KARMA VIOLENS LIVE AN CLUB. Special guests:Still Falling, Domination 28/11/14

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, An Club.

Karma Violens ?Skin Of Existence? live release show.
Guests:
Still Falling
Domination

Οι Karma Violens επιστρέφουν στη σκηνή του An Club λίγους μήνες μετά το live με τους Amon Amarth, για την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ ?Skin of Existence?. Στο live θα παρουσιαστούν κομμάτια από τη νεα δουλεία τους αλλά και από το ?Dormancy?. Το πρώτο album του συγκροτήματος, ?Dormancy? κατά τη διάρκεια κυκλοφορίας του έλαβε αποθεωτικές κριτικές από το μουσικό Τύπο και θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα ντεμπούτα που έχουν βγει στην Ελλάδα. Όσον αφορά το νέο άλμπουμ η αναφορά του Metal Hammer για το ?Skin of Existence? τα περιγράφει όλα ?Οι Karma χρησιμοποιούν το ντεμπούτο τους ως σκαλί για ν?ανέβουν επίπεδο, επιμεταλώνουν τον ήχο τους και γίνονται πιο ατμοσφαιρικοί αφήνοντας πίσω τις core επιρροές τους?.
Όσοι έχουν δεί τη μπάντα ζωντανά ξέρουν οτι οι Karma καταστρέφουν κάθε stage.
Contact Info:
Facebook: www.facebook.com/karmaviolens
Official Website:www.karmaviolens.com
E-mail: info@karmaviolens.com
Shop: www.shop.karmaviolens.com

Οι Still Falling δημιουργήθηκαν το 2009 με μοναδικό σκοπό να εκφράσουν τις σκέψεις και τις μουσικές τους ανησυχίες οι οποίες μέχρι σήμερα εξελίσσονται διαρκώς. Η πρώτη περίοδος χαρακτηρίζεται από αρκετά live (με αποκορύφωμα το άνοιγμα της συναυλίας των Heaven Shall Burn το 2010) και δημιουργία των συνθέσεων οι οποίες θα αποτελούσαν το υλικό του Counterfeit Existence ΕP που κυκλοφόρησε to 2012.Οι κριτικές ήταν θετικότατες (Πρόταση Του Μήνα στο Hellenic Assault του ελληνικού Metal Hammer) με την μουσική κατεύθυνση να κινείται σε σύγχρονα metalcore και deathcore μονοπάτια.Παράλληλα το συγκρότημα βρήκε δισκογραφική στέγη στην Spreading Dysphoria Industries ενώ μαζί με τους labelmates Kin Beneath Chorus και ABove Us The Waves πραγματοποίησαν το 2013 την The Legion Aflame Tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στο ίδιο διάστημα συνέθεσαν τα τραγούδια του δεύτερου τους EP The Three Suns το οποίο κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2013 παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόσωπο που αγκαλιάζει το death,djent, prog ομοιόμορφα, με τραγούδια που έγιναν γρήγορα fan favorites. Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα αποτελείται από τον σταθερό πυρήνα των Marios Mizo: φωνητικά, Nick Zaf: κιθάρα, Spiros Strife: κιθάρα, Manos P: μπάσο και καθώς ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το καινούργιο τους single και το ντεμπούτο τους, βρίσκονται σε αναζήτηση drummer.
Contact Info:



http://www.reverbnation.com/stillfalling
http://www.youtube.com/user/StillFallingGR

Οι νεότατοι Domination, ένα από τα ανερχόμενα neo-thrash group της ελληνικής σκηνής. Με το «Realm of Crisis» EP και το mini-CD «The Sacred Matrix» ήδη στις αποσκευές τους, αλλά και με αρκετά live Ελλάδα αλλά και με ένα φρέσκο live απο την Ιταλία, μας υπόσχονται thrash μέχρι τελικής πτώσης. Στο live θα παρουσιαστεί και καινούργιο υλικό απο τον επερχόμενο πρώτο Full-length της μπάντας “Infants Of Thrash”.
Contact Info:

Φυσικα και θα ειμαστε εκει να τιμησουμε τα παλικαρια μας.
Υστερα απο το αξιοτατο support που ειχαν κανει στους Amon Amarth σε καμια περιπτωση δεν θα τους εχανα.
Καλο ειναι να στηριζουμε και τα δικα μας παιδια,οχι μονο τους ξενους.
6? και πολυ καλη μουσικη, δεν με χαλανε καθολου.

Ελα 4 μερουλες εμειναν. Δεν βλεπω συμμετοχη ομως. Τι εγινε ρε μαγκες, ουδεις? Αξιζει παντως,πιστεψτε με…

Μπραβο και παλι μπραβο. Μια ωριτσα,αλλα τα σπασατε…
Τα Raining Blood & I’m Broken ηρθαν να δεσουν το γλυκο.
Αντε και στην επομενη συναυλια,ακομα περισσοτερος κοσμος ευχομαι.