Το άκουσα κι έχω μείνει άφωνος! Ισως το πιο σκοτεινό τους άλμπουμ! Ελάχιστα (έως ανύπαρκτα) power στοιχεία, ατμόσφαιρα από το Flow των Conception. Γενικά, ένα πολύ heavy άλμπουμ!
Λοιπόν, πολύ όμορφο άλμπουμ.
Η φυσική συνέχεια του Black Halo και πιο προσιτό στα γούστα μου.
Και όντως κάτι έχει από την ατμόσφαιρα της δισκάρας που ανέφερε ο Eagleheart.
Ελπίζω να έχω ξεπεράσει το σοκ αργότερα.
Από χτες τα πήρε όλα σβάρνα.
Αν μιλήσω τώρα θα αρχίσω να λέω για ανυπέρβλητο αριστούργημα κλπ, για μεγάλη μπάντα των ημερών μου και πράγματα που στην παρούσα φάση μου φαίνονται απόλυτα αντικειμενικά.
Ευκολα μεσα στα καλυτερα αλμπουμ της χρονιας,σε κερδιζει κατευθειαν!
Απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο το Θεικο Black Halo…ο χρονος θα δειξει!
Αδικία ρε, αδικία!
Μια φορά θέλω να πάω στο πάρτυ στο Texas να το χαρώ και κανένας χαμένος από τους φίλους μου δεν ακούει. Ξέρουμε μήπως τι ώρα ξεκινάει; Θα πάει κανείς σας; (τι ρωτάω …)
Mετά από αρκετές ακροάσεις ας πω και εγώ την άποψη μου. Ο δίσκος όπως ανέφεραν και τα παιδία από πάνω είναι διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα.
Παρόλα αυτά προσωπικά μου φαίνεται κατώτερος των δύο προηγουμένων συνολικά, αφου αν και περιέχει απίστευτα τραγούδια αυτά δεν είναι παράπανω από 4-5 , σε αντίθεση με τα παλία που τα έβαζες να παίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος και τα ευχαριστιόσουν όλα εξίσου. Πολύ καλός δίσκος σε ορισμένα σημεία, σχετικά άδιαφορος σε κάποια άλλα. Περίμενα περισσότερα αλλά σίγουρα δεν απογοήτευτηκα από αυτό που άκουσα.8)