ΤΟ LALIBELA Music Festival είναι εδώ
και έρχεται να σαρώσει το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι με ένα lineup φωτιά
αλλά και με μοναδικές εκπλήξεις που σύντομα θα αποκαλύψουμε!
Οι θρύλοι του indie rock μουσικού στερεώματος - οι Kasabian - είναι ένα από τα σπουδαία σχήματα
που θα απολαύσουμε την Τρίτη 2 Ιουλίου και θα μας καθηλώσει με τον ατελείωτο ενθουσιασμό του!
Καλά δεν συζητάμε ότι τρώει άκυρο με συνοπτικές αφού ζητάνε 60€
Πάμε παρακάτω, γτπ χρονιά φέτος , θες 700€ για να δεις όσα θες και από μεταλ τα ίδια και τα ίδια ( στα υπόλοιπα μια χαρά τα πάνε απλα δεν με αφορούν με αυτές τις τιμές)
Ε καλά, από μέταλ τέτοιου βεληνεκούς (δηλαδή για 5000+ κόσμο) δεν υπάρχει κάτι άλλο να φέρουν. Άντε να τολμήσει κανείς και τίποτα Avenged Sevenfold, ας πω και Trivium και αυτό είναι όλο. Από 00ς και πίσω τα ίδια και τα ίδια θα είναι από εδώ και πέρα.
Αν περιέχει το “many more” 1-2 καλά+ ονοματάκια μπορεί να το τιμήσω. Να ζητήσω ρεπό διημεράκι και να πάω και στα δύο. Βέβαια απ’την άλλη πλευρά τα 60 euro λίγα δεν τα λες.
Ακυρώθηκε η συναυλία. Είχαν στείλει αυτό το email:
Αγαπητοί φίλοι,
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το Lalibela Festival 2024, ακυρώνεται λόγω αδυναμίας εμάνισης των headliners Kasabian, εξαιτίας ασυμβατότητας που προέκυψε στον προγραμματισμό της μπάντας.
Οι επιστροφές χρημάτων για τα εισιτήρια σας, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί - θα χρειαστούν 2-3 εργάσιμες για να γίνει επεξεργασία από την τράπεζα σας και να φανούν στον λογαρισμό σας.
Τι σημαίνει ασυμβατότητα που προέκυψε στον προγραμματισμό της μπάντας;;
Ότι δλδ εμείς ανακοινώσαμε Kasabian 2 Ιουλίου γιατί έτσι γουστάραμε αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι πρέπει να ρωτήσουμε και τους ανθρώπους αν θέλουν και μπορούν να έρθουν;;;;
Ναι μόνο με email. Έψαχνα να βρω και εγώ πηγή στο ίντερνετ από τότε και τίποτα.
Στις 10 Ιουνίου ήρθε το email και από τότε έχω πάρει και την επιστροφή στη τράπεζα.
Πάντως με 60 ευρώ που είχαν τη προπώληση και εγώ πιστεύω ότι λένε δικαιολογίες. Απλά προφανώς δεν υπήρχε ζήτηση με τέτοια τιμή (λογικό) και λογικά αποδεσμεύσανε τη μπάντα, γιατί μετά από μια μέρα από το email οι Kasabian ανακοίνωσαν ένα μεγάλο show στην Αγγλία για 3 Ιουλίου.
Κρίμα από τη μια που δεν θα γίνει η συναυλία. Από την άλλη χαίρομαι και λίγο για να καταλαβαίνουν ότι με τέτοιες τιμές κοροϊδία που πάνε να πλασάρουν αρκετός κόσμος δεν αποδέχεται αυτή τη νέα “πραγματικότητα”.