μάλλον βιάστηκαν να το ανακοινώσουν.
Άλλη ημερομηνία… :papas: