Kasabian - 48:13

Έχουμε τον awkward/χαζό τίτλο που ουσιαστικά είναι η διάρκεια του δίσκου. Η από πάνω εικόνα φαίνεται πως θα είναι και το artwork :-s

edit: ο τίτλος είναι 48:13 και οχι 43:18, κάποιος moderatoras να το αλλάξει please!!

Εχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας 9 Ιουνίου

Το tracklist

‘(Shiva)’
‘Bumblebeee’
‘Stevie’
‘(Mortis)’
‘Doomsday’
‘Treat’
‘Glass’
‘Explodes’
‘(Levitation)’
‘Clouds’
‘Eez-eh’
‘Bow’
‘SPS’

και το πρώτο κομμάτι του δίσκου --> Explodes

Είναι καλό αλλά δεν εντυπωσιαστικα να πω την αλήθεια. Συμπαθητικό, στο στυλ του I hear Voices, απουσιάζουν οι κιθάρες όμως.

Το από πάνω λινκ κατέβηκε αλλά μιας και το ανέβασε ο blackeyed στο άλλο θρεντ το ξαναβάζω. http://k-onikakushi.tumblr.com/post/84125078382/i-barely-made-it-alive-i-came-incredibly-close

Επίσης έχουμε και το [B][I][U]eez-eh[/U][/I][/B] που θα είναι το πρώτο σινγκλ.

Όπως φαίνεται αλλάζουν πολύ και αυτοί, έχει βάλει και ο Kanye West το χεράκι του, οποτε καταλαβαίνουμε που πάει η δουλειά. Ελπίζουμε να είναι ωραίο τουλάχιστον, αν και δεν ξεκινήσαμε και πολυ καλα.

Αν και εχω ξενερωσει απιστευτα με το eez-eh. μετα την 10η+ ακροαση μου χει μενει η μελωδια και το σιγοτραγουδαω το γμημενο :stuck_out_tongue:

Το Explodes κλασεις ανωτερο απο το eez-eh, θυμιζει (εκτος I hear voices που ειπε ο αποπανω) και Switchblade Smiles που ειναι το αγαπημενο μου απο τον προηγουμενο!

Επεσε στα χερια μου αυτο το βιντεακι, απο την 1η συναυλια τους για φετος. Νομιζω οτι το Bumblebee γαμαει, πολυ δυνατο. Για οσους θελουν, εδω και το setlist.

Πωπωπωπωπω, τι κομματάρα το Bumblebee ρε !!

Το beanz είναι πιο δυσκολοχώνευτο αλλά και διαφορετικό, μου αρέσει.

Επαιξαν χτες το Eez eh (το οποίο live με την κιθαρούλα του είναι πολυ πιο ωραίο και λιγο κολλητικο ομολογώ) και το Bumblebee (τα σπαει, τα σπαει) στον Jools Holland.

[B][I][U]Eez Eh[/U][/I][/B] , [B][I][U]Bumblebee [/U][/I][/B]

Ελπίζω το Bumblebee να αρχίσουν να το λένε στο τέλος του σετ τους, πριν κάνα Fire. Θα μιλάμε για ΕΠΙΚΟ κλείσιμο :o

Tapatalk

Νεο track, live και αυτο. Stevie

Οι δυο μας τα λέμε (:P) αλλά η ουσία είναι πως πάμε για δισκάρα πάλι. Τα σπάει άσχημα το από πάνω.

Kasabian - 48:13 (album sambler)

Λικαρε λεμε :smiley:

Τιιιιιιι? 8O Πότε; Πού; Πώς; :stuck_out_tongue: Κι εγώ θέλω…:frowning: :stuck_out_tongue:

Το ακουσε κανεις, να πει γνωμη; Μετα απο 5-6 φορες που το εχω ακουσει, ακομα δεν μπορω να αποφασισω αν ειναι δισκαρα ή οχι. :?

(υγ. το ιδιο ειχα παθει και με Arctic Monkeys… )

Το ακουσα 1 φορα αλλα θελει κι αλλη για να καταλήξω αν μου άρεσε, εχω την εντύπωση οτι “[U]δεν[/U] πάμε για δισκάρα πάλι”(που ειπε ο spwan) αλλα σιγουρα οχι και για φολα…Στο Velociraptor ηταν ξεκάθαρο απο τη πρωτη ακρόαση και στα τα μισά του δίσκου!

Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ…
Την πρώτη φορά που το άκουσα, δεν ενθουσιάστηκα, αλλά όσο πιο πολύ το ακούω, μου αρέσει περισσότερο. Velociraptor! δεν είναι για κανένα λόγο βέβαια, το προηγούμενο ήτανε 11/11. Anyway, αξίζει περισσότερες ακροάσεις κ επίσης ανυπομονώ να ακούσω μερικά τραγούδια live…

Περα του υπερκομματου Bumblebee, Treat, Bow & Stevie σπερνουν 8)

ειναι το χειροτερο τους χωρισ αυτο να σημαινει οτι ειναι ασχημο