KARMA VIOLENS, Raw in Sect, Endsight, Delete the Mass Live @ AN Club March 22, 2013


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

KARMA VIOLENS

RAW IN SECT

ENDSIGHT

DELETE THE MASS

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο An Club μία συναυλία που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους φίλους του σύγχρονου ακραίου metal ήχου.

Οι Karma Violens επιστρέφουν στη σκηνή του An Club και στην Αθήνα, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη συναυλία τους με τους Amon Amarth, για ένα live που θα συζητηθεί. Η μουσική τους είναι επηρεασμένη απ? όλο το φάσμα του ακραίου metal (death, thrash, black), συνδυασμένο με hardcore αισθητική και ιδιοσυγκρασία. Η μουσική της μπάντας αποφεύγει τις κατηγοριοποιήσεις και αποποιείται κάθε ταμπέλα, εκτός μόνο μίας η οποία είναι ?Metal?. Το πρώτο album του συγκροτήματος, ?Dormancy? (του οποίου τη μίξη επιμελήθηκε ο παραγωγός των Lambesis Studios, όπου έχουν δουλέψει ονόματα όπως οι As I Lay Dying, Carnifex, Trivium, Winds of Plague, Sworn Enemy), κατά τη διάρκεια κυκλοφορίας του έλαβε αποθεωτικές κριτικές από το μουσικό Τύπο και θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα ντεμπούτα που έχουν βγει στην Ελλάδα. Επίσης, οι Karma Violens έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους στο σανίδι ουκ ολίγες φορές. Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή τους σαν opening act σε συναυλίες όπως των Judas Priest, Amon Amarth, Fear Factory, Arch Enemy, Heaven Shall Burn και άλλων πολλών. Το live αυτό αποτελεί μέρος μίας σειράς εμφανίσεων της μπάντας στην Ελλάδα και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα ν? ακούσει και νέα τραγούδια από το επερχόμενο δεύτερο album που είναι ήδη στο στάδιο της προπαραγωγής.

Πριν τους Karma Violens, στη σκηνή του An Club θα εμφανιστούν τρία πραγματικά ενδιαφέροντα και δυναμικά σχήματα:

Οι modern thrash metallers Raw in Sect έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τις φορτισμένες live εμφανίσεις τους (είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδας, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων και με ονόματα όπως οι Overkill, GBH, Rotting Christ, Immolation, Krisiun κ.α.), όσο και με το δυναμικό ντεμπούτο full-length ?Red Flow? (που κυκλοφόρησε διεθνώς τo 2011 από τη Wormhole Death/Aural Music). Η εμφάνιση στο An Club θ? αποτελέσει για τη μπάντα ένα διάλειμμα από τη διαδικασία δημιουργίας του επόμενού της album.

Οι μελωδικοί death metallers Endsight σχηματίστηκαν το 2009 κι έχουν στο ενεργητικό τους ένα album με τίτλο ?A Falling World? καθώς και live εμφανίσεις με μπάντες όπως οι Hatebreed, Darkest Hour, Integrity, Cataract, From Ashes Rises κ.α. Ανανεωμένη, με νέα σύνθεση και καινούριο υλικό έτοιμο προς κυκλοφορία μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013, η μπάντα δηλώνει πιο έτοιμη από ποτέ ν? ανεβάσει διαθέσεις.

Η συναυλία θα ξεκινήσει με τους Delete the Mass.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, το An Club θα πλημμυρίσει από extreme metal δονήσεις. Προετοιμαστείτε για την καταστροφή!

An Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Έναρξη: 21:00

Είσοδος: 8?

LINKS:

KARMA VIOLENS

Official Website: www.karmaviolens.com

Facebook: www.facebook.com/karmaviolens

Myspace: www.myspace.com/karmaviolens

E-mail: info@karmaviolens.com"> info@karmaviolens.com

Shop: www.shop.karmaviolens.com

RAW IN SECT

Official Website: www.rawinsect.com

Facebook: www.facebook.com/rawinsect
Myspace: www.myspace.com/rawinsect

Twitter: www.twitter.com/rawinsect

Reverbnation: www.reverbnation.com/rawinsect

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Fr1rngdpBHY

ENDSIGHT

Facebook: http://www.facebook.com/Endsight
Bandcamp: http://endsight.bandcamp.com/

DELETE THE MASS

Facebook: http://www.facebook.com/DeleteTheMass?ref=ts&fref=ts
YouTube: http://www.youtube.com/user/DeleteTheMass

Πιθανότατα εκεί…

Με εψηνε Hedvika που ειναι free, αλλα μαλλον θα καταληξω εδω περα. Να φανταστω θα εχει και merch, ετσι;